günaydın bende dün doktora gittim yumurtalıkların ölçümünü yaptı istediğim boyuta ulaşmış dediGünaydınnn. Ben dün doktora gittim yumurta kontrolüne bir yumurtamın çok iyi olduğunu hatta çatlamak üzere olduğunu söyledi :) ay çok mutlu oldum. Hemen ilişki olsun dedi , cuma ve pazar da ilişki verdi gerisi istediğiniz gibi dedi :) içimde umut var sanki bu sefer olacakmıs gibi :) rahiminde güzel duvarda kalınlasmıs dedi :)
bize akşamı direk değerlendirin dedi iğnede yapmadı kendi kendine çatlıyordu yumurtam gördüğünde yanigünaydın bende dün doktora gittim yumurtalıkların ölçümünü yaptı istediğim boyuta ulaşmış dedi
sonra çatlatma iğnesini yaptı 36 saat sonra değerlendirin dedi . Size kaç saat sonra değerlendir dedi
çok güzel inşallah hayırlı sonuçlar alırız. kaç tane yumurtan gelişmişti.bize akşamı direk değerlendirin dedi iğnede yapmadı kendi kendine çatlıyordu yumurtam gördüğünde yani
1 tane:)çok güzel inşallah hayırlı sonuçlar alırız. kaç tane yumurtan gelişmişti.
sizin kaç?çok güzel inşallah hayırlı sonuçlar alırız. kaç tane yumurtan gelişmişti.
inşallah canım. benim regl düzensiz ama 30 eylülde oldum en son2 tane. ama doktor dediki hedef bir yumurtanın gelişmesi inşallah aynı dönemde alırız hayırlı haberi. bat ne zaman?
Zamanı gelmiştir 3 4 yapanların :)Kızlaar günaydın 3 ünde 4 ünde çatlatma olanlar ne zaman test yapacaksınızz :)
Aynen bende ondan sordum bakalım ama daha ses soluk çıkmadı kimseden :))Zamanı gelmiştir 3 4 yapanların :)
Siz ne zaman oldunuz :)Aynen bende ondan sordum bakalım ama daha ses soluk çıkmadı kimseden :))
Ben ayın 12sinde çatlatma oldum kasıklarıma ara sıra batma giriyor dün daha şiddetliydi bugün biraz daha hafif :)Siz ne zaman oldunuz :)
Ben beklemedeyim yarın bat günüKızlaar günaydın 3 ünde 4 ünde çatlatma olanlar ne zaman test yapacaksınızz :)
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, :) hepimiz mutlu haberlerle burda bulunalımBen ayın 12sinde çatlatma oldum kasıklarıma ara sıra batma giriyor dün daha şiddetliydi bugün biraz daha hafif :)
Evet benimde ilk canlanma iğnemde ufak batmalar sancılar eşlik etti 10 gün kadar etkisi devam edenler vardı.Ben ayın 12sinde çatlatma oldum kasıklarıma ara sıra batma giriyor dün daha şiddetliydi bugün biraz daha hafif :)
Umarım belirtilerin gerçektir güzel haberlerini bekliyoruzMerhabalaar bende bu ay Femara kullandım 4 Ekimde de çatlatma iğnesi vuruldum üzerinden 12 gün geçti dayanamadım bugün gebelik testi yaptım evde ama hiçbirşey çıkmadıama aşırı göğüs hassasiyeti akıntı var, ayrıca bazen baskı hissediyorum kasıklarımda. Kafamdaaa deli sorulaaarr adetime de 9 gün var daha umarım güzel bir haber alırım ve isteyen herkes de alır bu ay da olmazsa aşılamayla devam edeceğiz
Hayırlı haberlerini bekliyoruzYapmadım çatlatma iğnedi oldum sonuç yanıltıcı olabilir diye iğnenin 12. Günü açıkcası reglmin gecikmesini bekliyicem o negatif beni çok etkiliyor ama kendiliğinde regli olunca çok etkilenmiyorum
İki kere evde test yaptım ama negatif çıktı adet günümü bekleyeceğim artık, Amin çok istiyorumUmarım belirtilerin gerçektir güzel haberlerini bekliyoruz
Duphaston adet söktürücü için verdi dimi sonra da Femara mı başladınSiz böyle yazinca ben biraz şanssız hissettim. Bana sadece femara ve duphaston verdi çatlatma iğnesi falanda vermedi. Yumurta ölçümüne falan da çağırmadi. Belki başarısız denemelerden dolayidir