- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
Benimde 2. Olacak inşallah bi oğlum var 3 yaşındaAmin inşallah ve yok benim 2. Olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 2. Olacak inşallah bi oğlum var 3 yaşındaAmin inşallah ve yok benim 2. Olacak inşallah
İnşallah bu ay olur da çift çizgileri görürüz inşallahBenimde salı gününe pik olur diye düşünüyorum bu ay ilk defa klomene başladım
İns goruruz cnm bnde beklemedeyim tek supheli iliski yasadm buyuk ihtimal yumurtlama gunune denk geldi 2021haziran annesiyim hep duzenliydi reglim dogumdan sonra 4 ay ilk reglimi oldum hep 28 gunde bir oldum gecen ay nedense 22 gun oldum bn istyrm ama esim kucuk dha hamileligin zor geciyo oglus sana cok bagimli die istemiyodu ama bi kaza bklm nolcak beklemedeym var mi yok mu bilmiyrm rabbim hayirlisini versin oncelikle cok isteyenlere versin insİnşallah bu ay olur da çift çizgileri görürüz inşallah
Hayirlisi olsun ins cnm bnde beklemedeym eger olursa oglumla ayni ay dogabilr gerci bnm sezeryan olcak erkende olabilir cabuk hamile kaliyorum ama bu ay kaza oldu tek iliski var mi yok mu bilmiyom test yapmaya korkuyorum 2021 hazran annesiyimÇok güzel olur ama bu ay çift çizgileri görelim o zaman açsak Yoksa ben her ay bu ay hamileysem bebeğim şu ay doğar şu burçta olur falan filan diye düşünüyorum ama 1.5 yıldır daha çift çizgi göremedim tabi herşeyin hayırlısı
Benimde 3,5 yaşında oğlum var yakınmışBenimde 2. Olacak inşallah bi oğlum var 3 yaşında
Görmüşsündür mutlaka canım ekliyorum hemen bende aylardır topik topik geziyorum maşallah sağlıkla mutlulukla büyüsünler minnak kuzularımızM mucizeOldu canım merhaba beni de ekler misin 9 Ekim diye rica etsem bu arada seni birkaç topictir görüyor olabilir miyim ben acebaaa :) Benim de olursa 3. olacak :) 2 oğlum var ellerinizden öper :)
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun diyelim ama geriye denebilseydim bende hemen yapardım oğlumun ardından ilaç kullanmazdım tabiii şimdiki aklım olsaydı birlikte büyürlerdi ne güzelHayirlisi olsun ins cnm bnde beklemedeym eger olursa oglumla ayni ay dogabilr gerci bnm sezeryan olcak erkende olabilir cabuk hamile kaliyorum ama bu ay kaza oldu tek iliski var mi yok mu bilmiyom test yapmaya korkuyorum 2021 hazran annesiyim
Tek iliskide olur mu bilemiyorum ama bnce ins olurhayrlisi olsun hepimiz icnHakkında hayırlısı ne ise o olsun diyelim ama geriye denebilseydim bende hemen yapardım oğlumun ardından ilaç kullanmazdım tabiii şimdiki aklım olsaydı birlikte büyürlerdi ne güzel
Olan var canım yeter ki Rabbim nasip etsinTek iliskide olur mu bilemiyorum ama bnce ins olurhayrlisi olsun hepimiz icn
Batım yok benim mağlum pco ama adımı yazabilrisin ekime kaydık ki kaydık
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim @Elif_edanur_61_61 2 Ekim D dunya162 3 Ekim M merve_eymen pozitifbiri 9 Ekim
Topiği bulmuşun aşkoBatım yok benim mağlum pco ama adımı yazabilrisin ekime kaydık ki kaydık
Doğru yer demekki eklediler mi beni ? Ama eklemeseler bile buralardayım salça olurum aşko yaaa acaba benim yumurtam güzel mi değil be ne yapsam ne içsem ne kullansam bılemiyorım yarın doktor gideceğim umarım güzel bir şeyler umutlar verir falan iyi gider herşeyTopiği bulmuşun aşko
Hahahah hoşgeldin canım bat ne zaman pekiBatım yok benim mağlum pco ama adımı yazabilrisin ekime kaydık ki kaydık
Kız sen nasıl okudun iletiyi başında batım yok yazıyoooo pco yazıyor yokki bat bileyimHahahah hoşgeldin canım bat ne zaman peki
Amannn doktordan geldim heycanıma ver gıııııı nolecek ne bozuyon beni şimdiKız sen nasıl okudun iletiyi başında batım yok yazıyoooo pco yazıyor yokki bat bileyim
eeee ne dedi doktor herşey iyi mi bebesin diyip yollasaydı oh mis düşünseneAmannn doktordan geldim heycanıma ver gıııııı nolecek ne bozuyon beni şimdi
Ayyy ne güzel olurdu valla 2 tane yumurtam olmuş gidin bunları dölleyin de gelin dedieeee ne dedi doktor herşey iyi mi bebesin diyip yollasaydı oh mis düşünsene
Ciddimisin kızım süper Buda olur ne bizimle yazışıyorsun çabuk değerlendir boş durma belki ikiz olurAyyy ne güzel olurdu valla 2 tane yumurtam olmuş gidin bunları dölleyin de gelin dedi
Ama bugün boş geçin dedi enfeksiyon var ilaç verdi çünkü. Bugün ilaç yarın ilişki o şekilde gidecek Ağzından bal damlıyor dr da dedi ikiz olabilir diye ama eşimin ve benim ailemde ikiz geçmişi yok olabilir mi kiCiddimisin kızım süper Buda olur ne bizimle yazışıyorsun çabuk değerlendir boş durma belki ikiz olur