- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım. Doktor bekleme dediyse o zaman dewamkeTeşekkür ederim. Kendim düşürdüm doktor hiç bekleme, bekleyecek bişey yok dedi muayene edip. Geçen yıl çikolata kistimden ameliyat olmustum ve tekrar oluşmuş sanırım yine büyümesinden korkuyor
Sen de kullanıyor musun canım sadece eşin mi kullanıyor ? Genelde 3-4 şişeden sonra faydasını gördüklerini söylüyorlar ama bakalım bu ay benim ilkti.iki ay kullandık onu ancak sperm testi 3 ayda bir verildiği için iyi geldi mi nedir durum bilmiyoruz. Şuan tüm vitaminler bitti. Aslında yeniden alayım bu ay yine içsin ondan
Beni de ekler misin bugün kırmızıları yedim bat 31 EkimEkledim sizi
Chern30 beni de ekler misiniz lütfen bat 01.10.2020
13 Ekim ekleyebilir misinizEkliyorum
Hamile olabilir misin çok denk geldim ben ovülasyon testi 4 gün koyu verirse hamilelik var diye okudum yanlış yönlendirmek istememKızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım ama hep koyu çıkıyor sizce bu normal mi adetim 17 eylülde başladı 21 eylülde bitti
Sanmıyorum cnm adetim biteli 8 gün oldu pcosu olanların böyle koyu mu çıkıyor acabaHamile olabilir misin çok denk geldim ben ovülasyon testi 4 gün koyu verirse hamilelik var diye okudum yanlış yönlendirmek istemem
Allah razi olsun dediklerini esimede anlaticam alalim bizde yapalim..cok cok teşekkürler canim..hayirlisi hakkimizda..Canım biz regl bittikten sonra başladık kullanmaya. Bazıları sadece erkekler için diyor ama kadınlarda da yumurta gelişimini ve kalitesini artırdığını okuduğum için kullandım. Eşim sabah öğle akşam aç karnına çay bardağının üçte biri kadar çakşır suyu kalanını da içme suyu ile doldurarak içiyor. Ben de regl bittikten sonra yumurtlama gününe kadar aynı ölçülerde bir sabah bir akşam aç karnına içtim. Yumurtlama başlayınca risk olmasın diye bıraktım. Alırken iyi bir aktardan almanı tavsiye ederim zira bizim aldığımız ilk şişenin kokusu ve tadı yoktu eşim ikincide aktara araştırdık normalde kokusu ve tadı olacakmış ama sizin verdiğinizin yoktu deyince farklı bir markanın verdi. Yani bu ay tam istediğim gibi düzenli kullanım olmadı ama 2 ekimi yine de umutla bekliyorum olmazsa yine reglden sonra kullanmaya başlayacağım. Eşinin sperm sayısı için bunun yanında keçiboynuzu kürünü de uygulayabilirsin. İnşallah faydasını görürüz
32 yaşındayım canım. ALLAH tez vakitte o mutluluğu tattırsın size. Benim eşim yine vazgeçti yapmaktan o sorumluluğa giremem sen mutlu ol diye yapalım dedim ama yapamam dediEşler neden ikinci çocuğu istemezler anlamam. Ya sonuçta anne onu daha çok bakıp büyütüp ilgilenen. Hayırlı olsun canım gözünüz aydın olsun. İnşallah fazla beklemeden hemen kalırsın hamile. Benimde 6 yaşında bir oğlum var 2,5 yıldır uğraşıyoruz bakalım hayırlı zamanda gelir inaşşah. SEnin yaşın kaç?
Amin canım hepimizin kucağı dolsun inşallah Güzel haberlerini bekliyorumAllah razi olsun dediklerini esimede anlaticam alalim bizde yapalim..cok cok teşekkürler canim..hayirlisi hakkimizda..
Yok kuzum öyle olda pcolular niye kullansın her gün mü yumurtlayacaz bende pcolyumSanmıyorum cnm adetim biteli 8 gün oldu pcosu olanların böyle koyu mu çıkıyor acaba
Pco olanlarda LH hormonu fazla olduğundan böyle çıkabilir diye duymuştum adetim yeni bitmese hamilelikten şüphelenicem de ama bu kadar erken yumurtladığımı da sanmıyorum yarın sabah tekrar yapıcam bakalım nasıl çıkacakYok kuzum öyle olda pcolular niye kullansın her gün mü yumurtlayacaz bende pcolyum
Bilmiyorum ki bana da haber ver lütfen bende bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanıcam sende böyle çıkınca benim de kafam karıştıPco olanlarda LH hormonu fazla olduğundan böyle çıkabilir diye duymuştum adetim yeni bitmese hamilelikten şüphelenicem de ama bu kadar erken yumurtladığımı da sanmıyorum yarın sabah tekrar yapıcam bakalım nasıl çıkacak
Bilmiyorum.canim 5 ay oldu istiyoruz her ay test yapıyorum ki birsuru belirti buluyorum kendimce ama negatifBenim de hiç mudum kalmadı maalesef :/
İnşallah olsun canım bilmiyorum ya bende iki gündür midem bulanuyor ama belirti olarak düşünmek istemiyorum.Merhaba hepinize güzel bir gün olsun inşallah. Herkes beklemede kimsenin sesi çıkmıyor daha önce belirti yaşayıp negatif çıktığı için kimse önceden konuşmak istemiyor bence bana gelirsek bu sabah iç çamaşırımda sızıntı şeklinde lekelenme ile uyandım. Tuvalete gidip sildiğimde bişey gelmedi. Ya 3 gün erken adetim gelmeye başladı yada bişeyler var. Allahım lütfen olsun
Bencede bekle canım bilemiyorum.umut güzel amasonu hep hüsranBende cok umutsuzum her ay tum belirtileri yasayip adet oluyorum.bu ay kasiklarimda agri var.bat normalde 29 ama hep iki gun gecikmeli oldugum icin bekliycem.bi gun bile beklemek cok zor