Gebeliğe Hazırlık Ekim ayı Klomen+çatlatma iğnesi olacaklar burayaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
294
105
28
1 yıldır evliyim 2017den beri pko olduğumu öğrendim adet oluyorum ama düzensiz 28 30 32 günler değişiyor. Temmuz ayında klomen verdi 20 mm iki yumurta oldu.iğne istemedim tutmadi tabi.cuma günü adetin 3 .günüydü gittim klomen verdi haftaya cuma kontrolüm var sonra iğne yapicak tutar mı acaba sizde durumlar nasıl kızlar bide 70 kiloyum maalesef fazlalığım gobekten var doktor kilo ver mutlaka dedi .kilo verirsem pko geriler hamile kalirsim

Ben de pazartesi başladım klomene dün bitti. Perşembe günü acayip ağrım vardı belimim altında bi yerlerde inşallah yumurtlama ağrısıdır. Beklicez bakalım

Ben de pazartesi başladım klomene dün bitti. Perşembe günü acayip ağrım vardı belimim altında bi yerlerde inşallah yumurtlama ağrısıdır. Beklicez bakalım
Ya bisey sorucam temmuzda kullandığımda doktor günde 1 kere ikitane ard arda vermişti bu sefer günde 3 kere ama öğlen ve akşam içtim bisey olurmu yarın şbh öğle akşam kullansam sıkıntı olmaz demi

Ya bisey sorucam temmuzda kullandığımda doktor günde 1 kere ikitane ard arda vermişti bu sefer günde 3 kere ama öğlen ve akşam içtim bisey olurmu yarın şbh öğle akşam kullansam sıkıntı olmaz demi
Prospektüsünde atladığınızı farkettiğinizde ilacı alıp aynı şekilde devam edin diyor. Keşke doktorunla görüşüp hemen içseydin o an

Merhaba bu ay bende Klomen'e başlıyorum. Adetimin 3. günü yani Pazartesi doktora gittim ve hormon tahlili istedi. Bugün sonuçlara baktı (5.gün) ve klomen tedavisine başladı. 5 gün, günde 1 adet kullanacağım ve haftaya Çarşamba yeniden gideceğim. Süreç devam ettikçe buradan yeniden paylaşırım. Umarım hepimizin emekleri boşa çıkmaz

Amin inşallah canım rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…