Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım ama hep koyu çıkıyor sizce bu normal mi adetim 17 eylülde başladı 21 eylülde bitti

Eklentiler

• 6EA23DFF-7426-4E1E-870A-66F09932E7C8.jpeg
    68,9 KB · Görüntüleme: 55
iki ay kullandık onu ancak sperm testi 3 ayda bir verildiği için iyi geldi mi nedir durum bilmiyoruz. Şuan tüm vitaminler bitti. Aslında yeniden alayım bu ay yine içsin ondan
Sen de kullanıyor musun canım sadece eşin mi kullanıyor ? Genelde 3-4 şişeden sonra faydasını gördüklerini söylüyorlar ama bakalım bu ay benim ilkti.

Evet negatif ve adet oldum bugün öyle oluncada Ekim ayi grubuna geldim inşallah bu ay olur

Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım ama hep koyu çıkıyor sizce bu normal mi adetim 17 eylülde başladı 21 eylülde bitti
Hamile olabilir misin çok denk geldim ben ovülasyon testi 4 gün koyu verirse hamilelik var diye okudum yanlış yönlendirmek istemem

Allah razi olsun dediklerini esimede anlaticam alalim bizde yapalim..cok cok teşekkürler canim..hayirlisi hakkimizda..

32 yaşındayım canım. ALLAH tez vakitte o mutluluğu tattırsın size. Benim eşim yine vazgeçti yapmaktan o sorumluluğa giremem sen mutlu ol diye yapalım dedim ama yapamam dedi

Kızlar merhba beklenen adet tarihim 11 ekim hayırlısı bakalım rabbim isteyen herkese nasip.etsin

Yok kuzum öyle olda pcolular niye kullansın her gün mü yumurtlayacaz bende pcolyum
Pco olanlarda LH hormonu fazla olduğundan böyle çıkabilir diye duymuştum adetim yeni bitmese hamilelikten şüphelenicem de ama bu kadar erken yumurtladığımı da sanmıyorum yarın sabah tekrar yapıcam bakalım nasıl çıkacak

Bilmiyorum ki bana da haber ver lütfen bende bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanıcam sende böyle çıkınca benim de kafam karıştı

İnşallah olsun canım bilmiyorum ya bende iki gündür midem bulanuyor ama belirti olarak düşünmek istemiyorum.

Normalde ben
1 ekim gibi adet olmam lazim... fakat hic umudum yok testler hep negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…