• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama olmadan önce neler yapılıyor acaba bilgi verir misiniz
Canım normal yolla yumurta olusup çatlamıyorsa ilaç kullanıyorsun yumurta oluşması için sonra çatlatma iğnesi oluyorsun iğneden iki gün sonra eşinden alınan spermler yıkanıp iğne ile yumurtaya enjekte ediliyor

Canım normal yolla yumurta olusup çatlamıyorsa ilaç kullanıyorsun yumurta oluşması için sonra çatlatma iğnesi oluyorsun iğneden iki gün sonra eşinden alınan spermler yıkanıp iğne ile yumurtaya enjekte ediliyor
Peki onun oncesinde tahlil gibi falan bişey istiyor mu normal bende bu ay asilama için gidecektim. Eşim böbrek taşı ameliyatı olacak o yüzden gitmek istemedi üç aydir bir türlü nasip olmadı

Canım en son Nisan ayinda doktora gittim
Valla canım ben bildiğim kadarını söyleyim sana en azından fikir olsuna aşılama için öyle özel bir test felan duymadım sadece uzun süre deneyip gebelik olmuyorsa ve belirli bir nedeni bulunamıyorsa kısırlık sperm azlıgı vs gibi başka tedaviler gerekmeden aşılama yapılabilir aşılamada ilk aşama yumurta oluşumu tabiki bana klomen verdi doktor ve ilaç bitince çağırdı yumurta bir taneydi büyümesini bekledik ve çatlatma iğnemi oldum bu aşamadan sonrası zaten eş den alınan sperm kadına verilir sonrası beklemek 🥰

Anladım canım hayırlısı olsun hakkında kontrol de herhangi bir sorun çıktımı
Yok bir sorun çıkmadı rahim gebeliğe çok müsait demişti zaten hsg de olmuştu. Esimde morfoloji düşük çıkmıştı%1 doktor doğal yolla olur dedi ama işte olmadı

Back