Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Nazar ettik uygulamayı güzel çalışıyordu aslında

Çokkk ama çokk merak ediyorum çarşamba perşembe test yapıcam dün yaptım negatifti uygulama ovünün 10. Günü yapın diyor ama biraz daha beklicem
Geçen gün kadın doğum uzmanlığı için çalışan doktor arkadaşımla konuştum, bebek düşündüğümüzü tek ona söylemiş oldum kana 8 idrara 10 günde geçer normalde dedi, pik olduğu günden değil çatlamadan itibaren say dedi bi de. Benim 1'i pikti ovülasyonda 3'ünde çatladı, ordan hesap et dedi. Bana yasak koydu bi de, haftaya pazartesi kan ver ondan önceki cumartesi idrar testi yapma hakkın var dedi ben erken gebelik testi aldım 1-2 tane, denerim yine merakımdan

Merhabaaa
Benimde bat 14 ekim dün akşam saat 10 gibi wcye gittim kendimi sildiğimde peçete akıntı geldi pembensi iğne olalı bugün 10. Günüm.

Ben çatlamalarımı takip etmiyorum hiç eşimde bana yasakladı test yapmayı evde sürekli test yaptığım için geçen aylar bi de ovü için test var desem kavga çıkardı işte ben nasıl hesaplayıp test yapıcam bilmiyorum o yüzden uygulamaya göre yarın mesela ama beklicem kimyasal hayal kırıklığım olduğu için insan çoookk merak ediyor noldu diye gerçekten bizi en iyi biz gibi bekleyenler anlar

Merhabaaa
Benimde bat 14 ekim dün akşam saat 10 gibi wcye gittim kendimi sildiğimde peçete akıntı geldi pembensi iğne olalı bugün 10. Günüm.
Hadi bakalım sonucumuz ne zaman pozitif çıkacak iğne olanlar sanırım 13. Gün yapıyor testi siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz

Bizim ilk denememiz, ovülasyon testini de acaba yumurtluyor muyum diye merak ettiğinden yapmıştım evde gebelik testi vardı onu da arada denedim, yine acaba hiç çizgi olmaması nasıl görünüyor diye merak ettiğimden

Merhabaaa benim de bat 20 Ekim. İlk denememiz çok umutlanmak istemiyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum henüz bi belirtim de yok zaten çok erken. Sadece dün hissedilir şekilde sağ kasığım çok ağrıdı. Onun dışında bir şey yok Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için ama sanırım ben de dayanamayıp erken test yaparım ne zaman yapsak daha doğru sonuç alırız acaba

Ay bizim de ilk, sarılalım ben erken gebelik testini bi 5 gün önceden deneyeceğim, çarşamba falan oluyor galiba o da bat bu pazartesi

Ay bizim de ilk, sarılalım ben erken gebelik testini bi 5 gün önceden deneyeceğim, çarşamba falan oluyor galiba o da bat bu pazartesi
Sarılalım valla o zaman ben de 5 gün öncesi yapayım benim de pazara geliyormuş. Geçmiyor günler düşünmek istemiyorum ama kendimi rahat bırakamıyorum ya ne zormuş

Ben ilk denememizde kaldım ama kimyasal oldu baya etkisinde kaldım eşim ondan kızıyor aslında benim iyiliğim için bu kez regl oldum dedim kan geldi deyince şuan öyle biliyor sürpriz yapıcam pozitif olursa

Sarılalım valla o zaman ben de 5 gün öncesi yapayım benim de pazara geliyormuş. Geçmiyor günler düşünmek istemiyorum ama kendimi rahat bırakamıyorum ya ne zormuş
Ben merak ediyorum ya aslında sadece, ilk olduğu için çok da olumlu değilim nedense. Ben doğum kontrol hapını yeni bıraktım doktor bana 2-6 ay dedi, o yüzden çok dertlenmiyorum. Umarım hayırlısı olur hakkımızda
Ben ilk denememizde kaldım ama kimyasal oldu baya etkisinde kaldım eşim ondan kızıyor aslında benim iyiliğim için bu kez regl oldum dedim kan geldi deyince şuan öyle biliyor sürpriz yapıcam pozitif olursa
Ya kıyamam, o da üzülüyordur ben de benimkine arada test yaptım daha erken biliyorum ama merak ettim diyorum küsüyor neden beraber yapmadık diye. Deli mi ne

Haahhahahah sana sürrpriz olaacakk farkındamısınnn de istersen

Anladım canım hayırlısı olsun tabii benim de biraz salmam lazım çok umutlandırıyorum kendimi durduk yere

Bende de doktor yeni gördü cikolata kisti varr

Yeni belirti açıldı: Karın ağrısı
2 senedir doğum kontrol hapı kullandığım için hiç regl ağrım olmuyordu, şimdi ağrı geliyor ufak ufak. Daha 7-8 gün var reglime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…