• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benide yazın ekim ayına sonunda eşimi ikna ettim oda çocuk istiyor çok mutluyum. Kesinlille istemiyor du sen nekadar istersen ben okadar istemiyorum diyordu nekadar dil döktüm ağladım olmadı artık pes etmiştim yapalım dedi. adetim yeni bitiyor yarın doktora gideceğim genel kontrol için 7 yaşında 1 oğlum var. kızım olmasını çok istiyoum çin takvim ekim ayı erkek gösteriyor kasım aralık kız beklesek mi kasımı ne yapsak 🤗
Eşler neden ikinci çocuğu istemezler anlamam. Ya sonuçta anne onu daha çok bakıp büyütüp ilgilenen. Hayırlı olsun canım gözünüz aydın olsun. İnşallah fazla beklemeden hemen kalırsın hamile. Benimde 6 yaşında bir oğlum var 2,5 yıldır uğraşıyoruz bakalım hayırlı zamanda gelir inaşşah. SEnin yaşın kaç?

Ben bu ay gün aşırı değerlendirecektim kafamda o vardı. Son iki aydır 35 günde bir regli olacağım için yumurtlama dönemine denk gekmeyecek şekilde 4 günlüğüne şehir dışına çıkmam gerekti.

Alla'ın işi işte yumurtlamam şehir dışında olduğum ikinci güne denk geldi :KK43: Yani bu ay son iki aydır olduğu gibi 35 günde değil, 28 günde olucam :KK43:

Hem yumurtlama hem çatlama benim şehir dışında olduğum günlere denk geldi.
Yine kaldım bir sonraki aya :)
Kısmet işte. Sen şeir dışındaymışsın benide eşimin işte olduğu nöbetinni olduğu günlere denk gelebiliyor. ama o buna tamıyor olacağı varsa olur diyor :(

Merhaba herkese 😊 Aylardır o topic senin bu topic benim ordan oraya sürüklendim ve hep sonunda kırmızı kart gördüm :duduk:

Ekim ayına postalanmış tüüüüm anne adaylarımızı bekliyorum İnşallaaaah bu ay herkes bebişine kavuşur 🥰🥰🙏

Liste için B. A. T (beklenen adet tarihinizi) yazıp benim ismimi de etiketleyebilirseniz sevinirim 😊
O zaman ben açılışı yapıyorum bol gebelerimiz olsun İnşallaaaah 🙏

ANNE ADAYLARIMIZIN B. A. T

01.10- Chern30 Chern30
01.10- @ebru2812
01.10- @Mcnlrrrr
01.10- @nurhan2734
01.10 - @jnci
01.10- @Elysia1
01.10- @bade123567
01.10- @Nurcaner66
02.10- M Meryyjane
02.10- @Dilhansah
02.10- @halabirumutvar
03.10- @ankay48
05.10- @Lebenweise
05.10- @Hafize2511
06.10- @Uzaygemisi35
06.10- @Melegim96
06.10- @Derinee
06.10- @Mls34
06.10- @Random33
06.10- @croiselle
07-10- @Chemteach
07.10- Ayseee1987 Ayseee1987
08.10- @puhumm
08.10- @umudum58
08.10- sutlaacc sutlaacc
08.10- @Cerenayan
08.10- @Blacklight
08.10- @Melkircali
08.10- @Cnsnarsist
10.10- @Mrvzkn
10.10- @fiona13
10.10- @Hicranii
11.10- @eczhnm
11.10- @Rosang
11.10- @sinemimsi35
11.10- @kizinbiri9
11.10- @Germanteacher
11. 10- @Duruuu
12.10- @Zenna
12.10- @Suranurum1
13.10- A Ansumjora
13.10- @Name06
14.10- @RBA18
14.10- @Asyaa561
15.10- @Rakis
16.10- @Selinos
16.10- @Mavera2048
16.10- @Mavissss1
17.10- @medusasli
17.10- @Yektayla88
18.10- @Nosking
18.10- @Ffbaci
19.10- @zeep
20.10- @gzgzz
20.10- @ciklettt
21.10- @rmseren
21.10- @sedanur4004
21.10- @Arzu1292
21.10- @dryakbas
22.10- @UnikornSaci
24.10- @cicek96
27.10- @nassau
28.10- @Papatya2208
31.10- @Cgdmbjk
Beni de ekler misiniz. Eylül grubundan buraya kaydım. 01/10 yeni BAT.

Nasıl birşey canım bayıltarak mı yağpıylıor içeriye spermler verilirken.
Yok hayır bayıltılmıyor, normalinde ağrısız bir işlem 2 dakika bile sürmüyor. Ama benim rahim ağzımın yan oluşundan, aşılma yaparken bunu düzelttiği için ağrılı bi işlem geçirdim.

