- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim
Merhaba canım ekleyeyimMerhaba Benimde 3 ekim ekler misin :)
Aaa benim de 5 Eylülsat 5 eylül hadi bakalım kimlerden neler gelecek neler olacak kimler devam edecek
Hoşgeldin canım erken kalkan yol alır diyelim biz ona hem heyecan hemde totem yaptım o yüzden açtım bu topiği hepimize bebiş getirsinslm herkese çok erken geldik mi diye düşünüyorum ama heyecan işte
Bat kaç canım değişirse sonra yine değiştiririzsat 5 eylül hadi bakalım kimlerden neler gelecek neler olacak kimler devam edecek
Ne güzel bir tesadüfAaa benim de 5 Eylül
Hadi inşallah isteyen herkese sans getirsin bizede güzel bol muhabbetli sağlıklı sıhhatli hamilelikler olsunHoşgeldin canım erken kalkan yol alır diyelim biz ona hem heyecan hemde totem yaptım o yüzden açtım bu topiği hepimize bebiş getirsin
Gerçekleştiği için bat ve sat aynı tarih oldu benim canımBat kaç canım değişirse sonra yine değiştiririz
Selamün aleyküm hayırlı geceler 2 Ekim bat sat ise 4 Eylül hayırlısı Rabbimden beni de ekler misiniz listeye
Bat Durum @mucizeyimben 1 Ekim @dunya162 3 Ekim
Bende 4 Eylülsat 5 eylül hadi bakalım kimlerden neler gelecek neler olacak kimler devam edecek
Aleyküm selam canım hoşgeldin tabiki ekleyeyimSelamün aleyküm hayırlı geceler 2 Ekim bat sat ise 4 Eylül hayırlısı Rabbimden beni de ekler misiniz listeye
Doğurgan dönem Çarşamba gününde başlıyor benim o zaman başlıcam inşallahKızlarrr ovülasyonda olanınız var mı çalışmalara başladınız mı
Çok güzel olur ama bu ay çift çizgileri görelim o zaman açsak Yoksa ben her ay bu ay hamileysem bebeğim şu ay doğar şu burçta olur falan filan diye düşünüyorum ama 1.5 yıldır daha çift çizgi göremedim tabi herşeyin hayırlısıM mucizeOldu aslında olursa çoğumuzun bebeği haziran doğumlu olacak. Haziran anneleri 2023 diye topik açarsan orası daha güzel olur ne dersin
Benimde salı gününe pik olur diye düşünüyorum bu ay ilk defa klomene başladımDoğurgan dönem Çarşamba gününde başlıyor benim o zaman başlıcam inşallah
Hadi inşallah bu ay olur. Beklemek yoruyor çünkü ama sağlıkla mutlulukla kucağına gelsin bebişim bu ay uğurlu olsunÇok güzel olur ama bu ay çift çizgileri görelim o zaman açsak Yoksa ben her ay bu ay hamileysem bebeğim şu ay doğar şu burçta olur falan filan diye düşünüyorum ama 1.5 yıldır daha çift çizgi göremedim tabi herşeyin hayırlısı
Amin canım sağol inşallah hepimize uğurlu getirsin bu topik senin ilk bebek mi yoksaHadi inşallah bu ay olur. Beklemek yoruyor çünkü ama sağlıkla mutlulukla kucağına gelsin bebişim bu ay uğurlu olsun
Amin inşallah ve yok benim 2. Olacak inşallahAmin canım sağol inşallah hepimize uğurlu getirsin bu topik senin ilk bebek mi yoksa