• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göğüs hassasiyeti ilk gecikince vardı ama sonrasında azaldı ucuna dokunursam sert sekilde acı hissedebiliyorum Göğüslerim şiş ama ağrısı az düzeyde kasıklarım belim falan ağrıyor benim ilk günlerde kahverengi akıntım oluyordu çok şükür durdu folik asite başlıycam bugünden itibaren abim eczacı getiricek bugün
Sanırım hamilesiniz aynı belirtiler bendede var 3 gün gecikti bugün doktora gidecektim Ama depremden dolayı gidemedim kaç haftalık sizin

Sanırım hamilesiniz aynı belirtiler bendede var 3 gün gecikti bugün doktora gidecektim Ama depremden dolayı gidemedim kaç haftalık sizin
Evet hamile olduğumu söylediler ama çok küçük olduğu için ultrasonda gözükmedi kandada değer yeni yükselmeye başlamış sanırım doktor haftaya tekrar kan vermemi söyledi dünki değerin 2 katı sonucu çıkması lazımmış ona göre kaç haftalık olduğu ultrasonda ne zaman görünebileceğini belirliycekler. Bugün folik asit kullanmaya başladım perşembe falan kan vermeye gidicem belirtilere bir yenisi olarak uyku eklendi aşırı uykum geliyor başka belirtim yok şuanlık🙏🏼

Hamileliğim bugün son buldu ancak yazabildim sağlıksız ve oluşmayan bir gebelikti sabah kanamam basladı dr gittim ve dış gebelik olabilceği söylendi kısacası hüsrana uğradım hamile bayanlara hayırlı olsun beni listeden kaldırabilirsiniz........ :( :( :(

Hamileliğim bugün son buldu ancak yazabildim sağlıksız ve oluşmayan bir gebelikti sabah kanamam basladı dr gittim ve dış gebelik olabilceği söylendi kısacası hüsrana uğradım hamile bayanlara hayırlı olsun beni listeden kaldırabilirsiniz........ :KK43: :KK43: :KK43:
Geçmiş olsun canım 💗 üzülme diyeceğim ama teselli olmayacak biliyorum. Ben de nisanda kimyasal gebelik yaşadım, tam 5 haftalıktı, doktora gitmeye hazırlanıyorken kese resmen iç çamaşırıma düştü, ellerimle attım... hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz Allah hayırlısını verecek inşallah 💗

Geçmiş olsun canım 💗 üzülme diyeceğim ama teselli olmayacak biliyorum. Ben de nisanda kimyasal gebelik yaşadım, tam 5 haftalıktı, doktora gitmeye hazırlanıyorken kese resmen iç çamaşırıma düştü, ellerimle attım... hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz Allah hayırlısını verecek inşallah 💗
Sizinde kürtaja gerek kalmadı ozaman benim haftalık bile değildi sanırım hiç hafta falan vermemislerdi normal şartlarda haftaya belirlencekti ama gidemeden adet kanamam başladı o kanla vücudun atacağını söyledi işin garibi betam sağlıksız şekilde yükselmeye devam ediyor ilk öğrendiğimde 18di dün kanamayla gittim kan verdim 23 çıktı yarın tekrar kan istediler :( çok sağolun sizede geçmiş olsun :( ❤️

Sizinde kürtaja gerek kalmadı ozaman benim haftalık bile değildi sanırım hiç hafta falan vermemislerdi normal şartlarda haftaya belirlencekti ama gidemeden adet kanamam başladı o kanla vücudun atacağını söyledi işin garibi betam sağlıksız şekilde yükselmeye devam ediyor ilk öğrendiğimde 18di dün kanamayla gittim kan verdim 23 çıktı yarın tekrar kan istediler :KK43: çok sağolun sizede geçmiş olsun :KK43: ❤️
O zaman düşmemiş henüz bebek bilginiz olsun kürtaja gerek kalabilir

Hamileliğim bugün son buldu ancak yazabildim sağlıksız ve oluşmayan bir gebelikti sabah kanamam basladı dr gittim ve dış gebelik olabilceği söylendi kısacası hüsrana uğradım hamile bayanlara hayırlı olsun beni listeden kaldırabilirsiniz........ :KK43: :KK43: :KK43:
Merhaba canım çok çok geçmiş olsun aynı durumdayız bende dün sağlıksız gebeliğin olduğunu öğrendim yıkıldım resmen ilk gebeliğimdi 1 senedirde olmuyordu akşamda kanamam başladı kan ile düşer dedi doktorum benim senin ne dedi

