Ekim ayı femara kullananlar birlikte takip edelim 💃

Kuzular benim sol tarafta kasık ağrıları başladı kıpırtılar varsizler nasılsınız?

Kız regl bitti mi ? Ben de sana onu soracaktım, bende bir belirti yok sende var mı diye
Ay dün bitti. İki aydır benim regl kısa sürüyor normalde 5-6 gün olurdu ama iki aydyr 3 gün oluyor. Hafiften sol kasık ağrısı da başladı

Ay dün bitti. İki aydır benim regl kısa sürüyor normalde 5-6 gün olurdu ama iki aydyr 3 gün oluyor. Hafiften sol kasık ağrısı da başladı
Benimkini de kısalttı ve azalttı ya benim de bitti çalışmalara devam ama bende bi batma etme belirti yok. İlişki sırasında yine sızlamalar sancılar olacak mı bakıcaz bakalım

Benimkini de kısalttı ve azalttı ya benim de bitti çalışmalara devam ama bende bi batma etme belirti yok. İlişki sırasında yine sızlamalar sancılar olacak mı bakıcaz bakalım
Benimki de çok nadir oluyor arada kasılma gibi bir de ben günde 3 tane alıyorum belki oyüzdendir

Selam kızlar ben de femaraya 3. Kez başladım, umarım bu ay sonuç alırız 2 kullanımımda da yumurtam güzel büyüdü iğnesiz çatladı bi sonuç elde edemedik ama sonuç alacağız inanaıyorum adetin 5. Günü başladım yarın 9. Günüm son 2 dozu kullanıcam çarşamba günü de kontrolüm var

Benimde klomenden sonra bu sefer femara ilk kullanışım 3. Günüm 5 gün kullanıp gonalf kullanıcam sizde femaranın belirtisi oldu mu?

Haftasonu buralar sakin geçmiş nerdeyse kimse yazmamış :) benim kasık sızlamalarım olmaya başladı bugün zaten son günü hapın. Yarın gonal f ' e başlıycam 125 doz olarak. 11 inde de çağırdı doktorum muhtemelen yumurtaların durumuna göre yine çatlatma vuracak :)

Ay benim bugün son gün hapın aksam içicem tamamdır yani. Bir belirtim yok ama adetim de bitmedi henüz kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyorrr

Ay benim bugün son gün hapın aksam içicem tamamdır yani. Bir belirtim yok ama adetim de bitmedi henüz kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyorrr
Seni adetin kaçıncı günü başlattı da bitmedi adetin? Sonrasında birşey kullanacak mısın femara bitince ?

Seni adetin kaçıncı günü başlattı da bitmedi adetin? Sonrasında birşey kullanacak mısın femara bitince ?
benim 4. gün basladık. Bugün adetim 8. günü lekelenme sekline devam ediyor işte. Benim bi kaç aydır uzun sürüyor zaten reglim. Yok bir sey demedi persembe kontrole gideceğim bakacak yumurtalara ona göre iğne olacağım sanırım

Aa doktor günde 3 mü dedii bana sabah akşam
Kuzum görmemişim yazdığını ya iki gündür çok meşguldüm. Evet günde 3 dedi canım doktor çünkü daha önce günde 2 kullanışımda geç büyüdü yumurtalarım oyüzden

bende hiç bir belirti yok ilaçta son günüm bugün :)
Benimde bugün son günüm. İlacın 2.günü adetin 4.günü oluyor şefaf uzayan akıntı geldi afedersin çok fazlaydı. Çok fazla da kasık ağrım vardı ogün. İlacı kullanırken yumurtlamış olamam değil mi bir fikrin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…