Doktorlar aslında diyor ki; nedeni bilinemeyen diye bir şey yok, sadece şuanda biz nedenini bulamıyoruz.
Benim yumurtam çok güzel büyüyor çatlıyor fakat rahim filmimde doktorun gördüğü şu; tüplerim yumurtadan uzakta, yani çatlayan yumurtayı yakalayamıyor. O rahim filmim (HSG) 1 yıldır nice kadın doğumcuların elinden geçti kimse böyle bir şey söylememişti.
Çözümü için henüz bir yol çizmedik, tetkikleri yapacağız sonra yeniden konuşacağız.
Hiç kür vs yapmadım ama hayıt, civanperçemi gibi bitkilerin hepsinin içinde olduğu ballı bir karışım var. Aylardır yumurta takibi yapan doktorum macunu kullandığım ay yumurtamın daha hızlı büyüdüğünü söyledi. Tabi ben doktora macundan bahsedemedim
Adı C-life
Ben Medipol Mega hastanesinin tüp bebek merkezine gittim. Bu forumda adını çokça duyduğum Ayşe hanım ile ilk görüşmemi pazartesi yaptım. Söylenildiği kadar canayakın ve işine hakim. İnşallah bizi amacımıza ulaştırır.
Çok uzun yazdım ama birilerine yardımcı olabilirsem ne mutlu bana, sonuçta biz birbirimizin halinden anlarız