Eveeet benim de kırmızılar geldi yeni bat 2 KasımGeçmiş olsun canım. Yeni umutlara merhaba benimde 29 Ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeet benim de kırmızılar geldi yeni bat 2 KasımGeçmiş olsun canım. Yeni umutlara merhaba benimde 29 Ekim
O zaman sizi bu aydan siliyorum hayırlısı böyleymiş benim bat 1 ekimdi hala gelmedi test yaptım negatif ve 2 gündür dehşet baş ağrısı çekiyorum omuzlarıma vuruyor artık olsada rahatlasam diyorumEveeet benim de kırmızılar geldi yeni bat 2 Kasım
İnşallah gebelik vardır Rabbim duysun sesimiziO zaman sizi bu aydan siliyorum hayırlısı böyleymiş benim bat 1 ekimdi hala gelmedi test yaptım negatif ve 2 gündür dehşet baş ağrısı çekiyorum omuzlarıma vuruyor artık olsada rahatlasam diyorum
Umutlar Kasım ayına kaldı Kuzum aynı belirtiler vardı bende de bugüne kadar ağrı sancı o kadar yoktu içten içe umutlanıyordum yine de inşallah senin güzel haberlerini alırız Test yapmadın mı?O zaman sizi bu aydan siliyorum hayırlısı böyleymiş benim bat 1 ekimdi hala gelmedi test yaptım negatif ve 2 gündür dehşet baş ağrısı çekiyorum omuzlarıma vuruyor artık olsada rahatlasam diyorum
Yaptım negatif ama migren ağrısı gibi. Hala gelen giden yok bir ağrı kesici bir kas gevşetici aldım anca biraz gözüm açıldıUmutlar Kasım ayına kaldı Kuzum aynı belirtiler vardı bende de bugüne kadar ağrı sancı o kadar yoktu içten içe umutlanıyordum yine de inşallah senin güzel haberlerini alırız Test yapmadın mı?
Kızlar adetime 4 gün var bugün kanda gebeliğe baktırdım sonuç negatif sizce erken mi davranmışım
Sürekli beklemek çok yoruyor insanı ne yapayım canım 1buçuk yıldır bebek bekliyoruz en azından umudum kesilir yoksa da dedim ama şuan daha da karıştı kafam yani erken mi davrandım yoksa hamile değilim mi ohh bu ikilemler...Baya erken davranmıssın canım kan testını regl gectıkten sonra yap dıyor benm doktorum ama ınsallah gec döllenme falan vardır
Olmadim hala.dun gece bir damla cok acik renk bir damla kan geldi.bekliyorum bugun olabilirim01.10 - jnci
01.10- B bade123567
01.10- N Nurcaner66
01.10- cukulatam
02.10- halabirumutvar
Kızlar tekrar etiketliyorum güncelleme için son durum nedir
Yumurtlama 1 hafta önce olmaz canim adetten 14 gün sonra oluradet sancısı gibi sancım var ama daha 1 hafta var adetime yumurtlama sancısı mı acaba
Adet oldum01.10 - jnci
01.10- B bade123567
01.10- N Nurcaner66
01.10- cukulatam
02.10- halabirumutvar
Kızlar tekrar etiketliyorum güncelleme için son durum nedir
Gebelik varmis canim dun tekrar tahlil vermistim beta hcg 900 lerde cikmis yarin tekrar vericem degerlere bakicazEğer gebeyseniz de doktordan son sonucu alınca bildirin bizede lütfen listede güncelleyelim