- 3 Eylül 2019
- 538
- 521
- 18
Ya bugün adetin 14. Günü düzensiz oluyorum bide ben hiç belli olmaz ne zaman olacağımCanım tekrar çağırdımı adet gününe ne kadar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bugün adetin 14. Günü düzensiz oluyorum bide ben hiç belli olmaz ne zaman olacağımCanım tekrar çağırdımı adet gününe ne kadar var
Pkos mu vardı sendeYa bugün adetin 14. Günü düzensiz oluyorum bide ben hiç belli olmaz ne zaman olacağım
Yok yumurtan geç çatlıyor olabilir dedi bana bide sağ tüpüm kapalı çıktı hsg dePkos mu vardı sende
Canım benim bildiğim hgs de tüp kapalıysa açılıyor ilaçlı hgs değilmiydi pazartesi bende çektireceğim sordum doktora kapalıysa ilaç açar dediYok yumurtan geç çatlıyor olabilir dedi bana bide sağ tüpüm kapalı çıktı hsg de
Aşılama olmadan önce neler yapılıyor acaba bilgi verir misinizmerhabalar bende aşılama yaptırdım ve bugün 4. günüm aynı şeyleri yaşayıp bekleyen var mı benim gibi
Bende ilaçlı çektirdim ama hiç öyle bişey demedi netten de baktım açmaz yazıyorduCanım benim bildiğim hgs de tüp kapalıysa açılıyor ilaçlı hgs değilmiydi pazartesi bende çektireceğim sordum doktora kapalıysa ilaç açar dedi
Canım normal yolla yumurta olusup çatlamıyorsa ilaç kullanıyorsun yumurta oluşması için sonra çatlatma iğnesi oluyorsun iğneden iki gün sonra eşinden alınan spermler yıkanıp iğne ile yumurtaya enjekte ediliyorAşılama olmadan önce neler yapılıyor acaba bilgi verir misiniz
Peki onun oncesinde tahlil gibi falan bişey istiyor mu normal bende bu ay asilama için gidecektim. Eşim böbrek taşı ameliyatı olacak o yüzden gitmek istemedi üç aydir bir türlü nasip olmadıCanım normal yolla yumurta olusup çatlamıyorsa ilaç kullanıyorsun yumurta oluşması için sonra çatlatma iğnesi oluyorsun iğneden iki gün sonra eşinden alınan spermler yıkanıp iğne ile yumurtaya enjekte ediliyor
Canım ilaç basınç ile verildiğinden kapalı tüpün açılması ihtimali yüksek imiş kesin değil tabiiBende ilaçlı çektirdim ama hiç öyle bişey demedi netten de baktım açmaz yazıyordu
Daha önce hiç kontrole girmediniz değilmiPeki onun oncesinde tahlil gibi falan bişey istiyor mu normal bende bu ay asilama için gidecektim. Eşim böbrek taşı ameliyatı olacak o yüzden gitmek istemedi üç aydir bir türlü nasip olmadı
Canım en son Nisan ayinda doktora gittimDaha önce hiç kontrole girmediniz değilmi
Valla canım ben bildiğim kadarını söyleyim sana en azından fikir olsuna aşılama için öyle özel bir test felan duymadım sadece uzun süre deneyip gebelik olmuyorsa ve belirli bir nedeni bulunamıyorsa kısırlık sperm azlıgı vs gibi başka tedaviler gerekmeden aşılama yapılabilir aşılamada ilk aşama yumurta oluşumu tabiki bana klomen verdi doktor ve ilaç bitince çağırdı yumurta bir taneydi büyümesini bekledik ve çatlatma iğnemi oldum bu aşamadan sonrası zaten eş den alınan sperm kadına verilir sonrası beklemekCanım en son Nisan ayinda doktora gittim
Teşekkür ederim bugün reglimin ikinci gunu bu ay kaçırdım malesef artık bir dahaki ayaAhsen555 aşılama için planlamanı adetin 3.günü doktora gitmekle yap canım bir bakar ultrasondan gerekirse ilaç yazar
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında kontrol de herhangi bir sorun çıktımıTeşekkür ederim bugün reglimin ikinci gunu bu ay kaçırdım malesef artık bir dahaki aya
Yok bir sorun çıkmadı rahim gebeliğe çok müsait demişti zaten hsg de olmuştu. Esimde morfoloji düşük çıkmıştı%1 doktor doğal yolla olur dedi ama işte olmadıAnladım canım hayırlısı olsun hakkında kontrol de herhangi bir sorun çıktımı
Anladım yani sebepsiz Rabbim inşallah nasip eder en kısa süredeYok bir sorun çıkmadı rahim gebeliğe çok müsait demişti zaten hsg de olmuştu. Esimde morfoloji düşük çıkmıştı%1 doktor doğal yolla olur dedi ama işte olmadı
Amin inşallah siz de aşılama oldunuz heralde değil miAnladım yani sebepsiz Rabbim inşallah nasip eder en kısa sürede
Hadi inşallah onu öğrenmek içide tekrar hsg çekmek lazımCanım ilaç basınç ile verildiğinden kapalı tüpün açılması ihtimali yüksek imiş kesin değil tabii