- 15 Nisan 2021
- 2.701
- 1.329
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Hadi hayırlısı bakalımAnladım canım bende de kızımda bir hafta kala başladı arkasından iki sağlıksız gebelik oldu hiç hatırlamıyorum ne oldu ne zaman başladı yani hatirlamak istemiyorum doğrusu bakalım adete 12 gün kaldı ne zaman belirti başlar
Böyle ucuz olursa ilişkiden sonra her gün ovülasyon testi gibi test yaparız. Pahalı olunca kendimizi frenliyoruz bi nebzee. Bir de tanesi 2 tl, yeni olsa bile bana pek güven vermedi. Yaptınız mı hiç?Kızlar trendyolda böyle bir teste denk geldim yeni galiba 5 adeti 10₺ almak isterseniz diye paylaştım baya uygun yorumda yok henüz, büyük ihtimal yeni
Yeni aldım bende deneme fırsatım olmadı o yüzdenBöyle ucuz olursa ilişkiden sonra her gün ovülasyon testi gibi test yaparız. Pahalı olunca kendimizi frenliyoruz bi nebzee. Bir de tanesi 2 tl, yeni olsa bile bana pek güven vermedi. Yaptınız mı hiç?
Bence kişiden kişiye değişiyor o durum tabi psikolojiye girmekte önemli ağustosta kimyasal geçirdim ben mide bulantılarım yine vardı göğüslerimde şişkindi sanırım bende hep böyle olacakBenim her çatlama iğnesi vurulduğumda göğüs uclarım acıyor zaten birde ara ara giren kasık ağrılarım var birde belki çok erken ama midem tufaf gibi
Ben hiç akıntı takibi yapamıyorum yaArkadaşlar günaydın akıntınız nasıl acaba ?
Bende kanama olunca yapmaya başladım böyle baya açık sarı sümüksü şuan da tedirgin oldumBen hiç akıntı takibi yapamıyorum ya
Eşine çok gülüyorum yaa benimkinin tam tersiErken gebelik testlerim geldi beyim 1 tanesini yaptırdı hemen. Daha 7 gün var reglime alın şu adamı başımdan
Ay hadi inşallah ya, iyi haberlerin gelir inşallahBende kanama olunca yapmaya başladım böyle baya açık sarı sümüksü şuan da tedirgin oldumağzımın tadıda gitti midem acayip bulanıyor
Ahahah ama sen kandırdın adamı adamın suçu neEşine çok gülüyorum yaa benimkinin tam tersibenimkide sen regl oldum demedin mi neden miden bulanıyor senin diye sorular soruyor benden ne saklıyorsun diyor
Biraz opak ve sulu. Yumurtlamadan sonra 4. Günüm 8-9 günüm kaldıArkadaşlar günaydın akıntınız nasıl acaba ?
İnşallaahh yaa valla bir anlasam ne olduğumu rahatlıcamAy hadi inşallah ya, iyi haberlerin gelir inşallahbende akıntı var ama hep var hangisi yumurtlama hangisi enfeksiyon falan hiç anlamıyorum
Ahahah ama sen kandırdın adamı adamın suçu ne
Test yapacak mısın sen yoksa bekleyecek misinİnşallaahh yaa valla bir anlasam ne olduğumu rahatlıcaminşallah hepimizin ki hayırlı olur
Doğrubiraz sabretsin hep birlikte öğrencez az kaldı
Benimde açık sarımsı sümüksü böyle anlayamadım normal miBiraz opak ve sulu. Yumurtlamadan sonra 4. Günüm 8-9 günüm kaldı
Ben çarşamba perşembe yapayım diyorumTest yapacak mısın sen yoksa bekleyecek misin
Ben de Çarşamba bakayım, bu testte 0 çizgi var silik dahi olmaz eğer varsa yarın yaptığımda.Ben çarşamba perşembe yapayım diyorum
Hangi marka testin kuzum benimde büyük bi ihtimal çarşamba olur ya midem aşırı bulanıyor zaten yoksa ona göre ilaç kullanayım diyorumBen de Çarşamba bakayım, bu testte 0 çizgi var silik dahi olmaz eğer varsa yarın yaptığımda.
Prodoctor ve predictor aldım canım erken gebelik. Evde de normal testlerden laboquick varHangi marka testin kuzum benimde büyük bi ihtimal çarşamba olur ya midem aşırı bulanıyor zaten yoksa ona göre ilaç kullanayım diyorum
Bilmiyorum ki. Normalde nasıl oluyor?Benimde açık sarımsı sümüksü böyle anlayamadım normal mi