Merhaba canım çok çok geçmiş olsun aynı durumdayız bende dün sağlıksız gebeliğin olduğunu öğrendim yıkıldım resmen ilk gebeliğimdi 1 senedirde olmuyordu akşamda kanamam başladı kan ile düşer dedi doktorum benim senin ne dedi
Aynı olay kuzum bende yıkıldım adeta sağlıksız dedi kanaman başlamış Düşer o dedi bugün birazdan yine kan vermeye gideceğim umarım değer düşmüştür çünkü dış gebelik olursa iğne tedavisi görülüyormuş tedavi güzel sonuçlanmazsada tüpünün birini alabiliyolarmıs çok korkuyorum inşallah düşmüştür değerim😥😥😥

Aynı olay kuzum bende yıkıldım adeta sağlıksız dedi kanaman başlamış Düşer o dedi bugün birazdan yine kan vermeye gideceğim umarım değer düşmüştür çünkü dış gebelik olursa iğne tedavisi görülüyormuş tedavi güzel sonuçlanmazsada tüpünün birini alabiliyolarmıs çok korkuyorum inşallah düşmüştür değerim😥😥😥
Çok kötü birsey allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Çok kötü birsey allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Sizede çok geçmis olsun dün kan verdim değerim düşmüştü gebelik tamamen sonlandı yani vücudum atmış 1-2 ay yapma çocuk dedi ama sabırsızım çok aramızda kimyasal gebelik yaşayıp sonrasında beklemeden gebe kalan varmı acaba

Sizede çok geçmis olsun dün kan verdim değerim düşmüştü gebelik tamamen sonlandı yani vücudum atmış 1-2 ay yapma çocuk dedi ama sabırsızım çok aramızda kimyasal gebelik yaşayıp sonrasında beklemeden gebe kalan varmı acaba
Sizin ilk gebeliğiniz mi ne kadar zamandır istiyordunuz bana kanama olursa bir hafta sonra gel demişti doktorum

Sizin ilk gebeliğiniz mi ne kadar zamandır istiyordunuz bana kanama olursa bir hafta sonra gel demişti doktorum
Evet ilk denememdi 8 aylık evliyiz kanamanız olduysa gebeliğiniz sonlanmıştır benimde öyle oldu kanamam başladı direk rahim duvarım incelmişti zaten sonrada değerim düştü otomatikmen

Canım biz regl bittikten sonra başladık kullanmaya. Bazıları sadece erkekler için diyor ama kadınlarda da yumurta gelişimini ve kalitesini artırdığını okuduğum için kullandım. Eşim sabah öğle akşam aç karnına çay bardağının üçte biri kadar çakşır suyu kalanını da içme suyu ile doldurarak içiyor. Ben de regl bittikten sonra yumurtlama gününe kadar aynı ölçülerde bir sabah bir akşam aç karnına içtim. Yumurtlama başlayınca risk olmasın diye bıraktım. Alırken iyi bir aktardan almanı tavsiye ederim zira bizim aldığımız ilk şişenin kokusu ve tadı yoktu eşim ikincide aktara araştırdık normalde kokusu ve tadı olacakmış ama sizin verdiğinizin yoktu deyince farklı bir markanın verdi. Yani bu ay tam istediğim gibi düzenli kullanım olmadı ama 2 ekimi yine de umutla bekliyorum olmazsa yine reglden sonra kullanmaya başlayacağım. Eşinin sperm sayısı için bunun yanında keçiboynuzu kürünü de uygulayabilirsin. İnşallah faydasını görürüz 🙏
Merhaba çakşırı faydası oldu mu eşinize

Öyle mi bizde alıp deneyelim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Rica ederim ne demek inşallah faydası dokunur. Bu arada biz öncekinde hazır suyunu almıştık şimdi kökü alıp kendimiz kaynatıyoruz süzüp öyle içiyoruz faydasının daha çok olduğuna inanıyorum ben

Rica ederim ne demek inşallah faydası dokunur. Bu arada biz öncekinde hazır suyunu almıştık şimdi kökü alıp kendimiz kaynatıyoruz süzüp öyle içiyoruz faydasının daha çok olduğuna inanıyorum ben
Bende kökünü almayı düşünüyorum canım öyle daha çok faydası olduğunu düşünüyorum ayrıca ovulasyon testi denedin mi canım

Back