Merhaba canım daha önce kullanmadıysan hiç riske atma bence. Doktor kontrolünde ilerle. Allah korusun yumurtalar çatlayamadan kiste falan dönüşür doktor takip etsinKızlar merhaba ben de bu ay femara denemek istiyorum doktora gitmedim sorun olur mı sizce bireysel olarak alsam
Naptın canım5.30da randevum. Ama bugün daha az tekrar lekelenmeye döndü reglin 11. günü
Bence de katılıyorum. Çünkü büyümelerini takip ediyorlarMerhaba canım daha önce kullanmadıysan hiç riske atma bence. Doktor kontrolünde ilerle. Allah korusun yumurtalar çatlayamadan kiste falan dönüşür doktor takip etsin
MerhabaMerhaba güzel kızlar. Dün adet oldum ne kadar üzülsemde hayat devam ediyor ve bu ay femara kullanacağım. Yarın başlıyorum ilaca. Kimler var bu ay femara kullanacak
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırızMerhabaayın 7 sinde femara ya başladım bugün son günümdu benimde hayırlı haberler alırız inşallah
Amin inşallah ne zaman test yapmayı düşünüyorsun kuzumHerkese merhabalar. 6 yaşında kızım var. Sağ tupte hidrosalpenks var o yüzden gebe kalamıyorum. 30 eylul de femara ardından da catlatma ignesi oldum. 11. gundeyim bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama çok fazla umitlenmek de istemiyorum. Zor bi süreç. Rabbim isteyen bekleyen herkesin yuvasını doldursun inşallah
bence doktor kontrolünde ilerle canım. ben de doktor takip etmesine rağmen 8 yumurta gelişti 4ü çatladı 4ü çatlayamayıp kiste döndü üç aydır o kistlerle uğraşıyorum bu ay anca atabildim ki ondada hala bi tanesini duruyormuşKızlar merhaba ben de bu ay femara denemek istiyorum doktora gitmedim sorun olur mı sizce bireysel olarak alsam
Doktor muayene hiç yumurtam oluşmadığını söyledi. Kanamam garip geldi onada karşılaştığımız bir durum değil dedi. Kimyasal gebelikten şüphelendi yine, kan aldı bugün akşama çıkar sonuç sanırım :/Naptın canım
yaa çok geçmiş olsun canım inşallah öyle bişey değildirde sadece öylesine bi ara kanamadırDoktor muayene hiç yumurtam oluşmadığını söyledi. Kanamam garip geldi onada karşılaştığımız bir durum değil dedi. Kimyasal gebelikten şüphelendi yine, kan aldı bugün akşama çıkar sonuç sanırım :/
inşallah canımyaa çok geçmiş olsun canım inşallah öyle bişey değildirde sadece öylesine bi ara kanamadır
İyi bence ben daha önce klomen kullanmıştım hep gğzel büyüdüker bu ay femarayla 13. Gün 12 mm di yumurta 1-2 mm büyüyor pazartesiye kadar 18-20 olurlarkızlar femara kullandım son dozunu salı akşam aldım bugün kontrole gittim adetimin 10. günü, en büyüğü sağda 14 mm solda 13 mm yumurta var, gününe göre nasıl sizce pazartesi tekrar gideceğim, sizlerin femara sonrası ilk kontrollerde nasıldı?
Bence gayet güzel benim 11. Gün 12mm idikızlar femara kullandım son dozunu salı akşam aldım bugün kontrole gittim adetimin 10. günü, en büyüğü sağda 14 mm solda 13 mm yumurta var, gününe göre nasıl sizce pazartesi tekrar gideceğim, sizlerin femara sonrası ilk kontrollerde nasıldı?
Merhaba femera mı kullandınız. Eğer öyleyse geçen ay bende de kanama yaptı femera bir sorun olmadı amaDoktor muayene hiç yumurtam oluşmadığını söyledi. Kanamam garip geldi onada karşılaştığımız bir durum değil dedi. Kimyasal gebelikten şüphelendi yine, kan aldı bugün akşama çıkar sonuç sanırım :/
merhaba. femara muadili letrasan kullandım. Aaa inşallah benimde öylesine bir ara kanamadır :/ Peki yumurta geliştimi sizdeMerhaba femera mı kullandınız. Eğer öyleyse geçen ay bende de kanama yaptı femera bir sorun olmadı ama
Gelişmişti. Adetimin 13. Günü kanamam oldu devamı gelmedi. Doktora söyledim çok sık karşılaşmayız ama yan etki dedi çünkü ultrasonda olumsuz bişey görmedimerhaba. femara muadili letrasan kullandım. Aaa inşallah benimde öylesine bir ara kanamadır :/ Peki yumurta geliştimi sizde
bana rahmin reglin son günü gibi duruyor dedi, hiç yumurta görmedi. Bakalım çarşamba bidaha gideceğim.Gelişmişti. Adetimin 13. Günü kanamam oldu devamı gelmedi. Doktora söyledim çok sık karşılaşmayız ama yan etki dedi çünkü ultrasonda olumsuz bişey görmedi
Pazar gün evde test yapıp pazartesi kan vermeyi düşünüyorum adetim gelmezse o zamana kadar. Erken mi olur sizceAmin inşallah ne zaman test yapmayı düşünüyorsun kuzum