Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkEkim ayı Klomen+çatlatma iğnesi olacaklar burayaa
Ay super:) var Mi kizlar belirttiniz fln ben baya adet belirtileri yasiyorum belim ve karnim agriyo sadece bgn ilk defa gogsumde ara ara girip cikan agrilar basladi normalde benim yillardir adet zamani gogsum tik etmez sadece siser. Adet oncesi akinttim cok olurdu afedersiniz beyaz bu bi kac gundur cok az hatta bgn neredeyse yok anlamadim onuda.
Canim kasik agrisi ignenin de yan etkisi. Benim bu 3.catlatma ignem. Bir de ben progestan aliyorum o yuzden de bas donmesi ve uykusuzlugum var Bu kadar ilacin icinde hangisi belirtisi hangisi ilacin yan etkisi ayirt etmek zor Bata 2 gun kaldi acaba ne zaman test yapsam
Ben de bugün kontrole gittim 1 tane yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesine gerek varmı dedim yok dedi vala canım 10 günü iyi değerlendirir dedi 1 gün aralıklarla devam edin dedi ben hocam sadece 1 tane mi var diyorum doktor kızım biz kendimiyiz 20 tane birden olsun