Yok hayır bayıltılmıyor, normalinde ağrısız bir işlem 2 dakika bile sürmüyor. Ama benim rahim ağzımın yan oluşundan, aşılma yaparken bunu düzelttiği için ağrılı bi işlem geçirdim.
İlk aşılaman mı bu kuzum ben de ayın 2 sini bekliyorum büyük ihtimalle göreceğim yine kırmızı kartı ama ben de aşılama düşünmeye başladım sen de yazınca daha bir gaza geldim 😊

İlk aşılaman mı bu kuzum ben de ayın 2 sini bekliyorum büyük ihtimalle göreceğim yine kırmızı kartı ama ben de aşılama düşünmeye başladım sen de yazınca daha bir gaza geldim 😊
Evet ilk aşılmam, keşke daha önce yapsaydım.Aşılama sürecindeki yazdığımı okuduysanız gaZA gelin evet 😊 ne zamandır deniyorsunuz? Ben aşılama yapmasaydım, herşey normal bende de eşimde de hiç bir sorun yok ha bu ay ha diğer ay deyip duracaktım ama olmayacaktı.
Ha belki yine olmayacak ama sonuçta şimdi spermler rahim ağzından geçtiğini biliyorum .
Ayın 2 sinde pozitifi görürsünüz inşallah ❤🌹

Evet ilk aşılmam, keşke daha önce yapsaydım.Aşılama sürecindeki yazdığımı okuduysanız gaZA gelin evet 😊 ne zamandır deniyorsunuz? Ben aşılama yapmasaydım, herşey normal bende de eşimde de hiç bir sorun yok ha bu ay ha diğer ay deyip duracaktım ama olmayacaktı.
Ha belki yine olmayacak ama sonuçta şimdi spermler rahim ağzından geçtiğini biliyorum .
Ayın 2 sinde pozitifi görürsünüz inşallah ❤🌹
Ayyy inşallah canım benim 🥰😘 benim Ekim 21 de 5. Evlilik yıldönümüm, biz iki yıldır deniyoruz olmuyor öncesinde 4 aya kadar uzayan adet dönemim vardı ve o kadar doktora gittim hep kist yok dediler en son Kayseri’ye geldik şubatta kist ve polipten ameliyat oldum sol tüp kapalı dedi doktor ama gebeliğe engel değil 3 ay içinde güzel haberini bekliyorum dedi ama kaç ay geçti hala yok o arada Kayseri’ye tayinimiz çıktı taşınma vs derken ilk defa düzenli olarak bu ay denedik bakalım, ama hiç umudum yok bu aydan da o yüzden aşılama düşünüyorum zaman kaybetmeyelim daha fazla diye 😔

Kızlar selam 🙋‍♀️ İlk kez ovulasyon testi yapıyorum sizce olmuş mu yumurtalama?

Eklentiler

• FECA7DF8-373F-4128-9370-E46DEF8D89DE.jpeg
    FECA7DF8-373F-4128-9370-E46DEF8D89DE.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 52
Kısmet işte. Sen şeir dışındaymışsın benide eşimin işte olduğu nöbetinni olduğu günlere denk gelebiliyor. ama o buna tamıyor olacağı varsa olur diyor :KK43:
bir çok imternet sitesinde yumurtlama dönemi 5 - 6 gündür ve bu 5 - 6 gün içerisinde sadece 1 gün hamile kalma şansınız vardır diyor.

Diğer günlerde nerdeyse imkansıza yakınmış hamile kalma şansı... Büyüklerimizden veya cevremizden duyduğumuz ben yumurtlama dönemi dışında hamile kaldım diyen efsaneleri ise internet siteleri şu şekilde yorumluyor. " eşinizin sperm kalites çok iyi ise max 5 güne kadar içerde canlı kalabliyor yumurtlama döneminizden max 5 gün önce ilişki oldu ise o spermler de çatlayan yumurta ile birleşmiş olabilir onun dışında imkansıza yakınmış.

Eğer erken veya geç yumurtlama olduysa da bu durum geçerli bunun haricinde yumurtlama günü biliniyor veya hiç şaşmıyor ise yumurtlama dönemi dışında yapılan ilişkiler ne yazıkki gebe kalmak için yeterlli değil :(

Olacağı varsa olur cümlesini benim eşimde kullanıyor ama bir türlü onada anlatamadım bunu, ve kendisinin sperm testi de pek iç açıcı değil :)

bir çok imternet sitesinde yumurtlama dönemi 5 - 6 gündür ve bu 5 - 6 gün içerisinde sadece 1 gün hamile kalma şansınız vardır diyor.

Diğer günlerde nerdeyse imkansıza yakınmış hamile kalma şansı... Büyüklerimizden veya cevremizden duyduğumuz ben yumurtlama dönemi dışında hamile kaldım diyen efsaneleri ise internet siteleri şu şekilde yorumluyor. " eşinizin sperm kalites çok iyi ise max 5 güne kadar içerde canlı kalabliyor yumurtlama döneminizden max 5 gün önce ilişki oldu ise o spermler de çatlayan yumurta ile birleşmiş olabilir onun dışında imkansıza yakınmış.

Eğer erken veya geç yumurtlama olduysa da bu durum geçerli bunun haricinde yumurtlama günü biliniyor veya hiç şaşmıyor ise yumurtlama dönemi dışında yapılan ilişkiler ne yazıkki gebe kalmak için yeterlli değil :KK43:

Olacağı varsa olur cümlesini benim eşimde kullanıyor ama bir türlü onada anlatamadım bunu, ve kendisinin sperm testi de pek iç açıcı değil :)
Benim herif onu bile vermeye gitmedi daha hergün hatıylıorum hallet şunu artık diye.

Eğer erken veya geç yumurtlama olduysa da bu durum geçerli bunun haricinde yumurtlama günü biliniyor veya hiç şaşmıyor ise yumurtlama dönemi dışında yapılan ilişkiler ne yazıkki gebe kalmak için yeterlli değil :KK43:

Canım eşin bitkisel ürünler kullanır mı peki? Ben çakşır otu kökü suyu aldım eşim ve kendim için kadınlarda yumurta geliştirip çatlamasına yardımcıymış erkeklerde de sperm sayısı ve özellikle hızı için öneriyorlar çok araştırdım çok memnun olanı okudum naçizane bir öneri kullanmak isterseniz aklınızda bulunsun

Back