Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Kızlar trendyolda böyle bir teste denk geldim yeni galiba 5 adeti 10₺ almak isterseniz diye paylaştım baya uygun yorumda yok henüz, büyük ihtimal yeni
Böyle ucuz olursa ilişkiden sonra her gün ovülasyon testi gibi test yaparız. Pahalı olunca kendimizi frenliyoruz bi nebzee. Bir de tanesi 2 tl, yeni olsa bile bana pek güven vermedi. Yaptınız mı hiç?

Böyle ucuz olursa ilişkiden sonra her gün ovülasyon testi gibi test yaparız. Pahalı olunca kendimizi frenliyoruz bi nebzee. Bir de tanesi 2 tl, yeni olsa bile bana pek güven vermedi. Yaptınız mı hiç?
Yeni aldım bende deneme fırsatım olmadı o yüzden gelince deneyip ürün hakkında bilgi veririm

Benim her çatlama iğnesi vurulduğumda göğüs uclarım acıyor zaten birde ara ara giren kasık ağrılarım var birde belki çok erken ama midem tufaf gibi
Bence kişiden kişiye değişiyor o durum tabi psikolojiye girmekte önemli ağustosta kimyasal geçirdim ben mide bulantılarım yine vardı göğüslerimde şişkindi sanırım bende hep böyle olacak

Bende kanama olunca yapmaya başladım böyle baya açık sarı sümüksü şuan da tedirgin oldum ağzımın tadıda gitti midem acayip bulanıyor
Ay hadi inşallah ya, iyi haberlerin gelir inşallah bende akıntı var ama hep var hangisi yumurtlama hangisi enfeksiyon falan hiç anlamıyorum
Eşine çok gülüyorum yaa benimkinin tam tersi benimkide sen regl oldum demedin mi neden miden bulanıyor senin diye sorular soruyor benden ne saklıyorsun diyor
Ahahah ama sen kandırdın adamı adamın suçu ne

Ay hadi inşallah ya, iyi haberlerin gelir inşallah bende akıntı var ama hep var hangisi yumurtlama hangisi enfeksiyon falan hiç anlamıyorum

Ahahah ama sen kandırdın adamı adamın suçu ne
İnşallaahh yaa valla bir anlasam ne olduğumu rahatlıcam inşallah hepimizin ki hayırlı olur

Doğru biraz sabretsin hep birlikte öğrencez az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…