- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
Canimkmmmm saat geldi çok heycanliyimYa ne güzel keşke gelebilsem de dertleşsek. Bizi bizden başla anlayan yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimkmmmm saat geldi çok heycanliyimYa ne güzel keşke gelebilsem de dertleşsek. Bizi bizden başla anlayan yok
İnşallah canm, allah bana vermedi sizlere versin inşallahRabbim hakkında hayırlısını versin canım gerçekten çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Kalmadı canm, maalesef senin var mı?Yarın yüzleşeceğim sonuç malesefki , başka embriyon kaldımı ?
Canım çok üzüldüm olsun şükürler olsun altın gibi bı oğlun var onu sana bağışlasın insallh rabbim bizlerede nasip etsinİnşallah canm, allah bana vermedi sizlere versin inşallah
Allah ona sağlık versin, sizlere de pozitif sonuçlar versin inşallah 6. Gün çıkmadığında belliydi canm. Sadece bana işkence oldu kan gününü beklemekCanım çok üzüldüm olsun şükürler olsun altın gibi bı oğlun var onu sana bağışlasın insallh rabbim bizlerede nasip etsin
1 tane var sadece . 4 5 tane falan olsa bukadar üzülmezdim oda olmazsa baştan başlıcam inşallah en kısa zamanda yüzümüz gülerKalmadı canm, maalesef senin var mı?
İnşallah canm senin test günün ne zamandı?1 tane var sadece . 4 5 tane falan olsa bukadar üzülmezdim oda olmazsa baştan başlıcam inşallah en kısa zamanda yüzümüz güler
Yarın kahvaltıdan sonra gidcemİnşallah canm senin test günün ne zamandı?
İnşallah kendiliğinden gebe kalırsın canım Allahım bekletiyorsa güzelleştiriyordur hakkında hayırlısıKızlar kan testi sonucum negatif, ben elendim tamamen. Sizlere pozitif çıkması için dua ediyor olacağım
Aaa aynı gün transfer olmuşuz, durumlar nasıl sizde? Sanırım ben de dayanamayıp cumartesi test yapacağım.Yok canım ben 6. Günüm
Biz transfer gününüde sayıyoruz 8 ekimde transfer oldum
Evet kasık ağrısı aynı adet olacak gibi hissetmek bel ağrısı filan gebelik belirtisi ben öyle hissediyorumMerhaba karın ağrısı adet belirtisi dimi gebelik belirtisi değil
5.. gün 2 embriyo transferi oldumAaa aynı gün transfer olmuşuz, durumlar nasıl sizde? Sanırım ben de dayanamayıp cumartesi test yapacağım.
Haklısın sendende özür dilerim surkeli umut vermiş gibi oldumm hakkını helal etAllah ona sağlık versin, sizlere de pozitif sonuçlar versin inşallah 6. Gün çıkmadığında belliydi canm. Sadece bana işkence oldu kan gününü beklemek
Canım benim de 5. gün ama tek embriyo. Belirti diyemem çünkü benim çikolata kistim var ve hayatımın özeti zaten karın ağrısı Cumartesi transfer oldum, pazar-pazartesi-salı hep lekelenmem oldu, ondan epey endişe ettim yine olmadı diye. Ayrıca her zamanki karın ağrım hep benimle. Bence yarın yapma sen de, benim bir önceki pozitifimde yine beşinci gün embriyosuydu ve çıkmamıştı, en erken cumartesiye kadar dayanmaya çalış, en azından ben öyle yapacağım. Bu arada akıntı bende de yok, sadece lutinus kullandığım için o akıyor.5.. gün 2 embriyo transferi oldum
Hiç ağrım belirtim akıntım felan yok canım sende varmı beni tek korkutan bu
Sabah test yapıcam
Canım 3 tane testim var 3 gün arka arkaya yapıcam yoksa dayanamıycam nedense çok olumsuz düşünüyorumCanım benim de 5. gün ama tek embriyo. Belirti diyemem çünkü benim çikolata kistim var ve hayatımın özeti zaten karın ağrısı Cumartesi transfer oldum, pazar-pazartesi-salı hep lekelenmem oldu, ondan epey endişe ettim yine olmadı diye. Ayrıca her zamanki karın ağrım hep benimle. Bence yarın yapma sen de, benim bir önceki pozitifimde yine beşinci gün embriyosuydu ve çıkmamıştı, en erken cumartesiye kadar dayanmaya çalış, en azından ben öyle yapacağım. Bu arada akıntı bende de yok, sadece lutinus kullandığım için o akıyor.
Karın ağrısı var mı sizde aynı gün transfer olmuşuz inşallah benim de sizin gibi pozitif olurEvet kasık ağrısı aynı adet olacak gibi hissetmek bel ağrısı filan gebelik belirtisi ben öyle hissediyorum
Tamam canım, inşallah ilk testinde yüzün güler, dualarım seninleCanım 3 tane testim var 3 gün arka arkaya yapıcam yoksa dayanamıycam nedense çok olumsuz düşünüyorum
Bir önceki gebeliğimde 7. Gün çıkmıştı biz transfer gününüde sayıyoruz bi belirtim felan olursa yaz lütfen
Çok teşekkür ederim canım aminTamam canım, inşallah ilk testinde yüzün güler, dualarım seninle