Ayın 5inde iğne yaptım ben 11.ve 14.gunlerde kan testi negatif çıktı bugün 16.gun yrn tekrar test vericem negatif çıkarsa tekrar bu ay için umudumu kaybedicem beni umutlandıran tek şeya karnımın sol tarafında devam eden ağrı ve karnımdaki şişlik bu ikinci çatlatma ignem öbüründe 20.gun adet olmustum ama ağrım devam etmemişti 12/13uncu gün kesilmiştiKızlaar günaydın 3 ünde 4 ünde çatlatma olanlar ne zaman test yapacaksınızz :)
İnşallah pozitifi görürsünAyın 5inde iğne yaptım ben 11.ve 14.gunlerde kan testi negatif çıktı bugün 16.gun yrn tekrar test vericem negatif çıkarsa tekrar bu ay için umudumu kaybedicem beni umutlandıran tek şeya karnımın sol tarafında devam eden ağrı ve karnımdaki şişlik bu ikinci çatlatma ignem öbüründe 20.gun adet olmustum ama ağrım devam etmemişti 12/13uncu gün kesilmişti
Amin inşallahİnşallah pozitifi görürsünumudunu kaybetme .
Umarım gebelik belirtisidir. Pozitifi görürsün bize de haber et . Sevincinle sevinelimSelam kızlar. Bende de acayip yoğun beyaz akıntı ve göğüs ağrısı var. Özellikle sol göğsüm çok fena. Geçen hafta çarşamba kontrole gittiğimde yumurtamın catlamak üzere oldugunu söylemişti doktorum. O gün eve giderken arabadan indiğimde burnuma öyle bi ayva kokusu geldiki cok garipti,
Çıkınca haber ver canım inşallah güzelce büyümüştürAy kızlar bugün yumurta kontrolüm var birazcık heyecanlıyım çünkü büyümüyordu biliyorsunuz ki umarım güzel haberler alırım. Bu seferde büyüme olmazsa iğne talep edeceğim Doktorum ne yapar ne der bilmiyorum ama... Buraya iyi Haberlerle gelmek umudum...
bugün benimde kontrol günümdü üç yumurtam varmış sağda ki 14 mm soldakiler 10ar mm cumaya tekrar çağırdı doktorAy kızlar bugün yumurta kontrolüm var birazcık heyecanlıyım çünkü büyümüyordu biliyorsunuz ki umarım güzel haberler alırım. Bu seferde büyüme olmazsa iğne talep edeceğim Doktorum ne yapar ne der bilmiyorum ama... Buraya iyi Haberlerle gelmek umudum...
Ay inşallah cumaya kadar istenilen olgunluğa ulaşır Canım benimbugün benimde kontrol günümdü üç yumurtam varmış sağda ki 14 mm soldakiler 10ar mm cumaya tekrar çağırdı doktor
Çok sevindim canım inşallah hepimiz pozitifi görürüzKızlar kızlar yüreğim sızlar doktordan çıkalı bir 20dk kadar oluyor. İki tane yumurta gelişmiş biri sağda biri solda bugün ilişki yok iki gün sonra 5 gün üst üste ilişki dedi. Normalde dupaston veriyordu sordum yok gerek yok dedi çok şükür umarım güzel haberi de alırım tabi benimle birlikte sizde
Ay inşallah o ay bu ay olsun inşallahÇok sevindim canım inşallah hepimiz pozitifi görürüz
inşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah eğer istediği olgunluğa gelirse inşallah pazartesi aşılama yapacağız :)Ay inşallah cumaya kadar istenilen olgunluğa ulaşır Canım benim
Üzülme canım denemeye devamBende elendim kızlar bugün regl oldum
İnşallah canım , sanırım sendr konyadasin hangi doktora gidiyorsuninşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah eğer istediği olgunluğa gelirse inşallah pazartesi aşılama yapacağız :)
evet canım konyadayım Ümmügülsüm Esenkayaya gidiyorum çok da memnunumİnşallah canım , sanırım sendr konyadasin hangi doktora gidiyorsun