- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
İnşallah hayırlı bir şekilde sonuç verir aşılamanEvet özelde yaprırdım canım, femera hap kullandım, çatlama iğnesi 175 tl, sperm yıkama 180 tl, doktorun aşılama yapması normalde 1000 tl ama pandemi dolayısıyla indirim yaptı 600 tl. Yani en fazla 1100 tl ye herşey yapıldı,
ama türkiyede pahalıymış çok şaşırdım bu duruma.
Ben kıbrıslıyım. Bu fiyatlar kıbrıs için geçerli.
Silik çizgiler yanıltıyor malesef. Az önce kırmızıları gördümama testte silikte olsa çift çizgi var. Lekelenmeniz neden oldu acaba. Yerleşme olablir mi?
Goguslerimde aci oldu canim sisti. Sonra kasiklarimda surekli bi hafif siddetlu agri ve siskinlik vardi fermuari kapatamiyodum. Hamileyim sanmistim adet oldugum halde gidip kan testi vermistim. Sizin infertilite neydi neden asilama oldun acaba?Amin
Senin adına üzüldüm canım, inşallah bu ay sağlıklı bi gebeliğin olur
Çatlama iğnesinden sonra nasıl belirtiler olduydu ve kaçıncı günler belirtiler olduydu hatırlıyorsun?
Normal gebelik testi yaptım cnm elimde o vardıerken dönem gebelik mi yaptınız normal mi?
Canım iyice emin olmadan kan testi yaptırma bence geçen ay banada aynı şey oldu çok belli açık pembe ikinci çizgi belirdi koşa koşa kan vermeye gittim hatta doktorada gösterdim testimi evet çıkmış kan ver değerine bakalım dedi ama kanda negatif çıktı resmen hayal kırıklığına uğradım keşke ikinci bi test daha yapsaydım dedim çok üzüldümVar evet canlı halinde pembemsi silik bir çizgi ilk 5 dk da çıkmıştı ama ben net çizgi görmeden inanmak istemiyorum sonra üzülüyorum bide bu lekelenmeyi yaşayınca tamamen regli bekler durumda hazırladım psikolojimi
5. Haftaya kadar gorunmemesi nornal canimKizlar mrb bugun adetim geceli bi hafta oldu pazartesi gunu kanda test yaptirdim telefonda ogrendik pozitif dediler bugun doktora gittim ve kese gozukmedi normal mi
Geçmiş olsun canım. Yeni umutlara merhaba benimde 29 Ekim
Ozellikle vajinalde gozukmesi gerekli canim nettende bakarsan baska bir doktora yeniden kontrol ol istersen.Vajinal ultrasonda da gozukmedi ama
Evet canım kıbrıslıyımAAA sen kıbrısta mıydın? aşılama bana bugün devlet hastanesinde normal ucuz zaten dediler 250 tl falan ilaçları pahalı dedi. İşte 3-4-5 bin tl lerden bahsetti.
bilmiyorum ki ne ilacı kullanıyorlar. Valla gelelim yani ama gelip gitmek bize aynı maliyete gelirEvet canım kıbrıslıyımİlaç ne ilacıki? Yumurta güzel gelişsin diye pahalı İğne mi vuruyolar lar her aşılma yapılacak kişiye, yani öyle bi kuralmı var acaba orada, ben normal femara hap kullandım aşılma yapıldığında.
Bilet al gel buraya daha karlısınhem özelde yapılıyor, zaten burada devlet aşılma yada tüp bebek yapmıyor, böyle sorunu olan özel hastane kullanmak zorunda.
Değerin 1500 altındaysa vajinalde dahi gözükmez değerin kaç olduğunu söylesen mi acaba?Kizlar mrb bugun adetim geceli bi hafta oldu pazartesi gunu kanda test yaptirdim telefonda ogrendik pozitif dediler bugun doktora gittim ve kese gozukmedi normal mi
Hiç bir sorun yok canım, herşey her değerim normal, yumurta kalitesi çok iyi hatta amh sonucum 3.8 çıkmıştı yaşım 33 doktor çok iyi dedi , eşimin spermleri kalitesi ilerisi çok iyi.Goguslerimde aci oldu canim sisti. Sonra kasiklarimda surekli bi hafif siddetlu agri ve siskinlik vardi fermuari kapatamiyodum. Hamileyim sanmistim adet oldugum halde gidip kan testi vermistim. Sizin infertilite neydi neden asilama oldun acaba?
Sizin 1 ekim gözüküyor adet tarihi ama yanlış mı oldu acabaKizlar mrb bugun adetim geceli bi hafta oldu pazartesi gunu kanda test yaptirdim telefonda ogrendik pozitif dediler bugun doktora gittim ve kese gozukmedi normal mi
Doğru yalnız gelmicenki, spermde lazımbilmiyorum ki ne ilacı kullanıyorlar. Valla gelelim yani ama gelip gitmek bize aynı maliyete gelir
Eğer gebeyseniz de doktordan son sonucu alınca bildirin bizede lütfen listede güncelleyelimSizin 1 ekim gözüküyor adet tarihi ama yanlış mı oldu acaba
Evet canim soruna gore gayet mantikli bir cozum asilama olman. Kullandigin ilaclarin etkisiyle diger ayda gebe kalma sansin yuksek insallah bu ay mutlu haberi alirsinHiç bir sorun yok canım, herşey her değerim normal, yumurta kalitesi çok iyi hatta amh sonucum 3.8 çıkmıştı yaşım 33 doktor çok iyi dedi , eşimin spermleri kalitesi ilerisi çok iyi.
Ama 2 yıldır olmadı.
Ve aşılma yaptığımızda yani bu ay öğrendik ki, rahim ağzı biraz yan duruyormuş, sperler normal olarak oradan rahim içine tüplere geçemiyormuş,
Kısaca bu ay iyi bi hamle yapmış oldum. Bu durumda Aşılma yapmam şartmış, ama şimdi aşılma yapılırken rahim ağzını düzeltiler , hamile kalmazsam birdahaki ay normal yolla dene ihtimal yüksek dedi, bakalım.
Adet tarihimi yanlis hesaplamisim 25 iymisSizin 1 ekim gözüküyor adet tarihi ama yanlış mı oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?