Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Yeni belirti açıldı: Karın ağrısı 😅
2 senedir doğum kontrol hapı kullandığım için hiç regl ağrım olmuyordu, şimdi ağrı geliyor ufak ufak. Daha 7-8 gün var reglime 🥲
Benimde az önce rahmime iğneler batıp batıp çıktı(dün gecede olmuştu)ayaktaydım yemek yapıyordum tabi ben heveslenmiyorum çünkü 1 kere ilişki oldu değerlendirme olmadı bu belirtiye girer mi bilmiyorum ama arada oluyor çünkü bende 🤷🏼

Benimde az önce rahmime iğneler batıp batıp çıktı(dün gecede olmuştu)ayaktaydım yemek yapıyordum tabi ben heveslenmiyorum çünkü 1 kere ilişki oldu değerlendirme olmadı bu belirtiye girer mi bilmiyorum ama arada oluyor çünkü bende 🤷🏼
Valla düşününce kaza kurşunu denen şey de 1 kere oluyor, neden olmasın :))

Kızlar benim reglim 6 Eylül'dü hala regl olmadım ama idrar testleri negatif. Normalde düzenlidir hatta erken bile oluyordum. Böyle olup hamile olan var mı acaba hala bı ihtimal var mıdır bilemiyorum danışmak istedim ona göre kan vereceğim

Merhaba kızlar benimde bat 21 Ekim 6 Ekim yumurtlama yedi Ekim dün çatlama olduk degerlendirdik hayırlısıyla bekliyorum 13 gün falan var daha bekliyoruz beraber inşallah hayırlı bir sonuç alırım🤲bende sizle beraber beklemek istiyorum

Kızlar trendyolda böyle bir teste denk geldim yeni galiba 5 adeti 10₺ almak isterseniz diye paylaştım baya uygun yorumda yok henüz, büyük ihtimal yeni

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-08-22-14-47-42_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
    Screenshot_2023-10-08-22-14-47-42_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 53
Evet cuma günü lekekenmem oldu bugüne göre azaldı açık kahverengimsi oldu göğüslerim çok acıyor ve mide bulantım var senin belirtin var mı🥰
Benim her çatlama iğnesi vurulduğumda göğüs uclarım acıyor zaten birde ara ara giren kasık ağrılarım var birde belki çok erken ama midem tufaf gibi

X