- 13 Kasım 2018
- 933
- 2.394
Amin canım. İnşşşGün aşırı ılıskı dedı canım 26 sına kadar bakalım rabbım aratmasın emeklerımız boşa gitmezsin hepımız HaMİŞ kalalım. Artıkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım. İnşşşGün aşırı ılıskı dedı canım 26 sına kadar bakalım rabbım aratmasın emeklerımız boşa gitmezsin hepımız HaMİŞ kalalım. Artıkkkk
O.klomende ise yaramadı 1tane yumurta gelişti iğne yapmadı doktor ilişki günlerinide yapamadık.adeti bekliyorum şimdi özele gidicem inş kiloda veremiyorum 71 kilo olmuşumCanım benim bir akrabama da doktor öyle dedi pko vardı onda da kilo verdi ve hamile kaldı
Bakarken öğrendim 2018 eylülde evlendim.istw 1 yillik evliyim olmuyor olmuyor 2 defa klomen kullandımselam canım. ben de 2017 Aralıkta evlendim. o güne kadar PCOS olduğumu bilmiyordum. gayet düzenliydi herşey. sonra bi düzensizlik başladı. bırak 35-40günde, tarlusal içmeden adet olamıyodum. çok düşünülüyorsa en iyisi doktor kontrolünde ilerlemek. hiç beklememek lazım.
Gunde yürüyüş yap canım yumurtlama kolaylastıruyor Ben 58 kıloyum ama hergun düzenle en az yarım saat yürürümO.klomende ise yaramadı 1tane yumurta gelişti iğne yapmadı doktor ilişki günlerinide yapamadık.adeti bekliyorum şimdi özele gidicem inş kiloda veremiyorum 71 kilo olmuşum
Ah keşke bende 50 60 kilo olsaydım ne kilo verebiliyorum ne hamile kalabiliyorum cok zor beklemekGunde yürüyüş yap canım yumurtlama kolaylastıruyor Ben 58 kıloyum ama hergun düzenle en az yarım saat yürürüm
Ben kılo sorunum olmadıgı halde duzensız adet görüyorum ama . İleri derecede pko varmıs bendeAh keşke bende 50 60 kilo olsaydım ne kilo verebiliyorum ne hamile kalabiliyorum cok zor beklemek
Ben de bugün kontrole gittim 1 tane yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesine gerek varmı dedim yok dedi vala canım 10 günü iyi değerlendirir dedi 1 gün aralıklarla devam edin dedi ben hocam sadece 1 tane mi var diyorum doktor kızım biz kendimiyiz 20 tane birden olsunO.klomende ise yaramadı 1tane yumurta gelişti iğne yapmadı doktor ilişki günlerinide yapamadık.adeti bekliyorum şimdi özele gidicem inş kiloda veremiyorum 71 kilo olmuşum
Ben de bugün kontrole gittim 1 tane yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesine gerek varmı dedim yok dedi vala canım 10 günü iyi değerlendirir dedi 1 gün aralıklarla devam edin dedi ben hocam sadece 1 tane mi var diyorum doktor kızım biz kedimiyiz 20 tane birden olsun
Canım vala bende 55 kiloyum adetlerim de düzenli ama olmuyorBen kılo sorunum olmadıgı halde duzensız adet görüyorum ama . İleri derecede pko varmıs bende
Ay ınsallaj test günün gelmıs amaAllah yardımcımız olsun ben de gonol f kullandım aşılamanın14. Günü inşallah hamileyimdir
8. Günde test yaptım negatif çıktıAy ınsallaj test günün gelmıs ama
8. Günde test yaptım negatif çıktı
Evet dayanamadım yaptırdım test ama şuan çok karnım ağrıyor inşallah regl olmam
9 ekimde de ben oldumBenimde feci direk adet sancisi gibi insallah olmayiz benimde cat ignemin 14. Gunu 8 ekimde oldum
9 ekimde de ben oldum
9 ekimde de ben oldum
Benimde feci direk adet sancisi gibi insallah olmayiz benimde cat ignemin 14. Gunu 8 ekimde oldum
Ben de 10 ekim’de oldum. Pespese:)