Evet baş belasıPcosmu var sizdede
İnşallah canım hepimiz güzel haberi alırızMerhabaa, bende bugün başladım femaraya :) 5 gün günde 2 kere femara ardından 3 gün 125 doz gonal f. ayın 11 inde gel dedi doktorum :)
Ondan demi bendede pcos var ilk çocuğum ikinci asilamayla oldu ikinciside 2 senedir olmuyor bende klomen kullandım büyümedi sadece ovulasyon testinde 23 cu gün bugün pike yakın koyuluk gördüm doktorum evde testle takip et demişti belki geç tepki verir demişti oylemi olucak bilmiyorum da inşallah pik görürüm bu ayEvet baş belası
Benim geçen ayki tedavimde de vardı gonal f 100 doz 4 gün kullanmıştım. Yumutalıkları gazlıyormuşuz öyle dedi doktorumİnşallah canım hepimiz güzel haberi alırızneden ek olarak gonak f verdi kuzum
İnşallah hepimize şifa olur canım gelişmelerden haberdar etMerhabaa ben de temmuzda klomen kullandım olmadıı, eylülde femara kullandım yine olmadı muhtemelenekim ve kasımda da femara kullanmamı önerdi doktorum
Amin inşallah canımAllah in selamı üzerine olsun bacım.bendw bu ay başladım Allah im sen şifa ver
Benimde yumurtalarım ya gelişmiyor ya da çok geç gelişiyor. İnşallah geçte olsa piki görürsün kuzucumOndan demi bendede pcos var ilk çocuğum ikinci asilamayla oldu ikinciside 2 senedir olmuyor bende klomen kullandım büyümedi sadece ovulasyon testinde 23 cu gün bugün pike yakın koyuluk gördüm doktorum evde testle takip et demişti belki geç tepki verir demişti oylemi olucak bilmiyorum da inşallah pik görürüm bu ay
Hmmm tam gaz devam deseneBenim geçen ayki tedavimde de vardı gonal f 100 doz 4 gün kullanmıştım. Yumutalıkları gazlıyormuşuz öyle dedi doktorum
Ya bende mi ovulasyon yapsam.etkisi var mi ciddenBenimde yumurtalarım ya gelişmiyor ya da çok geç gelişiyor. İnşallah geçte olsa piki görürsün kuzucum
Benimde yumurtalarım ya gelişmiyor ya da çok geç gelişiyor. İnşallah geçte olsa piki görürsün kuz
Sorma canım benimde ayni öyle inşallah görürümBenimde yumurtalarım ya gelişmiyor ya da çok geç gelişiyor. İnşallah geçte olsa piki görürsün kuzucum
Bence yapabilirsin zararı olmazYa bende mi ovulasyon yapsam.etkisi var mi cidden
Tamam bu ay öyle takip.edeyimBence yapabilirsin zararı olmaz
anladim cnm insallah guzel sonuclanir ❤Evet canım doktor kontrolünde. Daha önce klomeni çok kkulandım hatta ilk gebeliğim onunla oldu ama son kullanışım yumurtam büyümesi ve doktorum femaraya geçmemi tavsiye etti. Nisan mayıs aylarında da kullanmıştım femara ama gebelik oluşmadı bu ay tekrar denemek istiyorum
kuzum pcos tam olarak ne oluyor? ben doktoruma sordum sende pcos yok dedi. ama reglim düzensizEvet baş belası
Kuzum pcos olunca yumurta çok oluyor ama küçük küçük ve büyümesi yavaş oluyor bazen hiç büyümüyor ve bu yüzdende adetler düzensiz oluyor. Ama tedaviye çok iyi tepki veriyorkuzum pcos tam olarak ne oluyor? ben doktoruma sordum sende pcos yok dedi. ama reglim düzensiz
Bence sorun olmaz kuzum bende sabah aç karna içiyorumİlacı aç karnına içsem sorun olurmu sizce? aralıklı oruc yapıyorum öglen yiyorum kahvaltımı, ilacıda öğlene kadar bekletmek istemedim içtim :/
Benim öyle bir sorunum yokmuş ilk klomen denememizde ilaçla bir yumurtam büyüdü diğeri peşinden büyüyordu. Çatlama iğnesi olmuştum. Sonra kimyasal gebelik geçirdim, sonrasında klomenle tekrar denedik bu sefer iki yumurtam oldu ama iki kontrolumde de çatlatma boyutuna gelmediler kendi kendine catlayabilir siz yinede deneyin dedi doktorum denedik ama olmadı regl oldum bugün beşinci günüm. dünkü kontrolümde ilacı değiştirdi işte femaraya geçtik haftaya persembe kontrolum var. dün muayene de sordum dedim ben pcos mu oluyorum simdi hayır dedi her regl düzensizliği yasayan insan pcos olmuyor dedi, sende pcos görünümü yok dedi. Yani daha iyi dedi. Bakalım hayırlı sonuclar olsun inşallahKuzum pcos olunca yumurta çok oluyor ama küçük küçük ve büyümesi yavaş oluyor bazen hiç büyümüyor ve bu yüzdende adetler düzensiz oluyor. Ama tedaviye çok iyi tepki veriyor
Yok dediyse yoktur kuzum ozaman hormonların falan da normalse sorun yok. Aman zaten pcos olmasın zor ya ben anca ilaçla yumurtlayabiliyorum. İlaçsız büyümüyor yumurtalar haliyle gebelikte olmuyorBenim öyle bir sorunum yokmuş ilk klomen denememizde ilaçla bir yumurtam büyüdü diğeri peşinden büyüyordu. Çatlama iğnesi olmuştum. Sonra kimyasal gebelik geçirdim, sonrasında klomenle tekrar denedik bu sefer iki yumurtam oldu ama iki kontrolumde de çatlatma boyutuna gelmediler kendi kendine catlayabilir siz yinede deneyin dedi doktorum denedik ama olmadı regl oldum bugün beşinci günüm. dünkü kontrolümde ilacı değiştirdi işte femaraya geçtik haftaya persembe kontrolum var. dün muayene de sordum dedim ben pcos mu oluyorum simdi hayır dedi her regl düzensizliği yasayan insan pcos olmuyor dedi, sende pcos görünümü yok dedi. Yani daha iyi dedi. Bakalım hayırlı sonuclar olsun inşallah
Bu na hangi tedavi olumlu sonuç veriyor yani ne kullandınız acaba bende de aynı sorun var da acaba ne yapsamKuzum pcos olunca yumurta çok oluyor ama küçük küçük ve büyümesi yavaş oluyor bazen hiç büyümüyor ve bu yüzdende adetler düzensiz oluyor. Ama tedaviye çok iyi tepki veriyor