Önce femara yı verdi 5 gün kullan , 10 gün ara ver 16. Günde duphastona başlayacağım. Ya i ayın 21.ndeDuphaston adet söktürücü için verdi dimi sonra da Femara mı başladın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce femara yı verdi 5 gün kullan , 10 gün ara ver 16. Günde duphastona başlayacağım. Ya i ayın 21.ndeDuphaston adet söktürücü için verdi dimi sonra da Femara mı başladın
Ben 4 ünde yaptırdım çatlatma iğnesi o günü sayarsak 12. Ve 15. Günde test yaptım evde ama negatif çıktı o yüzden adetimi bekleyeceğim. Bu ayın 23-24 ünde adet günüm bakalımKızlaar günaydın 3 ünde 4 ünde çatlatma olanlar ne zaman test yapacaksınızz :)
Duphaston u döllenmiş yumurtanın rahime tutunmasi içinde kullanıyorlar. Çünkü ben çok düzenli adet oluyorumDuphaston adet söktürücü için verdi dimi sonra da Femara mı başladın
İnşallah hayırlı haber alriizBen 4 ünde yaptırdım çatlatma iğnesi o günü sayarsak 12. Ve 15. Günde test yaptım evde ama negatif çıktı o yüzden adetimi bekleyeceğim. Bu ayın 23-24 ünde adet günüm bakalım
Bunu ilk defa duydum çünkü ben hep adet söktürücü olarak kullandım. Ama o amaçla içilip bittiğinde adet olunmuyor mu?Duphaston u döllenmiş yumurtanın rahime tutunmasi içinde kullanıyorlar. Çünkü ben çok düzenli adet oluyorum
Bu yöntemi yeni öğrendim. Umarım güzel haberler alırsınÖnce femara yı verdi 5 gün kullan , 10 gün ara ver 16. Günde duphastona başlayacağım. Ya i ayın 21.nde
İki amaç içinde kullanılıyormuş. Daha önce klomen kullandigimda da aynı şekilde vermişti. Eğer ki adetin gelmez gebelik testi yaptr dedi. Sanırım doktordan doktora fark ediyorBunu ilk defa duydum çünkü ben hep adet söktürücü olarak kullandım. Ama o amaçla içilip bittiğinde adet olunmuyor mu?
O kadar çok şey denedik ki . İnanın sasirmiyorumBu yöntemi yeni öğrendim. Umarım güzel haberler alırsın
Ve kişiye göre de yöntemler değişiyorİki amaç içinde kullanılıyormuş. Daha önce klomen kullandigimda da aynı şekilde vermişti. Eğer ki adetin gelmez gebelik testi yaptr dedi. Sanırım doktordan doktora fark ediyor
Haklısın güzel haberler alacağız inanıyorumO kadar çok şey denedik ki . İnanın sasirmiyorum
Aynen öyle . İlk gittimde klomen tedavisi gördüm 3 ay olmadı . Sonra aşılama o da olmadı. Tüp bebek de tutmadı. Femarayi da embriyonun tutunması zor olan inatçı olan hastalara veriyoruz. Bsarisiz tüp bebek demesinden sonra femara kullanmak şansı artırıyor demişti.Ve kişiye göre de yöntemler değişiyor
Şimdi siz öyle diyince bı bakmak istedim içeriğine iyice. Protestan ile aynı görevi görüyormuş duphaston . Ama adet içinde kullanılıyormuş. Tüp bebek transferi olduğumda da progestan vermişti.Bunu ilk defa duydum çünkü ben hep adet söktürücü olarak kullandım. Ama o amaçla içilip bittiğinde adet olunmuyor mu?
Teşekkür ederizKızlar duphaston döllenme olduysa bebeğin rahme tutunmasını sağlıyor. Eğer döllenme olmadıysa da adetin zamanında sökülmesini sağlıyor. Progesteron hormonu içeriyor. Ben ilk gebeliğimde de 20.haftaya kadar kullandım bunu. İçiniz rahat olsun B Balce42 B Biravucmutlulukk
İnşallahTeşekkür ederiz
İnşallah ise yarar
Duphaston olası gebelikte tutunmaya yardımcı olması ve yumurtanın her evresini korumak için . Çatlatma iğnesi pcos olanlara daha sık veriliyor. Şanssız hissetme yan :)Siz böyle yazinca ben biraz şanssız hissettim. Bana sadece femara ve duphaston verdi çatlatma iğnesi falanda vermedi. Yumurta ölçümüne falan da çağırmadi. Belki başarısız denemelerden dolayidir
Adet söktürücü değil duphaston . Rahim düzenlemesi diyebiliriz. Gebelik varsa tututunmasına yardımcı yoksa da duphaston bitince 10 olmadan regl olur.Duphaston adet söktürücü için verdi dimi sonra da Femara mı başladın
Teşekkür ederim. Umarım hepimizin yaşadıklarına değerDuphaston olası gebelikte tutunmaya yardımcı olması ve yumurtanın her evresini korumak için . Çatlatma iğnesi pcos olanlara daha sık veriliyor. Şanssız hissetme yan :)
Anladım yeni bir bilgi öğrendikAynen öyle . İlk gittimde klomen tedavisi gördüm 3 ay olmadı . Sonra aşılama o da olmadı. Tüp bebek de tutmadı. Femarayi da embriyonun tutunması zor olan inatçı olan hastalara veriyoruz. Bsarisiz tüp bebek demesinden sonra femara kullanmak şansı artırıyor demişti.
Evet öyleymiş ben bu tarz tedavide kullanıldığını bilmiyordumAdet söktürücü değil duphaston . Rahim düzenlemesi diyebiliriz. Gebelik varsa tututunmasına yardımcı yoksa da duphaston bitince 10 olmadan regl olur.