Ekim ayı femara kullananlar birlikte takip edelim 💃

Bunu ilk defa duydum 😯 çünkü ben hep adet söktürücü olarak kullandım. Ama o amaçla içilip bittiğinde adet olunmuyor mu?
İki amaç içinde kullanılıyormuş. Daha önce klomen kullandigimda da aynı şekilde vermişti. Eğer ki adetin gelmez gebelik testi yaptr dedi. Sanırım doktordan doktora fark ediyor 🤷

Bunu ilk defa duydum 😯 çünkü ben hep adet söktürücü olarak kullandım. Ama o amaçla içilip bittiğinde adet olunmuyor mu?
Şimdi siz öyle diyince bı bakmak istedim içeriğine iyice. Protestan ile aynı görevi görüyormuş duphaston . Ama adet içinde kullanılıyormuş. Tüp bebek transferi olduğumda da progestan vermişti.

Siz böyle yazinca ben biraz şanssız hissettim. Bana sadece femara ve duphaston verdi çatlatma iğnesi falanda vermedi. Yumurta ölçümüne falan da çağırmadi. Belki başarısız denemelerden dolayidir
Duphaston olası gebelikte tutunmaya yardımcı olması ve yumurtanın her evresini korumak için . Çatlatma iğnesi pcos olanlara daha sık veriliyor. Şanssız hissetme yan :)

Aynen öyle . İlk gittimde klomen tedavisi gördüm 3 ay olmadı . Sonra aşılama o da olmadı. Tüp bebek de tutmadı. Femarayi da embriyonun tutunması zor olan inatçı olan hastalara veriyoruz. Bsarisiz tüp bebek demesinden sonra femara kullanmak şansı artırıyor demişti.
Anladım yeni bir bilgi öğrendik 🙂

X