Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Canım valla çok emindim olacağına çünkü ilk defa embriyodan ve rahimden emindik, bir de glue kullanmıştık diyordum ki kesin olacak. Hatta vücudumda farklılıklar vardı. Ama 3. Ve 4. Gün sanki vücudum embriyoyu atmış gibi tuhaf bi alt karın ağrısı hissettim düşükte yaşadığım ağrı gibi. Sanki tuttu da sonradan gitti gibi hissettim. Zaten 7. Gün birebir regl sancısı çektim regl olacağım hissi daha önceki negatiflerde de olmuştu. Ama insan her seferinde farklı olur belki diyo yine de. İnşallah toplarlarız da yeniden başlamak isteriz idil Bozkurt hangi hastanede çalışıyor?

Gerçekten zor ama teselli olacak bir yavrunuz var tabi ki ikinci çocuğu istemek en doğal halkınız Rabbim olan yavrunuzaa güzel ömür nasip etsin inşallah
Amin inşallah oğlum yalnız kalsın istemiyordum, benim de bir kardeşim var o benim en yakın arkadaşım sırdaşım. En azından bir kardeşi olsun diye uğraştık elimizden geleni yaptık vicdanımız rahat

Bu doktorlar neden bilggilendirmeyi dogru duzgun yapmiyorlar ya
Canim ben sordumda taze transferde iliski kesinlikle yasak ignelere basladigin an iliski yasak olur bende ilk transferimde 1 bucuk aya yakin yapmadim ama dondurulmusta yasak yokmus gecen sordum hatta dondurulmusta transferden sonra bile yasak yokta biz temkinli olalim diye onermiyoruz dediler

Canım inanki ben 2016 dan beri içindeyim bu tüp bebek pgt NGS nin hatta burda bi topic var 2009 da açıldı ve inanki pgt ile bebeği olmayan kalmadı ama bu son zamanlarda pgt ile bile kimyasal olan tutmayan çok ne diyelim herşeyi bilen rabbime teslim olduk bakalım ben ne yaşıcam
İdil bozkurt Emriyolog hastanede calismiyo intagramdan takip et anlarsın zaten

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar..... Çok uğraşlar sonucu pozitf haberi aldimm.. bugün dayanamayıp test yaptım pzoitf kan verdim 69.90 çıktı kizlarrr ilk denememdi... Ama kalp atışını duyana kadar korkuyroum ins güzel haberleri alırım insallh darısı sizin başınıza rabbim herkese evlat kokuusnu nasip etsin.. çok zorr bir süreç rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Hayırlı olsun canım içini ferah tut devamı gelir

Merhaba, çift embriyo yerleştirmenin bazı yasal koşulları var. 35 yaş üstü iseniz evet çift embriyo yerleştirilmesini isteyebilirsiniz. Çift embriyo tutunma olasılığının artmasını sağlar. Ben de 33 yaşındayım. 3.transferim oldu 8ekimde. Yani 3. Deneme. 35 yaş altında 3.denemede de çift embriyo yerleştirilmesini isteyebilirsiniz. Biz eşimle önce tek embriyo deneyip, bu sefer de tutmazsa çift embriyo isteriz diye karar verdik. Doktorunuz size artı ve eksileri anlatır. Ancak 35 yaş altı iseniz ve daha önce tüp bebek denemeniz olmadıysa, ilk ya da 2. Denemeniz ise embriyolar tek tek yerleştiriliyor. Google'a "tüp bebekte çift embriyo yerlestirme" yazarak kriterlere ulaşabilirsiniz. Zaten sürecin içine girince her detaya hakim oluyorsunuz. Şimdiden hayırlısı olsun

Ben dondurulmus olucam bizde yasak iliski

Çok sevindim, allah tamamına erdirsin inşallah böyle olacağı belliydi inşallah değerlerin de katlanarak artar

MaşaAllah kuzum tebrik ederim çok sevindim

Neeee aşırı mutlu oldum canımmm sabırsızlıkla senin testini bekliyodum hayırlı olsun pozitifler tek tek artıyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…