- 9 Mart 2022
- 8.267
- 6.287
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Nazar ettik uygulamayı güzel çalışıyordu aslında8 gün var benim de, dün göğüs ağrım yok demiştim ama bugün hassasiyet var dokununca acıyor. Çok sık idrara çıkıyorum, normalde gece hayatta uyanmam bu yaşıma kadar hiç çişe kalktığımı hatırlamam öyle diyeyim, dün 2 kere kalktım gece. Bağırsak hareketleri bende de var, mide bulantım birkaç gün önce vardı o herhalde yumurtlamayla alakalı oldu bende şu an hiç yok. İştah artışı çok var o da luteal dönemde normalmiş. Hadi hayırlısı
Bende hiç görmedi ya, çizgi yok diyor pik olan gündedelirtti beni
Geçen gün kadın doğum uzmanlığı için çalışan doktor arkadaşımla konuştum, bebek düşündüğümüzü tek ona söylemiş oldumÇokkk ama çokk merak ediyorumçarşamba perşembe test yapıcam dün yaptım negatifti uygulama ovünün 10. Günü yapın diyor ama biraz daha beklicem
MerhabaaaSelam kızlar benimde 15 ekimdün soluk pembe kahverengimsi lekelenmem oldu bugünde toplu iğne başı kadar geldi silince geldi birde açık kahverengiydi o da yani sanırım lekelenme yaşıyorum hayatımda hiç 1 hafta öncesinde regl olmadım. Mide bulantılarım oluyor 2-3 gündür ara ara. Test yaptım negatif çarşamba yine yapıcam
Ben çatlamalarımı takip etmiyorum hiçGeçen gün kadın doğum uzmanlığı için çalışan doktor arkadaşımla konuştum, bebek düşündüğümüzü tek ona söylemiş oldumkana 8 idrara 10 günde geçer normalde dedi, pik olduğu günden değil çatlamadan itibaren say dedi bi de. Benim 1'i pikti ovülasyonda 3'ünde çatladı, ordan hesap et dedi. Bana yasak koydu bi de, haftaya pazartesi kan ver ondan önceki cumartesi idrar testi yapma hakkın var dedi ben erken gebelik testi aldım 1-2 tane, denerim yine merakımdan
Hadi bakalım sonucumuz ne zaman pozitif çıkacakMerhabaaa
Benimde bat 14 ekim dün akşam saat 10 gibi wcye gittim kendimi sildiğimde peçete akıntı geldi pembensi iğne olalı bugün 10. Günüm.
Bizim ilk denememiz, ovülasyon testini de acaba yumurtluyor muyum diye merak ettiğinden yapmıştımBen çatlamalarımı takip etmiyorum hiçeşimde bana yasakladı test yapmayı evde sürekli test yaptığım için geçen aylar bi de ovü için test var desem kavga çıkardı işte ben nasıl hesaplayıp test yapıcam bilmiyorum o yüzden uygulamaya göre yarın mesela ama beklicem kimyasal hayal kırıklığım olduğu için insan çoookk merak ediyor noldu diye gerçekten bizi en iyi biz gibi bekleyenler anlar
Ay bizim de ilk, sarılalımMerhabaaa benim de bat 20 Ekim. İlk denememiz çok umutlanmak istemiyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum henüz bi belirtim de yok zaten çok erken. Sadece dün hissedilir şekilde sağ kasığım çok ağrıdı. Onun dışında bir şey yokAllah hayırlısını nasip etsin hepimiz için ama sanırım ben de dayanamayıp erken test yaparım ne zaman yapsak daha doğru sonuç alırız acaba
Sarılalım vallaAy bizim de ilk, sarılalımben erken gebelik testini bi 5 gün önceden deneyeceğim, çarşamba falan oluyor galiba o da bat bu pazartesi
Ben ilk denememizde kaldım ama kimyasal oldu baya etkisinde kaldım eşim ondan kızıyor aslında benim iyiliğim içinBizim ilk denememiz, ovülasyon testini de acaba yumurtluyor muyum diye merak ettiğinden yapmıştımevde gebelik testi vardı onu da arada denedim, yine acaba hiç çizgi olmaması nasıl görünüyor diye merak ettiğimden
Ben merak ediyorum ya aslında sadece, ilk olduğu için çok da olumlu değilim nedense. Ben doğum kontrol hapını yeni bıraktım doktor bana 2-6 ay dedi, o yüzden çok dertlenmiyorum. Umarım hayırlısı olur hakkımızdaSarılalım vallao zaman ben de 5 gün öncesi yapayım benim de pazara geliyormuş. Geçmiyor günler düşünmek istemiyorum ama kendimi rahat bırakamıyorum ya ne zormuş
Ya kıyamam, o da üzülüyordurBen ilk denememizde kaldım ama kimyasal oldu baya etkisinde kaldım eşim ondan kızıyor aslında benim iyiliğim içinbu kez regl oldum dedim kan geldi deyince şuan öyle biliyor sürpriz yapıcam pozitif olursa
HaahhahahahBen merak ediyorum ya aslında sadece, ilk olduğu için çok da olumlu değilim nedense. Ben doğum kontrol hapını yeni bıraktım doktor bana 2-6 ay dedi, o yüzden çok dertlenmiyorum. Umarım hayırlısı olur hakkımızda
Ya kıyamam, o da üzülüyordurben de benimkine arada test yaptım daha erken biliyorum ama merak ettim diyorum küsüyor neden beraber yapmadık diye. Deli mi ne
Anladım canım hayırlısı olsun tabiiBen merak ediyorum ya aslında sadece, ilk olduğu için çok da olumlu değilim nedense. Ben doğum kontrol hapını yeni bıraktım doktor bana 2-6 ay dedi, o yüzden çok dertlenmiyorum. Umarım hayırlısı olur hakkımızda
Bende de doktor yeni gördü cikolata kisti varrKızlar selaaam. Geçen ay ufak kist oluştuğu için buralara 1 ay ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. Yumurtlamam bitti beklenen adet tarihim 18 Ekim. Yakın olan arkadaşlarım varsa gelin birlikte bekleyelim
Kistleriniz nasil gecti ben ne yapayım çikolata kistiniAmin isteyen herkes inşallah
Temmuzda bende kimyasal gebelik geçirdim şimdi gonalf+çatlama iğnesi 9.gün hayırlısı bakalımBende ağustosta kimyasal geçirdim baya kötü olmuştumama bende şuan baya pozitifim olmazsa vardır allahın bir bildiği duaya devam
Merakla bekliyorum bendeTemmuzda bende kimyasal gebelik geçirdim şimdi gonalf+çatlama iğnesi 9.gün hayırlısı bakalım
15 indeMerakla bekliyorum benderegl kaç gün var peki sizin
Benimde 15 i canım15 indesenin