• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İ
Evet özelde yaprırdım canım, femera hap kullandım, çatlama iğnesi 175 tl, sperm yıkama 180 tl, doktorun aşılama yapması normalde 1000 tl ama pandemi dolayısıyla indirim yaptı 600 tl. Yani en fazla 1100 tl ye herşey yapıldı,
ama türkiyede pahalıymış çok şaşırdım bu duruma.
Ben kıbrıslıyım. Bu fiyatlar kıbrıs için geçerli.
İnşallah hayırlı bir şekilde sonuç verir aşılaman

Amin 🤲🙏
Senin adına üzüldüm canım, inşallah bu ay sağlıklı bi gebeliğin olur 😊🙏
Çatlama iğnesinden sonra nasıl belirtiler olduydu ve kaçıncı günler belirtiler olduydu hatırlıyorsun?
Goguslerimde aci oldu canim sisti. Sonra kasiklarimda surekli bi hafif siddetlu agri ve siskinlik vardi fermuari kapatamiyodum. Hamileyim sanmistim adet oldugum halde gidip kan testi vermistim. Sizin infertilite neydi neden asilama oldun acaba?

Merhaba beni silebilirsiniz. Kaç gündür kaşığımda batmalar vardı dün de kanama şeklinde lekelenmem oldu sabah erken gebelik yaptım pozitif dokturmu arayıp hastanede aldım sonucu Hcg 98 çıktı alttan baktı ve düştüğümden parça kaldığını solda yumurtamın oluşup çatladığını kiste döndüğünü büyük ihtimal on güne yoğun bir kanama ile bunları atacağımı sonra da kontrole gelmemi istedi. Çok üzgünüm bi ihtimal gebeliktir belki demiştim. Rabbim kimseye bunları yaşatmasın. O koridorda hamile olarakta beklemek nasip olur inşallah hamile ya da çocuk görmek istemiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın Allah hayırlı zamanda sağ sağlim şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Var evet canlı halinde pembemsi silik bir çizgi ilk 5 dk da çıkmıştı ama ben net çizgi görmeden inanmak istemiyorum sonra üzülüyorum bide bu lekelenmeyi yaşayınca tamamen regli bekler durumda hazırladım psikolojimi:KK61:
Canım iyice emin olmadan kan testi yaptırma bence geçen ay banada aynı şey oldu çok belli açık pembe ikinci çizgi belirdi koşa koşa kan vermeye gittim hatta doktorada gösterdim testimi evet çıkmış kan ver değerine bakalım dedi ama kanda negatif çıktı resmen hayal kırıklığına uğradım keşke ikinci bi test daha yapsaydım dedim çok üzüldüm 😢

Kizlar mrb bugun adetim geceli bi hafta oldu pazartesi gunu kanda test yaptirdim telefonda ogrendik pozitif dediler bugun doktora gittim ve kese gozukmedi normal mi

AAA sen kıbrısta mıydın? aşılama bana bugün devlet hastanesinde normal ucuz zaten dediler 250 tl falan ilaçları pahalı dedi. İşte 3-4-5 bin tl lerden bahsetti.
Evet canım kıbrıslıyım 😊 İlaç ne ilacıki? Yumurta güzel gelişsin diye pahalı İğne mi vuruyolar lar her aşılma yapılacak kişiye, yani öyle bi kuralmı var acaba orada, ben normal femara hap kullandım aşılma yapıldığında.
Bilet al gel buraya daha karlısın 🤣 hem özelde yapılıyor, zaten burada devlet aşılma yada tüp bebek yapmıyor, böyle sorunu olan özel hastane kullanmak zorunda.

Evet canım kıbrıslıyım 😊 İlaç ne ilacıki? Yumurta güzel gelişsin diye pahalı İğne mi vuruyolar lar her aşılma yapılacak kişiye, yani öyle bi kuralmı var acaba orada, ben normal femara hap kullandım aşılma yapıldığında.
Bilet al gel buraya daha karlısın 🤣 hem özelde yapılıyor, zaten burada devlet aşılma yada tüp bebek yapmıyor, böyle sorunu olan özel hastane kullanmak zorunda.
bilmiyorum ki ne ilacı kullanıyorlar. Valla gelelim yani ama gelip gitmek bize aynı maliyete gelir :D

Kizlar mrb bugun adetim geceli bi hafta oldu pazartesi gunu kanda test yaptirdim telefonda ogrendik pozitif dediler bugun doktora gittim ve kese gozukmedi normal mi
Değerin 1500 altındaysa vajinalde dahi gözükmez değerin kaç olduğunu söylesen mi acaba?

Goguslerimde aci oldu canim sisti. Sonra kasiklarimda surekli bi hafif siddetlu agri ve siskinlik vardi fermuari kapatamiyodum. Hamileyim sanmistim adet oldugum halde gidip kan testi vermistim. Sizin infertilite neydi neden asilama oldun acaba?
Hiç bir sorun yok canım, herşey her değerim normal, yumurta kalitesi çok iyi hatta amh sonucum 3.8 çıkmıştı yaşım 33 doktor çok iyi dedi , eşimin spermleri kalitesi ilerisi çok iyi.
Ama 2 yıldır olmadı.
Ve aşılma yaptığımızda yani bu ay öğrendik ki, rahim ağzı biraz yan duruyormuş, sperler normal olarak oradan rahim içine tüplere geçemiyormuş,
Kısaca bu ay iyi bi hamle yapmış oldum. Bu durumda Aşılma yapmam şartmış, ama şimdi aşılma yapılırken rahim ağzını düzeltiler , hamile kalmazsam birdahaki ay normal yolla dene ihtimal yüksek dedi, bakalım.

Sizin 1 ekim gözüküyor adet tarihi ama yanlış mı oldu acaba

Hiç bir sorun yok canım, herşey her değerim normal, yumurta kalitesi çok iyi hatta amh sonucum 3.8 çıkmıştı yaşım 33 doktor çok iyi dedi , eşimin spermleri kalitesi ilerisi çok iyi.
Ama 2 yıldır olmadı.
Ve aşılma yaptığımızda yani bu ay öğrendik ki, rahim ağzı biraz yan duruyormuş, sperler normal olarak oradan rahim içine tüplere geçemiyormuş,
Kısaca bu ay iyi bi hamle yapmış oldum. Bu durumda Aşılma yapmam şartmış, ama şimdi aşılma yapılırken rahim ağzını düzeltiler , hamile kalmazsam birdahaki ay normal yolla dene ihtimal yüksek dedi, bakalım.
Evet canim soruna gore gayet mantikli bir cozum asilama olman. Kullandigin ilaclarin etkisiyle diger ayda gebe kalma sansin yuksek insallah bu ay mutlu haberi alirsin😍

Back