Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Canım ben bildiğim kadarı ile yazayım değerden ziyade 2 gün sonra ki artışın 2 kat şeklinde olması önemli olan. Çünkü embriyonun tutunma zamanına göre ilk çıkan değer değişebiliyor. Ben 264 ile öğrendim çok şükür artış güzel ilerledi ama 20 ile öğrenen de okudum 500 ile öğrenende rabbim hakkımız da hayırlısını versin.

İnşallah sağlıkla ilerler Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bence oldukça iyi bir değer önemli olan 2 gün sonra 2 kat artışı olması Allah’ın izniyle öyle olacak içini ferah tut
Ayy inşallah biraz düşük gibi hissettim korktum ama doktorum iyi dedi içim rahatladı Allah bunu bana bağışlasın inşallah daha önce 2 düşüğüm oldu korkuyorum elimde değil

Doktorun iyi dediyse öyledir çok düşük değerle öğrenip hamileliği çok güzel ilerleyen bir sürü insan var. Allah izniyle olacak korkularının yerini mutluluk alacak inşallah yazarken bile duygulanıyorum ay

Kızlar benim 28 ekim transfer günüm. Bugün 8. Günüm test yaptım hafif silik öift çizgiyi gördüm akşam kan vericem erken mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…