• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi bu adetime 6 gun var. Ne demek oluyor simdi

Eklentiler

• 20201002_113944.jpg
    20201002_113944.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 83
Kizlar merhaba bu ay yumurtlama gunumde goguslerim cok hassaslasti normalde ovulasyonda hic basima gelmemisti bu pkosum prolaktinim 14 tedaviyi gecen ay biraktim agri ve akintimdan anladm yumurtlamayi sizce prolaktinim yukselmis olabilir mi?
Kizlae bi fikri olan yok muu?

kızlar aşılamanın 7. Günündeyim. dün sağ kasığımda batmalar oldu böyle 3 saniyelik gibi ama nefesimi kesti, ve aşılamanın 4. Gününde beyaz yoğun akıntının içinde kahverengi kılcal damar gibi bişeyşer vardı.
Beklemek çok zor. :KK43:
Sizler nasılsınız, erken belirtileriniz var mı?

Kızlar merhaba benide eklermisiniz yumurtlamaya göre bat 7 ekim olacak yumurtlamadan bir kaç gün sonra başlayan sag kasık agrısı boyle batma gitbi arada kasıntı bile oluyor dün boyle sarı bi akıntım geldi bide afedersiniz çok gazım oluyorve aşırı halsiz uykusuz gibiyim bugun ovulasyon testi yaptım bata 5 gün var daha adetlerim düzensiz iki kürtajım var daha saglıklı hamileliğim olmadı hiç internetten gebelik testi aldm daha kargo getirmedi sabırsızlıka bekliyorum tabi psikolojikte olabilir insallah vardır 🤲🏻🤲🏻
C1F057FD-816B-48D5-9C7D-3FBC7B09F1A4.jpeg

Kızlar merhaba benide eklermisiniz yumurtlamaya göre bat 7 ekim olacak yumurtlamadan bir kaç gün sonra başlayan sag kasık agrısı boyle batma gitbi arada kasıntı bile oluyor dün boyle sarı bi akıntım geldi bide afedersiniz çok gazım oluyorve aşırı halsiz uykusuz gibiyim bugun ovulasyon testi yaptım bata 5 gün var daha adetlerim düzensiz iki kürtajım var daha saglıklı hamileliğim olmadı hiç internetten gebelik testi aldm daha kargo getirmedi sabırsızlıka bekliyorum tabi psikolojikte olabilir insallah vardır 🤲🏻🤲🏻 Eki Görüntüle 2699365
Insallah vardir g3belik benimde 1 kurtajim var kalbi durmustu. Bende ovulasyinla baktim cift cikti hayirlisi insallah

kızlar aşılamanın 7. Günündeyim. dün sağ kasığımda batmalar oldu böyle 3 saniyelik gibi ama nefesimi kesti, ve aşılamanın 4. Gününde beyaz yoğun akıntının içinde kahverengi kılcal damar gibi bişeyşer vardı.
Bende ocak ayinda asilama olmustum canim catlatma ignesinin etkisiyle cok belirtiler oluyor hatta bende emindim hamile olduguma ama olmadi. Belirti arama rahat ol insallah nasipse olur. Mayis ayinda kendiliginden gebe olmustum. Onunda kalbi durdu 8. Haftada kurtaj oldum. Nasip insallah yuzumuz guler.

Insallah vardir g3belik benimde 1 kurtajim var kalbi durmustu. Bende ovulasyinla baktim cift cikti hayirlisi insallah
Benimde öyle kalbi durmustu ikincisinde rabbim isteyen kimsenin kucagını bos bırakmasın bizede saglıklı doğumlar yapacagmz hamilelikler nasip etsin

Merhabalar benide listeye ekleyebilir misiniz?
24 Ekim Bat

Bende ocak ayinda asilama olmustum canim catlatma ignesinin etkisiyle cok belirtiler oluyor hatta bende emindim hamile olduguma ama olmadi. Belirti arama rahat ol insallah nasipse olur. Mayis ayinda kendiliginden gebe olmustum. Onunda kalbi durdu 8. Haftada kurtaj oldum. Nasip insallah yuzumuz guler.
Amin 🤲🙏
Senin adına üzüldüm canım, inşallah bu ay sağlıklı bi gebeliğin olur 😊🙏
Çatlama iğnesinden sonra nasıl belirtiler olduydu ve kaçıncı günler belirtiler olduydu hatırlıyorsun?

Benim elimde 12 tane ovulasyon testi var yeter zaten ama yapıp yapmamakta kararsız kaldım sizce?

