- 19 Şubat 2020
- 5.337
- 2.900
- 40
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Of ya çok sancım var bir an önce olmak istiyorumEvet olabilir kist bazen geciktirebiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of ya çok sancım var bir an önce olmak istiyorumEvet olabilir kist bazen geciktirebiliyor
Olmazsan bi doktora gidersin kesin gebelik yoksa bi söktürücü kullanırsınOf ya çok sancım var bir an önce olmak istiyorum
İnşallah canım buradaki herkes bu ay gebe kalırİnşallah sende hamilesindir
Canım bat belirsiz normalde adetim düzensizdi bu ay rahim filmi sonrası inositol başladım ve ilk kez erken yumurtlama gördüm hangisinin etkisi bilmiyorum ama bugün çatlamanın 5. Günü muhtemelen gelecek haftasonumu bebiş varsa çıkar yoksa adet olurum yani ayın 14 yada 15 diyebilirizİnşallah bebişin seninledir. Bat ne zaman ?
Yoktur canım çünkü kan ve idrar testi yaptım negatif kist böyle karında batma göğüs ağrısı falan yapıyor muOlmazsan bi doktora gidersin kesin gebelik yoksa bi söktürücü kullanırsın
Az kalmış hadi hayırlısıCanım bat belirsiz normalde adetim düzensizdi bu ay rahim filmi sonrası inositol başladım ve ilk kez erken yumurtlama gördüm hangisinin etkisi bilmiyorum ama bugün çatlamanın 5. Günü muhtemelen gelecek haftasonumu bebiş varsa çıkar yoksa adet olurum yani ayın 14 yada 15 diyebiliriz
Benim öyle batma değildi İlişki esnasında dehşet bi ağrım olmuştu. Ben ordan anladım bişeylerin ters gittiğini. Normalde hiç öyle olmazdı çünkü. Göğüslerimde hassasiyet vardıYoktur canım çünkü kan ve idrar testi yaptım negatif kist böyle karında batma göğüs ağrısı falan yapıyor mu
Benim sürekli ağrıyor batma ve ağrı var göğüslerim felaket bir an önce adet olmak istiyorum bu ay aşılama yapılacak kist göğüs ağrısı yaparmiyaBenim öyle batma değildi İlişki esnasında dehşet bi ağrım olmuştu. Ben ordan anladım bişeylerin ters gittiğini. Normalde hiç öyle olmazdı çünkü. Göğüslerimde hassasiyet vardı
Umarım bi an evvel geçerBenim sürekli ağrıyor batma ve ağrı var göğüslerim felaket bir an önce adet olmak istiyorum bu ay aşılama yapılacak kist göğüs ağrısı yaparmiya
İnşallah canım yaUmarım bi an evvel geçer
Bende hiçbir belirtti yok bugün çatlamadan sonra 5.günüm daha erken zatenHanımlar herhangi bi belirtiniz var mı? Ya da belirti görmek için erken mi daha bilemiyorum
Bende hiçbir belirtti yok bugün çatlamadan sonra 5.günüm daha erken zaten
AA çok güzel bir bilgi teşekkür ederim femometer mı uygulamanın adı ?
Evet canım, ovülasyon testimi bi türlü görmedi sağ olsun ama geri kalan uygulamaları iyiymişAA çok güzel bir bilgi teşekkür ederim femometer mı uygulamanın adı ?
Sizin bat a kaç gününüz var benim 7 gün mide bulantım var 3-4 gündür ara ara geliyor birde cuma günü iç çamaşırıma soluk pembemsi kahverengimsi kan geldi 2 damla gibi birde dün toplu iğne büyüklüğünde bugün daha böyle birşeyim olmadı. Göğüslerim acıyor damarlarım baya belirgin. Bağırsak hareketlerim var. Regli mi olucam yoksa yerleşme kanamasımıyfı daha anlayamadımHanımlar herhangi bi belirtiniz var mı? Ya da belirti görmek için erken mi daha bilemiyorum
Bende kullanıyorum ve dediği gibi oldu kanamam geldi cuma günü dünde toplu iğne kadar geldi bi de silince çok açık kahvrengimsi bugün birşeyim yok
Ovülasyon algılamasın da problem var bencede ben deneme yaptım aynı testi 4-5 kere okuttum hepsinde farklı okudu %40-%20 gibi .Evet canım, ovülasyon testimi bi türlü görmedi sağ olsun ama geri kalan uygulamaları iyiymiş
Sizin bat a kaç gününüz var benim 7 gün mide bulantım var 3-4 gündür ara ara geliyor birde cuma günü iç çamaşırıma soluk pembemsi kahverengimsi kan geldi 2 damla gibi birde dün toplu iğne büyüklüğünde bugün daha böyle birşeyim olmadı. Göğüslerim acıyor damarlarım baya belirgin. Bağırsak hareketlerim var. Regli mi olucam yoksa yerleşme kanamasımıyfı daha anlayamadım
8 gün var benim de, dün göğüs ağrım yok demiştim ama bugün hassasiyet var dokununca acıyor. Çok sık idrara çıkıyorum, normalde gece hayatta uyanmam bu yaşıma kadar hiç çişe kalktığımı hatırlamam öyle diyeyim, dün 2 kere kalktım gece. Bağırsak hareketleri bende de var, mide bulantım birkaç gün önce vardı o herhalde yumurtlamayla alakalı oldu bende şu an hiç yok. İştah artışı çok var o da luteal dönemde normalmiş. Hadi hayırlısıBende kullanıyorum ve dediği gibi oldu kanamam geldi cuma günü dünde toplu iğne kadar geldi bi de silince çok açık kahvrengimsi bugün birşeyim yok
Bende hiç görmedi ya, çizgi yok diyor pik olan günde delirtti beniOvülasyon algılamasın da problem var bencede ben deneme yaptım aynı testi 4-5 kere okuttum hepsinde farklı okudu %40-%20 gibi .
Çokkk ama çokk merak ediyorum çarşamba perşembe test yapıcam dün yaptım negatifti uygulama ovünün 10. Günü yapın diyor ama biraz daha beklicem8 gün var benim de, dün göğüs ağrım yok demiştim ama bugün hassasiyet var dokununca acıyor. Çok sık idrara çıkıyorum, normalde gece hayatta uyanmam bu yaşıma kadar hiç çişe kalktığımı hatırlamam öyle diyeyim, dün 2 kere kalktım gece. Bağırsak hareketleri bende de var, mide bulantım birkaç gün önce vardı o herhalde yumurtlamayla alakalı oldu bende şu an hiç yok. İştah artışı çok var o da luteal dönemde normalmiş. Hadi hayırlısı
Bende hiç görmedi ya, çizgi yok diyor pik olan günde delirtti beni