- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
Gebelik varmis canim dun tekrar tahlil vermistim beta hcg 900 lerde cikmis yarin tekrar vericem degerlere bakicaz
Maalesef geldi benim kırmızılarİnşallah gebelik vardır Rabbim duysun sesimizi
25 Eylül bat tarihiniz olduğu için listeden kaldırmıştım ama şimdi buradaki diğer herkese umut olsun diye 25.09 olarak listenin en üstünde güncelliyorum durumunuzuGebelik varmis canim dun tekrar tahlil vermistim beta hcg 900 lerde cikmis yarin tekrar vericem degerlere bakicaz
Cok tesekkur ederim darisi bekleyen herkese olsun insallah25 Eylül bat tarihiniz olduğu için listeden kaldırmıştım ama şimdi buradaki diğer herkese umut olsun diye 25.09 olarak listenin en üstünde güncelliyorum durumunuzuhayırlı olsun minik bebişiniz
Yumurtlama 1 hafta önce olmaz canim adetten 14 gün sonra olur
Bence bir gün daha bekleyin piki görmek kadar çatlamasını görmekte önemli çünkü bunun pik olması için 1 güne daha ihtiyacı var gibi duruyorBugün 15. Gün en koyu çıkan testim bu oldu heralde suana kadar
Acaba bugünü mü değerlendirsek yoksa yarın daha koyu çıkar mı yarını mı değerlendirsek bilemedim
Öyle yapim o zamanBence bir gün daha bekleyin piki görmek kadar çatlamasını görmekte önemli çünkü bunun pik olması için 1 güne daha ihtiyacı var gibi duruyor
İnşallah sonu güzel olur
Adet günün geçtikten sonra yap canım idrar testini, çünkü Beta hcg hormonunun idrara geçmesi zaman alıyor. Belki erken gebelik testlerinin hassasiyeti daha fazla olduğu için çıkabilir ama onların da güvenirliği %100 diil. Eğer herhangi bi rahatsızlığın yoksa adet gününü beklemek en güvenilir yöntem ve adet gecikmesi en güçlü belirtiKızlar yumurtlamadan sonra kacıncı gün en erken öğrenebiliriz gebeliği normal testler ile bugun yumurtlamanın 9. Günü dayanamadım test yaptım ama cıkmadı olsa cıkar mıydı yoksa erken mi şu an
Önümüzdeki aylara bakıcaz artıkCanım beni çıkarabilirsin listeden bu ayda gol degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?