Benimde sat 1 ekim yarın yapıcam sabah ilk idrarla. Birlikte yaparız belkiMerhaba arkadaşlar bende bu ay letu kullandım son adet tarihim 1i ayin 14u 20mm yumurtam oluşmuş 14. 15. Günleri değerlendirdik çatlatma iğnesi vermedi test yapsam en erken ne zaman çıkar
Hadi inşallahBenimde sat 1 ekim yarın yapıcam sabah ilk idrarla. Birlikte yaparız belki
ali acarı çok duydum sadece önceki gebeliğimde gittim ama açıkcası memnun kalmadım ilgi alaka burada gördüğüm kadar değildi. hastası aşırı fazlaydı. kuzenim gitti 6 ay tedavi gördü ama hiç bi sonuç alamadı takip etmedi doktorYaaa. Aslında en önemlisi bu biliyor musun. İnsanın anlaması. Ben henüz Ali acar da tedavi görüyorum bu da olmazsa şehir hastanesine geleceğim zaten
Evet dediğin gibi ilgi ve alaka ne yazikki düşük çünkü çok hastası var . Ama eşim ve bende kistik fibrozis taşıyıcısı çıktık süreci anlayabilmek bile zamanımızı aldı . Genetik tüp bebek öneriyorlar fakat çok maliyetli olduğu için son bı kez denemek istedimali acarı çok duydum sadece önceki gebeliğimde gittim ama açıkcası memnun kalmadım ilgi alaka burada gördüğüm kadar değildi. hastası aşırı fazlaydı. kuzenim gitti 6 ay tedavi gördü ama hiç bi sonuç alamadı takip etmedi doktor
rabbim yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla hayırlısıyla evlat sahibi olursunEvet dediğin gibi ilgi ve alaka ne yazikki düşük çünkü çok hastası var . Ama eşim ve bende kistik fibrozis taşıyıcısı çıktık süreci anlayabilmek bile zamanımızı aldı . Genetik tüp bebek öneriyorlar fakat çok maliyetli olduğu için son bı kez denemek istedim
Aminrabbim yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla hayırlısıyla evlat sahibi olursun
yumurtlamanın güzel olduğunu gösteriyor bildiğim kadarıylaBen yeni femara kullandım bitti çatlama falan da oldu dün kam istedi doktor progesteron 30 çıktıne demek oluyo anlamadım bile varsa aydınlatırsa mükemmel olur.
Bu değerler hamilelik değeri diye okudum o yüzden kafam karışık birazyumurtlamanın güzel olduğunu gösteriyor bildiğim kadarıyla
Ay yok maalesef çatlatma iğnesinden sonra 12. Günüm. BeklemedeyimArkadaşlar gebelik müjdesi alan var mı:)
Benimki de negatifAy yok maalesef çatlatma iğnesinden sonra 12. Günüm. Beklemedeyimbugün negatifti
Yeni test yaptın mıBenimki de negatif
Duramadım yaptım negatifYeni test yaptın mı
olsun kuzu benim de öyle yarına inşallaahDuramadım yaptım negatif
Sen yaparsan atarsın ben adetimi bekliycem. Bugün duphaston bitiyor bugünden sonra her an adet olabilirim ya da olmam bekliycemolsun kuzu benim de öyle yarına inşallaah
Ya inşallah olacak vaktini bekliyor.Benimki de negatif