Ya bisey sorucam temmuzda kullandığımda doktor günde 1 kere ikitane ard arda vermişti bu sefer günde 3 kere ama öğlen ve akşam içtim bisey olurmu yarın şbh öğle akşam kullansam sıkıntı olmaz demiBen de pazartesi başladım klomene dün bitti. Perşembe günü acayip ağrım vardı belimim altında bi yerlerde inşallah yumurtlama ağrısıdır. Beklicez bakalım
Prospektüsünde atladığınızı farkettiğinizde ilacı alıp aynı şekilde devam edin diyor. Keşke doktorunla görüşüp hemen içseydin o anYa bisey sorucam temmuzda kullandığımda doktor günde 1 kere ikitane ard arda vermişti bu sefer günde 3 kere ama öğlen ve akşam içtim bisey olurmu yarın şbh öğle akşam kullansam sıkıntı olmaz demi
Doktorum devlette numarası yokki bendeProspektüsünde atladığınızı farkettiğinizde ilacı alıp aynı şekilde devam edin diyor. Keşke doktorunla görüşüp hemen içseydin o an
Siz doktorunuza muayeneye gittiğinizde bence söyleyin böyle böyle oldu diye. Nolur nolmaz bilgisi olsun :)Doktorum devlette numarası yokki bende
Soylim o zaman inşallah sıkıntı olmazSiz doktorunuza muayeneye gittiğinizde bence söyleyin böyle böyle oldu diye. Nolur nolmaz bilgisi olsun :)
Amin inşallah canım rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤Merhaba bu ay bende Klomen'e başlıyorum. Adetimin 3. günü yani Pazartesi doktora gittim ve hormon tahlili istedi. Bugün sonuçlara baktı (5.gün) ve klomen tedavisine başladı. 5 gün, günde 1 adet kullanacağım ve haftaya Çarşamba yeniden gideceğim. Süreç devam ettikçe buradan yeniden paylaşırım. Umarım hepimizin emekleri boşa çıkmaz
Insallah tutmustur rabbım nasıp eder ınsallahselam kızlar. ben de 4 Ekim de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Beklemedeyim...
Merhaba bende klomenin 3. Günündeyim, ilk defa mi kullanıyorsunuz?Insallah tutmustur rabbım nasıp eder ınsallahBende sımdı hapın 3. Gundeyım 2 gün sonra hastaneye gıdecem yumurtalara bakacak galiba
Evet ılk defa kullanıyorjmMerhaba bende klomenin 3. Günündeyim, ilk defa mi kullanıyorsunuz?
Güzel olur inşallah sonucu. Benim de pazartesi kontrolEvet ılk defa kullanıyorjm
Hepmıızın ınsallah hayırlj olur sonucuGüzel olur inşallah sonucu. Benim de pazartesi kontrol
Bende cok merak ediyorumHepmıızın ınsallah hayırlj olur sonucuBenımde Cuma kontrol var umarım büyümüştür yumurtlalarımız ♥
Hayirlisi olsun inşalaahhInsallah tutmustur rabbım nasıp eder ınsallahBende sımdı hapın 3. Gundeyım 2 gün sonra hastaneye gıdecem yumurtalara bakacak galiba