Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Evet öyle diyorlar rahim filminden sonra. Bende Temmuzda çektirdim

Yerleşme kanaması olabilir belki bu yaşadığın. Şey diye okumuştum yerleşme kanamasından 5-6 gün sonra test doğru sonuç verir diye. Anca idrara karışıyormuş gebelik

Selam kızlar
benim bat 21 i görünüyor ,

ovu da bugün yumurtlama, çatlamadı daha havuç yiyorum inşallah bugün çatlar hayırlısıyla olur

hepimize inşallah bebişlerimiz gelir bu ay

Selam kızlar
benim bat 21 i görünüyor ,

ovu da bugün yumurtlama, çatlamadı daha havuç yiyorum inşallah bugün çatlar hayırlısıyla olur

hepimize inşallah bebişlerimiz gelir bu ay
İnşallah bu grup hepimize uğurlu gelir
Bende çörek otu yiyecektim bu ay ama unuttum inşallahta gerek kalmaz

Evet evet bende öyle okudum kanamam artmazsa test yapıcam yeniden ne belirtiler yaşıyorsunuz peki arkadaşlar
Ben Şuan farkettim akıntım artık beyaza yoğuna dönmüş. Şimdi şu 10-11 gün geçmez. Doktorum 14 Ekim gibi kan ver dedi ama iğneyle aram pek iyi değil pazar 15 Ekim gibi Predictor erken gebelik testi yaparım bi

Sat 15eylül her ay adet görüyorum fakat adet günlerim değişkenlik gösteriyor. Geçen ay 22.gün adet olmuştum. Beklemedeyim bu ay kaçıncı günde adet olcam bilmiyorum. İnşallah adet olmam da ovulasyon denememle çift çizgiyi görmek nasip olur. Adet öncesi sancılar da arada yokluyor. Umudum diplerde.

Test yaptın mı ?

Kızlar benimde 6 Eylül'de regl olmam gerekiyodu olmadım normalde regl öncesi ağrılarım olur bu defa yok. Genelde erken bile regl oluyorum şimdi gecikti ama idrar testi negatif çıktı sizce hamilelik yok mudur ?

Benimde öyle evde pozitif çıkarsam gidicem benim çok akıntım olmadı beyazımsıydı şimdi suluya döndü

Benimde öyle evde pozitif çıkarsam gidicem benim çok akıntım olmadı beyazımsıydı şimdi suluya döndü
Ay valla Şuan ne diye aratsak hepsi belirti aslında ama en azından benim için erken 2 gün oldu daha yumurtlama dönemi vs son ilişki olalı. Bi anda hasta oldum. Bağışıklığım düştü resmen çok bişeyde hissedemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…