Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eveeet benim de kırmızılar geldi yeni bat 2 Kasım
O zaman sizi bu aydan siliyorum hayırlısı böyleymiş benim bat 1 ekimdi hala gelmedi test yaptım negatif ve 2 gündür dehşet baş ağrısı çekiyorum omuzlarıma vuruyor artık olsada rahatlasam diyorum

O zaman sizi bu aydan siliyorum hayırlısı böyleymiş benim bat 1 ekimdi hala gelmedi test yaptım negatif ve 2 gündür dehşet baş ağrısı çekiyorum omuzlarıma vuruyor artık olsada rahatlasam diyorum
İnşallah gebelik vardır Rabbim duysun sesimizi

Arkadaşlar 4 gün var yarin test yapasım var erken yapıp doğru sonuç alan var mi aranizda

adet sancısı gibi sancım var ama daha 1 hafta var adetime yumurtlama sancısı mı acaba

Umutlar Kasım ayına kaldı Kuzum aynı belirtiler vardı bende de bugüne kadar ağrı sancı o kadar yoktu içten içe umutlanıyordum yine de inşallah senin güzel haberlerini alırız Test yapmadın mı?

Gebelik testi için gecikmeyi mi beklemek gerekiyor ya en erken ne zaman anlayabiliriz erken gebelik testiyle mesela çok sabırsızlanıyorum

Umutlar Kasım ayına kaldı Kuzum aynı belirtiler vardı bende de bugüne kadar ağrı sancı o kadar yoktu içten içe umutlanıyordum yine de inşallah senin güzel haberlerini alırız Test yapmadın mı?
Yaptım negatif ama migren ağrısı gibi. Hala gelen giden yok bir ağrı kesici bir kas gevşetici aldım anca biraz gözüm açıldı

Kızlar adetime 4 gün var bugün kanda gebeliğe baktırdım sonuç negatif sizce erken mi davranmışım

Kızlar adetime 4 gün var bugün kanda gebeliğe baktırdım sonuç negatif sizce erken mi davranmışım

Baya erken davranmıssın canım kan testını regl gectıkten sonra yap dıyor benm doktorum ama ınsallah gec döllenme falan vardır

Benim de normal şekilde regl den 2 gun önce agrılarım baslar kasıklarda gogusler şişerdi ve pembe akıntım gelırdı ama ne gelen var ne giden ve hıc umudum yok bu aydan ama hayırlısı

Baya erken davranmıssın canım kan testını regl gectıkten sonra yap dıyor benm doktorum ama ınsallah gec döllenme falan vardır
Sürekli beklemek çok yoruyor insanı ne yapayım canım 1buçuk yıldır bebek bekliyoruz en azından umudum kesilir yoksa da dedim ama şuan daha da karıştı kafam yani erken mi davrandım yoksa hamile değilim mi ohh bu ikilemler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…