Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bu ay olur da çift çizgileri görürüz inşallah 🥰
İns goruruz cnm bnde beklemedeyim tek supheli iliski yasadm buyuk ihtimal yumurtlama gunune denk geldi 2021haziran annesiyim hep duzenliydi reglim dogumdan sonra 4 ay ilk reglimi oldum hep 28 gunde bir oldum gecen ay nedense 22 gun oldum bn istyrm ama esim kucuk dha hamileligin zor geciyo oglus sana cok bagimli die istemiyodu ama bi kaza bklm nolcak beklemedeym var mi yok mu bilmiyrm rabbim hayirlisini versin oncelikle cok isteyenlere versin ins

Çok güzel olur ama bu ay çift çizgileri görelim o zaman açsak ☺️ Yoksa ben her ay bu ay hamileysem bebeğim şu ay doğar şu burçta olur falan filan diye düşünüyorum 🙈 ama 1.5 yıldır daha çift çizgi göremedim 😒tabi herşeyin hayırlısı 😍🤲🏻
Hayirlisi olsun ins cnm bnde beklemedeym eger olursa oglumla ayni ay dogabilr gerci bnm sezeryan olcak erkende olabilir cabuk hamile kaliyorum ama bu ay kaza oldu tek iliski var mi yok mu bilmiyom test yapmaya korkuyorum 2021 hazran annesiyim

M mucizeOldu canım merhaba beni de ekler misin 9 Ekim diye rica etsem bu arada seni birkaç topictir görüyor olabilir miyim ben acebaaa :) Benim de olursa 3. olacak :) 2 oğlum var ellerinizden öper :)

M mucizeOldu canım merhaba beni de ekler misin 9 Ekim diye rica etsem bu arada seni birkaç topictir görüyor olabilir miyim ben acebaaa :) Benim de olursa 3. olacak :) 2 oğlum var ellerinizden öper :)
Görmüşsündür mutlaka canım 🙈ekliyorum hemen ☺️bende aylardır topik topik geziyorum 🤭 maşallah sağlıkla mutlulukla büyüsünler minnak kuzularımız 😍

Hayirlisi olsun ins cnm bnde beklemedeym eger olursa oglumla ayni ay dogabilr gerci bnm sezeryan olcak erkende olabilir cabuk hamile kaliyorum ama bu ay kaza oldu tek iliski var mi yok mu bilmiyom test yapmaya korkuyorum 2021 hazran annesiyim
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun diyelim 😍 ama geriye denebilseydim bende hemen yapardım oğlumun ardından ilaç kullanmazdım tabiii şimdiki aklım olsaydı birlikte büyürlerdi ne güzel

Ciddimisin kızım süper Buda olur ne bizimle yazışıyorsun çabuk değerlendir boş durma belki ikiz olur
Ama bugün boş geçin dedi enfeksiyon var ilaç verdi çünkü. Bugün ilaç yarın ilişki o şekilde gidecek ☺️ Ağzından bal damlıyor dr da dedi ikiz olabilir diye ama eşimin ve benim ailemde ikiz geçmişi yok olabilir mi ki

X