- 9 Mart 2022
- 8.267
- 6.287
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Benimde az önce rahmime iğneler batıp batıp çıktı(dün gecede olmuştu)ayaktaydım yemek yapıyordum tabi ben heveslenmiyorum çünkü 1 kere ilişki oldu değerlendirme olmadı bu belirtiye girer mi bilmiyorum ama arada oluyor çünkü bendeYeni belirti açıldı: Karın ağrısı
2 senedir doğum kontrol hapı kullandığım için hiç regl ağrım olmuyordu, şimdi ağrı geliyor ufak ufak. Daha 7-8 gün var reglime
Valla düşününce kaza kurşunu denen şey de 1 kere oluyor, neden olmasın :))Benimde az önce rahmime iğneler batıp batıp çıktı(dün gecede olmuştu)ayaktaydım yemek yapıyordum tabi ben heveslenmiyorum çünkü 1 kere ilişki oldu değerlendirme olmadı bu belirtiye girer mi bilmiyorum ama arada oluyor çünkü bende
İlk defa vurulmak istedimValla düşününce kaza kurşunu denen şey de 1 kere oluyor, neden olmasın :))
Valla düşününce kaza kurşunu denen şey de 1 kere oluyor, neden olmasın :))
Ay sesli güldüm kdkfkfkf
Hayatta ki şansım ektedir
Hadi bakalım bekleyelim beraber herhangi bir belirti var mıBenimde 15 i canım
Benim çikolata kisti değildi. Yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüştü. 1 ay doğum kontrol hapıyla yok oldularKistleriniz nasil gecti ben ne yapayım çikolata kistini
Bence 1-2 gün daha bekleyin 6 bana çok erken geliyorBenim de 6 gün var comfort erken gebelik testi aldım hemen yapmalı mıyım üzülmek istemiyorum
Evet cuma günü lekekenmem oldu bugüne göre azaldı açık kahverengimsi oldu göğüslerim çok acıyor ve mide bulantım var senin belirtin var mıHadi bakalım bekleyelim beraber herhangi bir belirti var mı
Benimde 7 gün sabırsızlıkla bekliyorumKızlar selaaam. Geçen ay ufak kist oluştuğu için buralara 1 ay ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. Yumurtlamam bitti beklenen adet tarihim 18 Ekim. Yakın olan arkadaşlarım varsa gelin birlikte bekleyelim
Benim her çatlama iğnesi vurulduğumda göğüs uclarım acıyor zaten birde ara ara giren kasık ağrılarım var birde belki çok erken ama midem tufaf gibiEvet cuma günü lekekenmem oldu bugüne göre azaldı açık kahverengimsi oldu göğüslerim çok acıyor ve mide bulantım var senin belirtin var mı
Kişiden kişiye değişir benim 1 hafta kala başlat adet belirtilerimKızlar adete kaç gün kala belirti başlıyor catlamadan kav gün sonra başlıyor
Anladım canım bende de kızımda bir hafta kala başladı arkasından iki sağlıksız gebelik oldu hiç hatırlamıyorum ne oldu ne zaman başladı yani hatirlamak istemiyorum doğrusu bakalım adete 12 gün kaldı ne zaman belirti başlarKişiden kişiye değişir benim 1 hafta kala başlat adet belirtilerim