• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce pik mi ?

Eklentiler

• 5F5B968C-8107-4149-A945-7A7FD54B798E.jpeg
    5F5B968C-8107-4149-A945-7A7FD54B798E.jpeg
    123 KB · Görüntüleme: 48
Bende bi türlü yumurtlama için piki göremedim dün bugün bekliyodum ama daha olmadı=)
Olsa değerlendircem de=)

Gebelik varmis canim dun tekrar tahlil vermistim beta hcg 900 lerde cikmis yarin tekrar vericem degerlere bakicaz
25 Eylül bat tarihiniz olduğu için listeden kaldırmıştım ama şimdi buradaki diğer herkese umut olsun diye 25.09 olarak listenin en üstünde güncelliyorum durumunuzu 🤗🤰hayırlı olsun minik bebişiniz

ovulasyon testi hangisini önerirsiniz ben artı med almıştım her gün silik gösterdi 2. çizgiyi bozuk mu acaba dedim, bir de adete 1 hafta var başka kontrol için hastaneye gitmiştim dün beta hcg de yaptırdım 0.001 çıktı korunmasız ilşkidn kaç gün sonra beta bakmak gerek bilen var mı 4 gün sonra test yapmış oldum

Kızlarr bu pik mi bakar mısınız lütfennn🤔
Fotoğrafta biraz daha silik çıktı sanki normalde daha koyu gibi geliyo bakınca ama

Eklentiler

• IMG_20201003_144838.jpg
    IMG_20201003_144838.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 36
Bugün 15. Gün en koyu çıkan testim bu oldu heralde suana kadar
Acaba bugünü mü değerlendirsek yoksa yarın daha koyu çıkar mı yarını mı değerlendirsek bilemedim 🤦‍♀️

Bugün 15. Gün en koyu çıkan testim bu oldu heralde suana kadar
Acaba bugünü mü değerlendirsek yoksa yarın daha koyu çıkar mı yarını mı değerlendirsek bilemedim 🤦‍♀️
Bence bir gün daha bekleyin piki görmek kadar çatlamasını görmekte önemli çünkü bunun pik olması için 1 güne daha ihtiyacı var gibi duruyor

Bence bir gün daha bekleyin piki görmek kadar çatlamasını görmekte önemli çünkü bunun pik olması için 1 güne daha ihtiyacı var gibi duruyor
Öyle yapim o zaman
Bugünüde es geçip yarın bi bakayım
Bikaç gün üst üste ilişki olmuyo malesef bizde eşimde varikosel var sperm sayısı biraz sıkıntılı
En doğru günü değerlendirelim diyorum en azından
Teşekkürler fikir içinde😘

Kızlar yumurtlamadan sonra kacıncı gün en erken öğrenebiliriz gebeliği normal testler ile bugun yumurtlamanın 9. Günü dayanamadım test yaptım ama cıkmadı olsa cıkar mıydı yoksa erken mi şu an

Kızlar yumurtlamadan sonra kacıncı gün en erken öğrenebiliriz gebeliği normal testler ile bugun yumurtlamanın 9. Günü dayanamadım test yaptım ama cıkmadı olsa cıkar mıydı yoksa erken mi şu an
Adet günün geçtikten sonra yap canım idrar testini, çünkü Beta hcg hormonunun idrara geçmesi zaman alıyor. Belki erken gebelik testlerinin hassasiyeti daha fazla olduğu için çıkabilir ama onların da güvenirliği %100 diil. Eğer herhangi bi rahatsızlığın yoksa adet gününü beklemek en güvenilir yöntem ve adet gecikmesi en güçlü belirti 😌

Back