O kız demişti dersin sen hamilesinCanım bugünki testim yine aynı koyulukta çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kız demişti dersin sen hamilesinCanım bugünki testim yine aynı koyulukta çıktı
Çocuk istediğimiz için değerlendiriyoruz zaten cnm ama bu yumurtlama değil eminim ben yinede sizin gazınıza gelerek sabah normal gebelik testi vardı elimde yaptım tabiki negatif çıktı..ovu testlere devam edicem bakalım nasıl devam edicekBence sen yinede bugünleri değerlendir ne olur ne olmaz. Ama yok ben eminim bu yumurtlama değil diyorsan, bir erken dönem gebelik testi yap.
Sürekli gittiğin bir doktor varsa veya hemen bugün git ve ovülasyon testlerinden onada bahset
Canım sabah gebelik testi yaptım ama negatif çıktıııO kız demişti dersin sen hamilesin
Tamam teşekkür ederim.geç döllenmeden şüpheleniyorum ama onda ne zaman çıkar acaba sonuç beklemem gerekir miCanım sen bir adet söktürücü iç. Kanda da çıkmamış emin olabilirsin.
Ben kullanıyorum ilk çocuğumda da kullanmıştım o ay hamile kalmıştımKızlar laboquick ovülasyon testi kullanan var mı markaya iyi değil diyorlar
İyi değil yanıltıcı olabilir dediler ama o yüzden sordum kuzum sağolBen kullanıyorum ilk çocuğumda da kullanmıştım o ay hamile kalmıştım
Bence çizgi var ama adete 2 hafta olduğuna emin misiniz çünkü yumurtlamadan 14 15 gun sonra bat olur genelde ve 2 hafta varsa böyle çıkmaz bende ya test skintili yada adetiniz daha yakın bir tarih benceKızlar gecikmem yok sabah test yaptım 10 gün önce korunmasız ilişki yaşadım eşimle bugün test aldım bakarmısınız adetime 2 hafta var nerdeyse
Günaydın adetinize kaç gün var acaba ben anlayamadım da, ben çizgi göremiyorum sanki, çok hafif de olsa bir pembelik olması lazım.Kızlar gecikmem yok sabah test yaptım 10 gün önce korunmasız ilişki yaşadım eşimle bugün test aldım bakarmısınız adetime 2 hafta var nerdeyse
Adet düzensizliğim hep var hepBence çizgi var ama adete 2 hafta olduğuna emin misiniz çünkü yumurtlamadan 14 15 gun sonra bat olur genelde ve 2 hafta varsa böyle çıkmaz bende ya test skintili yada adetiniz daha yakın bir tarih bence
ADEt tariGünaydın ☀ adetinize kaç gün var acaba ben anlayamadım da, ben çizgi göremiyorum sanki, çok hafif de olsa bir pembelik olması lazım.
Günaydın adet düzensizliğim var hep çizgi var ama kamerayla olan bi sıkıntıdır silik pembe çizgiGünaydın ☀ adetinize kaç gün var acaba ben anlayamadım da, ben çizgi göremiyorum sanki, çok hafif de olsa bir pembelik olması lazım.
Kızlar merhaba iyi geceler adeta tarihimde gecikme yok hatta 2 hafta var ama erken gebelik testi aldım yaptı bu ay korunmadık 10 gün geçti üzerinden ilişkinin bakarmısımıx
[/QUOTE
İki hafta varmış şimdi gördüm, daha test için bence çok erken birazcık daha bekleyin hepimiz bu ay kırmızı çizgileri görürüz inşallah
Günaydın canım ben rengl oldum Yeni BAT 29 Ekim01.10- Chern30
01.10- E efulimm1
01.10- M Mrvch
01.10- N nurhan2734
01.10 - jnci
01.10- X xnobodyx
01.10- B bade123567
01.10- N Nurcaner66
01.10- karadenizkizi1982
01.10- cukulatam
Günaydın kızlar durumlar nasıl
Benim pek iç açıcı değil 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti. Kramplar var az az daha gelmedi ama eli kulağında gibi umarım sizden güzel haberler alırız