- 9 Nisan 2023
- 126
- 88
- 33
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Bazen belimde kasigimda hafif gerilme hissediyorum. Birkaç gündür de azıcık saydam akintim var. Transferden sonraki 9.günüm.Benimde hep üşür şimdi daha çok üşüyor anlamadım valla belirtisi değilmi bide belim ağrıyor sizde varmı başka belirti
Hayırlısı olsun canımMerhaba kızlar benim negatif inşallah sizlerin pozitif olur, sağ salim kucağınıza alırsınız. 0.5 çıktı değer 9. Gün
Bazen midemde garip bir hazımsıZlık bulantı oluyor . Kasıklarım ağrıyor . Bir de boyut olarak büyük bir çikolata kistim var 5 cm . O ağrı yapıyor . Fazla yürüyünce ya da ayakta kalınca sanki rahmim aşağı düşecek gibi oluyor . Ben de korkuyorum doğal yolla hamileliğimde 10. Haftada kalp durmasından kürtajım var . Bir de geçen seneden tutar gibi olup geri düşen değerimBazen belimde kasigimda hafif gerilme hissediyorum. Birkaç gündür de azıcık saydam akintim var. Transferden sonraki 9.günüm.
İnşallah bu sefer her şey yolunda giderBazen midemde garip bir hazımsıZlık bulantı oluyor . Kasıklarım ağrıyor . Bir de boyut olarak büyük bir çikolata kistim var 5 cm . O ağrı yapıyor . Fazla yürüyünce ya da ayakta kalınca sanki rahmim aşağı düşecek gibi oluyor . Ben de korkuyorum doğal yolla hamileliğimde 10. Haftada kalp durmasından kürtajım var . Bir de geçen seneden tutar gibi olup geri düşen değeriminşallah sağlıkla kucağımıza alırız .
Bu arada kürtajdan sonra test yaptılar mı yani neden olduğunu söylediler mi?Bazen midemde garip bir hazımsıZlık bulantı oluyor . Kasıklarım ağrıyor . Bir de boyut olarak büyük bir çikolata kistim var 5 cm . O ağrı yapıyor . Fazla yürüyünce ya da ayakta kalınca sanki rahmim aşağı düşecek gibi oluyor . Ben de korkuyorum doğal yolla hamileliğimde 10. Haftada kalp durmasından kürtajım var . Bir de geçen seneden tutar gibi olup geri düşen değeriminşallah sağlıkla kucağımıza alırız .
Canım bize eşimle bana genetik testler yapıldı hiçbirşey çıkmadı. Kürtajı Karyotipe gönderdiler kromozom anomalisi çıktı . Sağlıksızmış . Ama kürtajdan sonra hamile kalamadım . Çikolata kisti çıktı . 1 kere devlette aşılama oldum o bile yorucu bir süreçti . Sonra tüp bebeğe başladık hamdolsun süreç iyi ilerledi . İlk transferimde bir kızım oldu . Kalanı dondurduk . Yine korunmadan denedik ama olmadı gebelik . Geçen sene dondurulmuş transfer oldum beta hcg gördük ama sağlıklı yükselmedi . Düşük oldu . Şimdide bakalım iki embriyo transfer oldum . Değer katlandı inşallah sürecimiz sağlıkla geçerBu arada kürtajdan sonra test yaptılar mı yani neden olduğunu söylediler mi?
Bende aynı senin gibiyim canım 2020 senedinde ilk transferim tuttu kızım oldu çikolata kisti var bende de dondurulmuş embriyom vardı bir tane o transfer yapıldı tuttu çok şükür inşallah hayırsıyla kese görmeye gidicez bugün transferimin 18. Günü ama hamile olduğumu unutuyorum arada belime ağrı giriyor korkuyorum keseyi göremezsem diye endişeleniyorumCanım bize eşimle bana genetik testler yapıldı hiçbirşey çıkmadı. Kürtajı Karyotipe gönderdiler kromozom anomalisi çıktı . Sağlıksızmış . Ama kürtajdan sonra hamile kalamadım . Çikolata kisti çıktı . 1 kere devlette aşılama oldum o bile yorucu bir süreçti . Sonra tüp bebeğe başladık hamdolsun süreç iyi ilerledi . İlk transferimde bir kızım oldu . Kalanı dondurduk . Yine korunmadan denedik ama olmadı gebelik . Geçen sene dondurulmuş transfer oldum beta hcg gördük ama sağlıklı yükselmedi . Düşük oldu . Şimdide bakalım iki embriyo transfer oldum . Değer katlandı inşallah sürecimiz sağlıkla geçer
Ben de çok endişeliyim . 18 Kasım da görmeye gideceğiz keseyi . Ama kasıklarım ağrıyor normal akıntı geliyor onda bile endişeliyim . Hayırlısı olsun tabi tutsa da stresi hiç bitmiyorBende aynı senin gibiyim canım 2020 senedinde ilk transferim tuttu kızım oldu çikolata kisti var bende de dondurulmuş embriyom vardı bir tane o transfer yapıldı tuttu çok şükür inşallah hayırsıyla kese görmeye gidicez bugün transferimin 18. Günü ama hamile olduğumu unutuyorum arada belime ağrı giriyor korkuyorum keseyi göremezsem diye endişeleniyorum
Ne gibi akıntı geliyor benim hiç akıntı olmuyorBen de çok endişeliyim . 18 Kasım da görmeye gideceğiz keseyi . Ama kasıklarım ağrıyor normal akıntı geliyor onda bile endişeliyim . Hayırlısı olsun tabi tutsa da stresi hiç bitmiyor
Normal tuvaletten sonra şeffaf akıntıNe gibi akıntı geliyor benim hiç akıntı olmuyor
Benim olmuyor daha önceki transferimde oluyordu bunda yok halaNormal tuvaletten sonra şeffaf akıntı
Geç tutunmuştur belki canım Allah’tan ümit kesilmezKızlar benim dün 9. Günümdü kan verdim 2 çıktı yok yani ama doktorum pazartesi tekrar ver dedi ilaçlara devam et dedi olabilir mi böyle birşey sizce yani yükselir mi
İnşallah öyledirGeç tutunmuştur belki canım Allah’tan ümit kesilmez
Canım doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği . İnşallah hayırlar güzel değerler görürsünKızlar benim dün 9. Günümdü kan verdim 2 çıktı yok yani ama doktorum pazartesi tekrar ver dedi ilaçlara devam et dedi olabilir mi böyle birşey sizce yani yükselir mi
Çok değişiyor aynı kişide bile gebeliğinden gebeliğe fark ediyor .Benim olmuyor daha önceki transferimde oluyordu bunda yok hala
İnşallah canımCanım doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği . İnşallah hayırlar güzel değerler görürsün
Gözün aydın canım darısı başımıza inş .günaydın kızlar keseyi gördüm bugün çok şükür