- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Tabi çünkü aldığımız sıvılarla idrar seyreliyor. Sabah yaparsan daha iyi sonuç alırsın. Bizede at bizde bakalım. Umarım çift çizgi çıkar gölgelik bile olsaSabah yaptım ama ilk idrar değildi birazda su içmiştim. Yarın ilk idrar ile deniyim bı de
İnşallah inşallah çift çizgi olsunda atarım Allah razı olsun :)Tabi çünkü aldığımız sıvılarla idrar seyreliyor. Sabah yaparsan daha iyi sonuç alırsın. Bizede at bizde bakalım. Umarım çift çizgi çıkar gölgelik bile olsa
İnşallah regl olmam yaaa 2negatif aşılamam var tüp bebeğe geçtim. Son umudum ovulasyon testiydi. Dediğin gibi 12-13.gün tekrar test yapayım.Erken bence 12-13. Güne kadar yolu var regl olmazsan
Doğru herşeyi belirti sanıyoruz beklemek çok zor inşallah bu ay olmuştur hepimizinAy valla Şuan ne diye aratsak hepsi belirti aslında ama en azından benim için erken 2 gün oldu daha yumurtlama dönemi vs son ilişki olalı. Bi anda hasta oldum. Bağışıklığım düştü resmen çok bişeyde hissedemiyorum zaten
En güzeli umudu kesmek yokİnşallah regl olmam yaaa 2negatif aşılamam var tüp bebeğe geçtim. Son umudum ovulasyon testiydi. Dediğin gibi 12-13.gün tekrar test yapayım.
İnşallah. Geçtiğimiz aylarda arada bi kötümser düşünüyodum. 1 ay ara zorunluda olsa ara vermek o kadar iyi geldi ki. Bu ay herşeye pozitif düşünerek başladım hep olmasa yine üzülmem ama olacak düşüncesiyle ilerliyorum hep. Çünkü elimde bende doktora gittik hiç bir problem yok hayırlısı artıkDoğru herşeyi belirti sanıyoruz beklemek çok zor inşallah bu ay olmuştur hepimizin
Aynen daha erkenHiç belirtim yok daha 2 gün oldu ilişki vs yumurtlama biteli bakalım
Benimki de o tarihlerdeKızlar selaaam. Geçen ay ufak kist oluştuğu için buralara 1 ay ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. Yumurtlamam bitti beklenen adet tarihim 18 Ekim. Yakın olan arkadaşlarım varsa gelin birlikte bekleyelim
Geçmiyo zamanBenimki de o tarihlerde
Bende ağustosta kimyasal geçirdim baya kötü olmuştumİnşallah. Geçtiğimiz aylarda arada bi kötümser düşünüyodum. 1 ay ara zorunluda olsa ara vermek o kadar iyi geldi ki. Bu ay herşeye pozitif düşünerek başladım hep olmasa yine üzülmem ama olacak düşüncesiyle ilerliyorum hep. Çünkü elimde bende doktora gittik hiç bir problem yok hayırlısı artık
Aynn ama hsg çekildim doktorum bu ay olmaz demişti banaGeçmiyo zaman
Neden acaba. Çekildiğin ay ve önümüzdeki 1-2 ay daha ihtimal artıyor demişti doktorum. Gerçi bende pek etkili olmadıAynn ama hsg çekildim doktorum bu ay olmaz demişti bana
Aynn ama hsg çekildim doktorum bu ay olmaz demişti bana
Bana vermemişti ilginç. Demekki her doktora göre değişiyorHsg çekilince korunma veriyorlar diye duymuştum bende çekildiği ay
İnşallah bebişin seninledir. Bat ne zaman ?Bende hsg çekilince bana birkaç gün korun dedi sadece tamamen o ay korun demedi oyüzden 10 gün kadar korundum sonrasında yumurtlama gördüğüm iki gün değerlendirdim şuan beklemedeyim film çekip o ay hamile kalan çok var
İnşallah sende hamilesindirBende hsg çekilince bana birkaç gün korun dedi sadece tamamen o ay korun demedi oyüzden 10 gün kadar korundum sonrasında yumurtlama gördüğüm iki gün değerlendirdim şuan beklemedeyim film çekip o ay hamile kalan çok var
Evet olabilir kist bazen geciktirebiliyorKızlar günaydın adetim iki gün geçti kistimde var.asiri karın ağrım var bel ve göğüs te var.test yaptım hepsi negatif kisten dolayı sökülemiyor olabilir miyim hiç bitmek bilmeyen ağrılarım var
Aminİnşallah sende hamilesindir