- 1 Kasım 2022
- 212
- 135
- 27
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Merhaba, evet canım bende de o şekildeydi ultrason baktığımdaKızlar bir şey soracağım bende 28ekimde çift embriyo transferi oldum ultrason görüntüsünde 2 ayrı embriyo değil de tek bir embriyo görünüyor, sorduğum da ilk görüntünün böyle olup daha sonra birbirinden ayrı görüntü oluşturacağını söylediler, çift olup da sizin de böyle mi
Çok sağol canım bende hep soru işareti vardı daMerhaba, evet canım bende de o şekildeydi ultrason baktığımdaçift olarak dondurulduğu için öyle.
Test günüm 11 kasım bekliyorumÇok sağol canım bende hep soru işareti vardı datutundumu sizin minikler
İnşallah sonucumuz pozitif olur ve sağlıklı artışlarımız olur benimde cumartesi günüTest günüm 11 kasım bekliyorum
Amin inşhAllahİnşallah sonucumuz pozitif olur ve sağlıklı artışlarımız olur benimde cumartesi günü
Sonuç pozitif oldu muMerhaba , Ben de dün dondurulmus 5. gün embriyo transferi oldum :) Umarım cok guzel haberler alırız. Surecte hep buradakı deneyımlerı okudum bugunde uye olup tecrubelerımı merak edenlerle paylasırım belkı dıye yazmak ıstedım :)
Hem de bızı bızden baskası anlamaz kızlar
sizin ikiz mı gebeliğniz acabaSilik çizgi çıktıysa var bence ben 4. Gün silik çıkmıştı 8.gün kan verdim 150 çıktı
12.gün 1151 çıktı. Kandada pozitifi görürsünüz inşallah
Tek embriyo transfer edildi. Dün tek kese gördük haftaya kalp atışlarını duyvaz inşallahsizin ikiz mı gebeliğniz acaba
hayırlı olsun inşallahTek embriyo transfer edildi. Dün tek kese gördük haftaya kalp atışlarını duyvaz inşallahha
MaşallahTek embriyo transfer edildi. Dün tek kese gördük haftaya kalp atışlarını duyvaz inşallah
Benimde ayaklarım çok üşüyor özelikle 2 gündür sürekli sıcak su torbası koyuyorum bu belirtisi bilmiyorum ama benimde öyleBir de ayaklarım çok üşüyor . Buz gibi sizde de böyle bir durum var mı ? Geçen ki transferlerimde de olmuştu . Hafif akıntı da var . Ben ilacı ağızdan alıyorum fitil gibi kullanmıyorum
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar durumlar neler ben 7.gün kan verdim 93 çıktı bugün yine verdim 9.gün 273 çıktı ama dünden beri kahverengi leke geliyo peçeteye ve sabah iç çamaşırıma gelmiş biraz haşa bir belirtim de yok sizde durumlar nedir
Benimde ayaklarım üşüyor ama genelde üşüyen biriyim o yüzden belirti olarak görmedim benBenimde ayaklarım çok üşüyor özelikle 2 gündür sürekli sıcak su torbası koyuyorum bu belirtisi bilmiyorum ama benimde öyle
Ben normalde çorapsız uyuyamayan biriyimdir o derece üşür ayaklarım. Transferden sonra hemen hemen hep yandı resmen gece yatınca yorganın üstüne çıkarıyorum resmenBenimde ayaklarım çok üşüyor özelikle 2 gündür sürekli sıcak su torbası koyuyorum bu belirtisi bilmiyorum ama benimde öyle
Teşekür ederim Allah herkese nasip etsin ama 3 ay korkum geçmicek sanırım yine aynısı olur diye sizde durumlar nedirBenimde ayaklarım üşüyor ama genelde üşüyen biriyim o yüzden belirti olarak görmedim ben
Bende tedirginlik var Korkuyorum daha önce 2 düşüğüm olduTeşekür ederim Allah herkese nasip etsin ama 3 ay korkum geçmicek sanırım yine aynısı olur diye sizde durumlar nedir