- 3 Ekim 2022
- 66
- 80
- 29
Allah razı olsun bu yazdıkların çok etkiledi beni Rabbim bizim için en iyisini bilir inşallah bu denemede sağlıklı bir evladın ve o güzel yuvan ömürlük olur canım haklısın bizim için hayırlı olanı biz bilemeyiz Rabbim bilir herkese her zaman dua ettim ve dua aldım burda kardeş oluyoruz derdimiz bir oluyor birbirimize sığınıyoruz çok teşekkür ederim canım dualrm hep seninle olacakSeni çok iyi anlıyorum cnm ama hiç pes etme , benim de 3 kimyasal, 1 molar gebelikten dolayı kürtaj , tüple üçüzlere hamile kaldığımda 20 haftalık rahim ağzı yetmezliği sebebi ile erken doğum , ve 6 haftalık düşük olmak üzere 6 kez gebelik kaybı yaşadım . Öğrendiğim bişey varsa her şer görünen şeyde bi hayır olduğu rabbimden şer gelmeyeceği . Bu 6 gebeliği ilk evliliğimde yaşamıştım sonra tüp bebek için sağlık sigortası yaptırdığım Sigorta danışanımla meğerse eşimin ilişkisi varmış hemde evliliğimin son 3 yılında hem de kendim tanıştırmıştım. Ama dediğim gibi hayırlısı öyleymiş . Şu an 2. Evliliğimi yaptım ve bu 2. Evliliğimden ilk tüp denemem . İnan sanki ilk günkü gibi heyecanlıyım . Sanki onca olumsuz şeyi ben yaşamadım . Yeter ki sağlığımız huzurumuz yerinde olsun herşeyin üstesinden gelinir . Eminim bi sonraki denemende pozitifi göreceksin ve sağlıkla kucağına alacaksın hep pozitif düşün hep öyle dua et rabbim nasip edecek inş