Gebeliğe Hazırlık Ekim ayı Klomen+çatlatma iğnesi olacaklar burayaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim bir akrabama da doktor öyle dedi pko vardı onda da kilo verdi ve hamile kaldı
O.klomende ise yaramadı 1tane yumurta gelişti iğne yapmadı doktor ilişki günlerinide yapamadık.adeti bekliyorum şimdi özele gidicem inş kiloda veremiyorum 71 kilo olmuşum

selam canım. ben de 2017 Aralıkta evlendim. o güne kadar PCOS olduğumu bilmiyordum. gayet düzenliydi herşey. sonra bi düzensizlik başladı. bırak 35-40günde, tarlusal içmeden adet olamıyodum. çok düşünülüyorsa en iyisi doktor kontrolünde ilerlemek. hiç beklememek lazım.
Bakarken öğrendim 2018 eylülde evlendim.istw 1 yillik evliyim olmuyor olmuyor 2 defa klomen kullandım:KK43:

O.klomende ise yaramadı 1tane yumurta gelişti iğne yapmadı doktor ilişki günlerinide yapamadık.adeti bekliyorum şimdi özele gidicem inş kiloda veremiyorum 71 kilo olmuşum
Gunde yürüyüş yap canım yumurtlama kolaylastıruyor 🙏🏻 Ben 58 kıloyum ama hergun düzenle en az yarım saat yürürüm

Ben de bugün kontrole gittim 1 tane yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesine gerek varmı dedim yok dedi vala canım 10 günü iyi değerlendirir dedi 1 gün aralıklarla devam edin dedi ben hocam sadece 1 tane mi var diyorum doktor kızım biz kendimiyiz 20 tane birden olsun 😂😂😂🙃

Ben de 10 ekim’de oldum. Pespese:)

Ay super:) var
Mi kizlar belirttiniz fln ben baya adet belirtileri yasiyorum belim ve karnim agriyo sadece bgn ilk defa gogsumde ara ara girip cikan agrilar basladi normalde benim yillardir adet zamani gogsum tik etmez sadece siser. Adet oncesi akinttim cok olurdu afedersiniz beyaz bu bi kac gundur cok az hatta bgn neredeyse yok anlamadim onuda.

X