- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
İnsallh kuzum 5.gunse hamilesindir canimmm ne gzuel hadi hayırlı olsun insallhhh5 gün canım kaç tane embriyo transfer yaptınız ben iki tane yaptım biri düşerse biri kalır dedim inşallah ikiside tutunur☺
İnsalllh valllaaa ilk isim yazmak burayaSen de yaz mutlaka canım İnşaAllah ikinizden de pozitif haberi alırız
yazarım hemen sen de beni etiketle mutlaka belki görmemBnde yarın özelde vericem hemen çıkar yazarsın merak ediyorum
Kan için 4 günüm daha var bekliyorum bakalım Rabbım doğru zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah kan testi günün bugün muyduBen de kan verdim 0 çıktı , belki test hatalıdır kan vermeden emin olmayın bence
İnsallu canım valla saatine çok az kaldı bide baktın pzoitif ayyyy cokk güzell bı duygusuyazarım hemen sen de beni etiketle mutlaka belki görmem
Yok benim de pazartesi günü, ancak bugün en azından 50 civarlarında bir değer çıkmalıydıKan için 4 günüm daha var bekliyorum bakalım Rabbım doğru zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah kan testi günün bugün muydu
Ümit her zaman var canım iyi düşünelim iyi olsun pazartesiye kadar sabirYok benim de pazartesi günü, ancak bugün en azından 50 civarlarında bir değer çıkmalıydı
Siz negüzel istanbuldasınız ben hatay dayım burda sadece 1 yer var . 1 tane embriyom kaldı onu denemeye bile korkuyorum şuan okadar çaresiz hissediyorum.hayırlısı değilmiş, ben kendime yeni bir doktor ve hastane aramaya bile başladım. acıbadem ataşehir yeni açılmış, orda cem demirel var ona bakıyordum yorumlarına falan. vazgeçmeyiz yeniden deneriz toplarlanınca..
Amin Allah razı olsun inşallah yaşadığım sevinci yaşarsın ben dayanamayıp Biraz önce yine test yaptım ☺İnsallh kuzum 5.gunse hamilesindir canimmm ne gzuel hadi hayırlı olsun insallhhh
Belirtiye takılmayın. Kimi insanda belirti olmazmış. Bende de tüm belirtiler yok. Mesela kasık ağrım son iki gündür yok. Ama sabahları bulantı başladı. Midem bulanıyor, başım dönüyor ve ateş basıyor beni. Bel ağrısı yok göğüslerde bir belirti yok aynı boyuttalar. Akıntı yok.Teşekkürler bende doktora gideceğim bugun gerçi görülmez ama bakalım belirtim olmadığı icin biraz endiseliyim
Çok teşekkür ederim. Allahım size de pozitifi göstersin ve sağlıkla dünyaya getirirsiniz inşallah.Ya maşallahrabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Ne güzel değerler bunlar böyle darısı başımıza inş
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAmin Allah razı olsun inşallah yaşadığım sevinci yaşarsın ben dayanamayıp Biraz önce yine test yaptım ☺
13 Eylül adet günü. Keseyi görmedik haftaya olur inşallah. Sizin son durum nedir?Hayırlı olsun sizin adet başlangıç günü ne zaman keseyi görebildiniz mi
Ay maşallah böyle pozitifleri görünce dayanamayıp bende test yapıcam vallaAmin Allah razı olsun inşallah yaşadığım sevinci yaşarsın ben dayanamayıp Biraz önce yine test yaptım ☺
Yaaaaaaaaa inanmıyorum baya köyü canimmm cokkk mutlu oldummm yaaa hayırlı olsunnjjnn yarın direk kan verrAmin Allah razı olsun inşallah yaşadığım sevinci yaşarsın ben dayanamayıp Biraz önce yine test yaptım ☺
Bndeeee şuan misafirlikteyim dönüşte eczaneye gidicemAy maşallah böyle pozitifleri görünce dayanamayıp bende test yapıcam valla
Canim sen kaçıncı günün bugün bu kadar koyuAmin Allah razı olsun inşallah yaşadığım sevinci yaşarsın ben dayanamayıp Biraz önce yine test yaptım ☺
Bugün yapıcakmısın ben sabah yapıcamBndeeee şuan misafirlikteyim dönüşte eczaneye gidicem
Nebilim valla yapasim geldii testleri gorunceee napsakk sabahmj yapsam bendeeBugün yapıcakmısın ben sabah yapıcam
Canım sen yap bugün senin çıkması lazım 4 ekimde olmuştun hatırladıgım kadarıylaNebilim valla yapasim geldii testleri gorunceee napsakk sabahmj yapsam bendee