- 17 Şubat 2024
- 173
- 141
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Silik çizgi çıktıysa var bence ben 4. Gün silik çıkmıştı 8.gün kan verdim 150 çıktıKızlar benim 28 ekim transfer günüm. Bugün 8. Günüm test yaptım hafif silik öift çizgiyi gördüm akşam kan vericem erken mi sizce
Merhaba sizin tek embriyo mu çift embriyo mu transfer edildi acaba?Silik çizgi çıktıysa var bence ben 4. Gün silik çıkmıştı 8.gün kan verdim 150 çıktı
12.gün 1151 çıktı. Kandada pozitifi görürsünüz inşallah
5.gün Tek embriyo transfer edildi . Yarın kese görmeye gidicezMerhaba sizin tek embriyo mu çift embriyo mu transfer edildi acaba?
Maşallahh5.gün Tek embriyo transfer edildi . Yarın kese görmeye gidicez
Amiiinnn teşekkür ederimMaşallahhsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah
Merhaba sizin tek embriyo mu çift embriyo mu transfer edildi acaba
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahSilik çizgi çıktıysa var bence ben 4. Gün silik çıkmıştı 8.gün kan verdim 150 çıktı
Canım çok sevindim hayırlı olsunBugün testi yaptım canm çok şükür pozitif çıktıAllah kimsenin emeğini boşa vermesin inşallah sağlıkla ilerler kucağımıza alırız inşallah 2 gün sonra tekrar yapacam inşallah iyi olur
İnşallah sizde sağ salim alın kucağınızaSilik çizgi çıktıysa var bence ben 4. Gün silik çıkmıştı 8.gün kan verdim 150 çıktı
Şahsen ben kafeinsiz kahve almıştım genelde de günde 1 bardaktan başka çay içmezdim şimdide bir kez en açık haliyle içiyorum çay. Günde bir fincanda Türk kahvesi içiyorum kafeinsiz olandan. Günde 2-3 defa kahve içen biriydim ama bu haldeyken kafeinsiz olandan bi defaya mahsus içiyorum günde. Çay kahve yasakladılar normalde babada transferden önce öksürüklü gribe yakalanmıştım bitki çayını bile içme dedilerBirşey sorabilir miyim hanımlar
Siz günde kaç bardak çay/ kahve içiyorsunuz?
Doktor bana test gününe kadar günde 2 bardak açık çay içebilirsin demişti fazlası zararlı olur mu acaba çayın
Maşallah canım allah sağlımla kucağına almayı nasip etsinKızlar selam 4 kasım 9:16 da verdiğim kan 245’ti.
6 kasım yani bugün 8:40’da verdiğim kan 466 geldi. Çok şükür 2 kata çok yakın
Gözün aydın canım sağlıkla ilerler inşallahKızlar selam 4 kasım 9:16 da verdiğim kan 245’ti.
Maşallah canım çok güzel Allah benim gibi transferini olup tüm bekleyenlere güzel haber versin inşallahKızlar selam 4 kasım 9:16 da verdiğim kan 245’ti.
Canım belirtin var mıydı kaç adet kaçıncı gün embriyosu transfer edildiAminnn tam niye iki kat değil diyorum ama zaten %66 çık bir artışı bile kabul ediyorlar sanki. Sağlıkla nasip olsun inşallah. Verdiğim saat itibari ile tam 48 saat olmamış oluyor zaten.bakalım doktorum ne diyecek .
Maşallah canım allah sağlımla kucağına almayı
Gözün aydın canım sağlıkla ilerler inşallah
Darısı yarın başıma inşallah Maşallah canım çok güzel Allah benim gibi transferini olup tüm bekleyenlere güzel haber versin inşallah çok sağolun canlar. 5. Gün pgt’li 2 adet transfer oldum 26 ekimde. Bugün 12. Gündü. Doktorum iyi demiş. 18 kasıma kese için randevu verdiler. Bakalım sağlıkla inşallah.Canım belirtin var mıydı kaç adet kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Gözün aydın sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın inşallahAminnn tam niye iki kat değil diyorum ama zaten %66 çık bir artışı bile kabul ediyorlar sanki. Sağlıkla nasip olsun inşallah. Verdiğim saat itibari ile tam 48 saat olmamış oluyor zaten.bakalım doktorum ne diyecek .
Allah razı olsun inşallah canım . Darısı başımaGözün aydın sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın inşallah%66 yı kabul ediyorlar evet benim de tam 2 kat değildi çok şükür keseyi gördük bu hafta .Darısı tüm bekleyenlerin başına
Maşallah çok iyi yükselmişKızlar selam 4 kasım 9:16 da verdiğim kan 245’ti.