- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Tamam canım sağolCanım iki çizginin de aynı koyulukta olması gerekiyor senin bugün yarın çatlar gibi bu teste bakarsak iyi değerlendirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım sağolCanım iki çizginin de aynı koyulukta olması gerekiyor senin bugün yarın çatlar gibi bu teste bakarsak iyi değerlendirin
Tamam canım teşekkürlerkoyulaştığı gün ve çatladıktan sonra yani tekrar silikleştikten sonraki 3 gün
Biz beraberiz bakalım ne olacakHerkese merhaba, forumu takip ediyordum ama üye olmak evlenip çocuk istemeye başlamama nasipmiş
Beklenen adet tarihim 9 ekim heyecanlı bekleyişteyiz
Evet mesajın burdaymis.. Bu ay insallah kismet olur..Herkes ayrı fikirde bu konuda bazılarıda iki günde bir spermler daha kaliteli olur diyolar bende neye inanacagımı şaşırdım senin gibi
Hadi ya çok farklı bir heyecanmış birlikte denk düşmekte güzel olmuş sevindim mutlaka haber etBiz beraberiz bakalım ne olacak
Caksir otu koku suyu nasil kullaniliyor acaba ..yani soyle detaylica yazarsan canim..bende almak istiyorum ama netteki bilgiler yerine tecrubeli birinden oneri almak isterim...Canım eşin bitkisel ürünler kullanır mı peki? Ben çakşır otu kökü suyu aldım eşim ve kendim için kadınlarda yumurta geliştirip çatlamasına yardımcıymış erkeklerde de sperm sayısı ve özellikle hızı için öneriyorlar çok araştırdım çok memnun olanı okudum naçizane bir öneri kullanmak isterseniz aklınızda bulunsun
Hadi ya çok farklı bir heyecanmış birlikte denk düşmekte güzel olmuş sevindim mutlaka haber et
Canım biz regl bittikten sonra başladık kullanmaya. Bazıları sadece erkekler için diyor ama kadınlarda da yumurta gelişimini ve kalitesini artırdığını okuduğum için kullandım. Eşim sabah öğle akşam aç karnına çay bardağının üçte biri kadar çakşır suyu kalanını da içme suyu ile doldurarak içiyor. Ben de regl bittikten sonra yumurtlama gününe kadar aynı ölçülerde bir sabah bir akşam aç karnına içtim. Yumurtlama başlayınca risk olmasın diye bıraktım. Alırken iyi bir aktardan almanı tavsiye ederim zira bizim aldığımız ilk şişenin kokusu ve tadı yoktu eşim ikincide aktara araştırdık normalde kokusu ve tadı olacakmış ama sizin verdiğinizin yoktu deyince farklı bir markanın verdi. Yani bu ay tam istediğim gibi düzenli kullanım olmadı ama 2 ekimi yine de umutla bekliyorum olmazsa yine reglden sonra kullanmaya başlayacağım. Eşinin sperm sayısı için bunun yanında keçiboynuzu kürünü de uygulayabilirsin. İnşallah faydasını görürüzCaksir otu koku suyu nasil kullaniliyor acaba ..yani soyle detaylica yazarsan canim..bende almak istiyorum ama netteki bilgiler yerine tecrubeli birinden oneri almak isterim...
Yine aynı konuyla ilgili sormak istiyorum. Yumurtlama 22sinde oldu. Yumurtlama dönemi çoktan bitti. Bugün adet döngüsünün 19.günü ve adetime 7 gün var. Hala ovülasyon testimde çok koyu olmasa da böyle belirgin çizgi çıkıyor. Yumurtlama dönemi bitince ikinci çizgi yok olur mu? Yoksa hep böyle silik çıkmaya devam eder mi?Kızlar benim adet tarihine göre yumurtlama dönemim ayın 23ünde bitti. Az önce yaptığım ovülasyon testinde daha koyu çıktı çizgi tekrar. Kafam karıştı ne demek şimdi bu?
Son adet başlangıcı 11 Eylül 16sında da bitiş
Çok geçmiş olsun canım Korunmayacak mısın peki?Chern30 bat 10 ekim Beni de ekler misin? 11 eylülde düşük yaptım Allah kimseye yaşatmasın aratmasın
Merhaba test yaptiniz miBenim bat 29 Ekim benimde ekleyebilir misiniz?
Teşekkür ederim. Kendim düşürdüm doktor hiç bekleme, bekleyecek bişey yok dedi muayene edip. Geçen yıl çikolata kistimden ameliyat olmustum ve tekrar oluşmuş sanırım yine büyümesinden korkuyorÇok geçmiş olsun canım Korunmayacak mısın peki?
iki ay kullandık onu ancak sperm testi 3 ayda bir verildiği için iyi geldi mi nedir durum bilmiyoruz. Şuan tüm vitaminler bitti. Aslında yeniden alayım bu ay yine içsin ondanCanım eşin bitkisel ürünler kullanır mı peki? Ben çakşır otu kökü suyu aldım eşim ve kendim için kadınlarda yumurta geliştirip çatlamasına yardımcıymış erkeklerde de sperm sayısı ve özellikle hızı için öneriyorlar çok araştırdım çok memnun olanı okudum naçizane bir öneri kullanmak isterseniz aklınızda bulunsun