Gebeliğe Hazırlık Ekim ayı Klomen+çatlatma iğnesi olacaklar burayaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 yıldır evliyim 2017den beri pko olduğumu öğrendim adet oluyorum ama düzensiz 28 30 32 günler değişiyor. Temmuz ayında klomen verdi 20 mm iki yumurta oldu.iğne istemedim tutmadi tabi.cuma günü adetin 3 .günüydü gittim klomen verdi haftaya cuma kontrolüm var sonra iğne yapicak tutar mı acaba sizde durumlar nasıl kızlar bide 70 kiloyum maalesef fazlalığım gobekten var doktor kilo ver mutlaka dedi .kilo verirsem pko geriler hamile kalirsim
Canım benim bir akrabama da doktor öyle dedi pko vardı onda da kilo verdi ve hamile kaldı

Merhaba canım belirtilerin falan var mi 3 ekimde bende vuruldum sanki adet olacakmışım gibi arada bir sancim var göğüslerimde şiş bugün test yaptım negatif ama umut ediyorum iste
meraba canım. 1 gün arayla olmuşuz. süper.geçen sene de 1 kere çatlatma tedavisi olmuştum ve ilkinde tutmuştu ama düşükle sonuçlanmıştı. bu sebeple Allah hayırlısını versin diyorum. şuan benim de kasıklarımda sağ tarafımda bi ağrı var. onun dışında başka herhangi bir belirtim yok. sanırım tutmadı ben de adet olucam :)

1 yıldır evliyim 2017den beri pko olduğumu öğrendim adet oluyorum ama düzensiz 28 30 32 günler değişiyor. Temmuz ayında klomen verdi 20 mm iki yumurta oldu.iğne istemedim tutmadi tabi.cuma günü adetin 3 .günüydü gittim klomen verdi haftaya cuma kontrolüm var sonra iğne yapicak tutar mı acaba sizde durumlar nasıl kızlar bide 70 kiloyum maalesef fazlalığım gobekten var doktor kilo ver mutlaka dedi .kilo verirsem pko geriler hamile kalirsim
selam canım. ben de 2017 Aralıkta evlendim. o güne kadar PCOS olduğumu bilmiyordum. gayet düzenliydi herşey. sonra bi düzensizlik başladı. bırak 35-40günde, tarlusal içmeden adet olamıyodum. çok düşünülüyorsa en iyisi doktor kontrolünde ilerlemek. hiç beklememek lazım.

Merhaba bu ay bende Klomen'e başlıyorum. Adetimin 3. günü yani Pazartesi doktora gittim ve hormon tahlili istedi. Bugün sonuçlara baktı (5.gün) ve klomen tedavisine başladı. 5 gün, günde 1 adet kullanacağım ve haftaya Çarşamba yeniden gideceğim. Süreç devam ettikçe buradan yeniden paylaşırım. Umarım hepimizin emekleri boşa çıkmaz :KK200:
Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Kızlar birde her gün aynı saatte almaya özen gösterin yoksa diğer türlü ise yaramaz dedi doktor

[Q"]
Kızlar acil yardım femeranın 4. Gunundeyım yarın kontrolum var ama bugun sabahtan beri kasıklarımda batma ve agrı var akıntım da var acaba ben yumurtluyor olabılır miyim napacam ben bugünü degerlendırsem mi böyle bısey yasayan varmı yaaaaa ılk defa yaşadım soktayımmmm
[/QUOTE]

[Q"]
Kızlar acil yardım femeranın 4. Gunundeyım yarın kontrolum var ama bugun sabahtan beri kasıklarımda batma ve agrı var akıntım da var acaba ben yumurtluyor olabılır miyim napacam ben bugünü degerlendırsem mi böyle bısey yasayan varmı yaaaaa ılk defa yaşadım soktayımmmm
[/QUOTE]
Merhaba canım bence yumurtluyorsun

[Q"]
[/QUOTE]

Yumurta gelisirken agri yapabiliyor. Yumurladigini sanmiyorum ama icinde kalicana degerlendir istersen

Merhaba canım bence yumurtluyorsun
[/QUOTE]
Doğru tahmın etmısız cnm bugun ovulasyon testı yaptım koyu çıktı yanı yumurtlama degıl ama yaklaşıyor 💛

Yumurta gelisirken agri yapabiliyor. Yumurladigini sanmiyorum ama icinde kalicana degerlendir istersen
[/QUOTE]
Doğru tahmın etmısız cnm bugun ovulasyon testı yaptım koyu çıktı yanı yumurtlama degıl ama yaklaşıyor 😊

meraba canım. 1 gün arayla olmuşuz. süper.geçen sene de 1 kere çatlatma tedavisi olmuştum ve ilkinde tutmuştu ama düşükle sonuçlanmıştı. bu sebeple Allah hayırlısını versin diyorum. şuan benim de kasıklarımda sağ tarafımda bi ağrı var. onun dışında başka herhangi bir belirtim yok. sanırım tutmadı ben de adet olucam :)
MERHABA BENDE 2 aydır klomen kullanıyorum geçen ay ve bu ay kendilğinden çatladı yumurtam ..sizin iğne den sonra kaç gün ilişki önerdi doktor

iğneyi cuma oldum. öncesindekiler de var. ama sonrasında cumartesi pazar salı persembe demişti. benimki iğneyle çatladı ayın 5 i cumartesi aksamı filan

iğneyi cuma oldum. öncesindekiler de var. ama sonrasında cumartesi pazar salı persembe demişti. benimki iğneyle çatladı ayın 5 i cumartesi aksamı filan
hımm bende cuma gittim 2 yumurtan var dedi 18 ve 16 cm bizim de sadece cuma ve salı ilişki oldu tuttumu bilemedim :KK43: yumurtam hafta sonu çatladı muhtemelen kasık ağrımdan belliydi

hımm bende cuma gittim 2 yumurtan var dedi 18 ve 16 cm bizim de sadece cuma ve salı ilişki oldu tuttumu bilemedim :KK43: yumurtam hafta sonu çatladı muhtemelen kasık ağrımdan belliydi
zaten spermler 48 saat fln içerde yaşıyo
tutcağı varsa tutar.. rabbim ol desin yeter ki

Doğru tahmın etmısız cnm bugun ovulasyon testı yaptım koyu çıktı yanı yumurtlama degıl ama yaklaşıyor 😊
[/QUOTE]

Aynisi bende de oluyo cunku hehehe:) hadi hayirli guzel haberlerin gelir insallahh🙏 Allah su umutlarimizi emeklerimizi bosa cikartmasin insallah yuzumuzu guldursun canim

Aynisi bende de oluyo cunku hehehe:) hadi hayirli guzel haberlerin gelir insallahh🙏 Allah su umutlarimizi emeklerimizi bosa cikartmasin insallah yuzumuzu guldursun canim
[/QUOTE]
Ay ınsallah canım ya yarın kontrolum var bakalım yumurta büyüdü mü herseyın hayırlısı rabbım bu ay hepimize saglıklı evlatlar nasip etsın 🙏🏻

X