-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
İnşallah sağlıkla ilerlerCanım ben bildiğim kadarı ile yazayım değerden ziyade 2 gün sonra ki artışın 2 kat şeklinde olması önemli olan. Çünkü embriyonun tutunma zamanına göre ilk çıkan değer değişebiliyor. Ben 264 ile öğrendim çok şükür artış güzel ilerledi ama 20 ile öğrenen de okudum 500 ile öğrenende rabbim hakkımız da hayırlısını versin.
Aminnn bu değer artışı bekleyişi de zor . Bende yarın 2. Kanı vereceğim bakalım nasıl arttıİnşallah sağlıkla ilerlerAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ay hayırlı olsunnnnBugün testi yaptım canm çok şükür pozitif çıktıAllah kimsenin emeğini boşa vermesin inşallah sağlıkla ilerler kucağımıza alırız inşallah 2 gün sonra tekrar yapacam inşallah iyi olur
Bence oldukça iyi bir değerKızlar değerim iyi mi sizce
Sağol canımAy hayırlı olsunnnn
Önemli değilSağol canımAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allah kimsenin emeğini boşa vermesin inşallah
Ayy inşallahBence oldukça iyi bir değerönemli olan 2 gün sonra 2 kat artışı olması Allah’ın izniyle öyle olacak içini ferah tut
Siz test yaptınız mı ne oldu sonucunuzÖnemli değilAmin Amin
Doktorun iyi dediyse öyledir çok düşük değerle öğrenip hamileliği çok güzel ilerleyen bir sürü insan var. Allah izniyle olacak korkularının yerini mutluluk alacak inşallahAyy inşallahbiraz düşük gibi hissettim korktum ama doktorum iyi dedi içim rahatladı Allah bunu bana bağışlasın inşallah daha önce 2 düşüğüm oldu korkuyorum elimde değil
Benim daha test günüme 6 gün var bugün transfer gününü saymazsak 5.gün günler geçmek bilmiyorSiz test yaptınız mı ne oldu sonucunuz
Gerçekten zaman geçmek bilmiyor. Çok endişeliyim yarın ki kan için. Yine ya düşerse değerim diye.Benim daha test günüme 6 gün var bugün transfer gününü saymazsak 5.gün günler geçmek bilmiyor
Allah’ın izniyle olacak inşallah Allahım emeğini yağlı etsin inşallahGerçekten zaman geçmek bilmiyor. Çok endişeliyim yarın ki kan için. Yine ya düşerse değerim diye.
Hayırlı sonuçlar alırız hepimiz inşallahBenim daha test günüme 6 gün var bugün transfer gününü saymazsak 5.gün günler geçmek bilmiyor
İnşallah iyi sonuçlar alırsın canımGerçekten zaman geçmek bilmiyor. Çok endişeliyim yarın ki kan için. Yine ya düşerse değerim diye.
İnşallaaahhhİnşallah iyi sonuçlar alırsın canıminşallah benimde sağlıkla ilerler 2 gün sonraki test iyi çıkar inşallah