Canım iki gün önce testim böyle çıktı ama lekelenme başladı o gün. İki gündürde devam ediyor açık kahve lekelenme. Hafif kasık ağrılarımda var sökülücem sanırım
ama testte silikte olsa çift çizgi var. Lekelenmeniz neden oldu acaba. Yerleşme olablir mi?

Aşılamanı sen özel doktorda mı yaptırdın canım? Maliyeti ne kadar tuttu ? Bende bu gidişle yaptıracağım da.

Kızlar selam ben de bugün Araştırma hastanesine gittim tüm tahlil sonuçlarımı tekrardan baktılar AMH değerime de baktılar ama sonuçlar on gün sonra çıkacak. Ultrasona da soktular. yumurtalıklıklara da baktılar. Bir sıkıntı görmediler. Bakalım hormon testlerim nasıl çıkacak, ona göre bir yol izleyeceğiz.

Aşılamanı sen özel doktorda mı yaptırdın canım? Maliyeti ne kadar tuttu ? Bende bu gidişle yaptıracağım da.
Evet özelde yaprırdım canım, femera hap kullandım, çatlama iğnesi 175 tl, sperm yıkama 180 tl, doktorun aşılama yapması normalde 1000 tl ama pandemi dolayısıyla indirim yaptı 600 tl. Yani en fazla 1100 tl ye herşey yapıldı,
ama türkiyede pahalıymış çok şaşırdım bu duruma.
Ben kıbrıslıyım. Bu fiyatlar kıbrıs için geçerli.

Ve kesinlikle yaptırmanı tavsiye ediyorum, birsürü doktor hiç nir sorun yok fln dedi,
Bu doktor hemen aşılma yapalım 2 yıl olmuş deniyorsun dedi,
Ve aşılma yaptığında ilk spermi enjekte ettiğinde sperm rahim ağzından geçemedi dedi, rahim ağzı yan duruyor onu düzeltip spermleri vermeye çaşışacağız ama ağrılı olacak dedi tamam dedim ve düzeltti rahim ağzını çok canım yandı ama spermleri rahim ağzından içeri göndermeyi başardı.
Kısaca 2 yıldır zaten rahim ağzımdan içeri sperm giremiyormuş bunu aşılma ile öğrendim.
Kesinlikle nedensiz infelite olanlar bunu denemeli.
Belki benim aşılmam tutmayacak ama en azından sebebi öğrenmiş oldum.

Not: bu rahim ağzının yan duruşu, rahim filminde çıkmıyor, çünkü rahim filmini çekmek için rahime ilacı gönderirken rahim ağzına bağlanıyormuş o borucuk.

Evet özelde yaprırdım canım, femera hap kullandım, çatlama iğnesi 175 tl, sperm yıkama 180 tl, doktorun aşılama yapması normalde 1000 tl ama pandemi dolayısıyla indirim yaptı 600 tl. Yani en fazla 1100 tl ye herşey yapıldı,
ama türkiyede pahalıymış çok şaşırdım bu duruma.
Ben kıbrıslıyım. Bu fiyatlar kıbrıs için geçerli.
AAA sen kıbrısta mıydın? aşılama bana bugün devlet hastanesinde normal ucuz zaten dediler 250 tl falan ilaçları pahalı dedi. İşte 3-4-5 bin tl lerden bahsetti.

Ve kesinlikle yaptırmanı tavsiye ediyorum, birsürü doktor hiç nir sorun yok fln dedi,
Bu doktor hemen aşılma yapalım 2 yıl olmuş deniyorsun dedi,
Ve aşılma yaptığında ilk spermi enjekte ettiğinde sperm rahim ağzından geçemedi dedi, rahim ağzı yan duruyor onu düzeltip spermleri vermeye çaşışacağız ama ağrılı olacak dedi tamam dedim ve düzeltti rahim ağzını çok canım yandı ama spermleri rahim ağzından içeri göndermeyi başardı.
Kısaca 2 yıldır zaten rahim ağzımdan içeri sperm giremiyormuş bunu aşılma ile öğrendim.
Kesinlikle nedensiz infelite olanlar bunu denemeli.
Belki benim aşılmam tutmayacak ama en azından sebebi öğrenmiş oldum.

Not: bu rahim ağzının yan duruşu, rahim filminde çıkmıyor, çünkü rahim filmini çekmek için rahime ilacı gönderirken rahim ağzına bağlanıyormuş o borucuk.
Anladım canım. Uzman bir doktor rahim ağzıın yan olduğunu anlar bence. Yani tüp bebek konusunda uzmansa anlar. Ben de bilmiyorum işte şimdi bu çıkan sonuçlarımla yaptırabilabilirm özleden fiyat almalıyım.

Back