- 23 Ekim 2020
- 71
- 16
- 18
- 37
Merhaba ben hipo hipolu yeni üyeyim :) Aşılamamın 5. Günü
Yine denersin arkadaşım hiç canını sıkmaAmin canım ben zaten çok değişik bir kanama yaşıyorum tuhafadet oldum yani demek böyle oluyor aşılama sonrası tutmazsa ama dualarım sizlerle inş şuan burda haber bekleyen herkes olumlu diye cevap yazıp yavrusunu kucağına alıp mutlu olur
bende çok tuhaf yaşıyorum dünden beri leke oluyor adet olmadım tam anlamıylaAmin canım ben zaten çok değişik bir kanama yaşıyorum tuhafadet oldum yani demek böyle oluyor aşılama sonrası tutmazsa ama dualarım sizlerle inş şuan burda haber bekleyen herkes olumlu diye cevap yazıp yavrusunu kucağına alıp mutlu olur
Hemen git test yap benim yaptığım hatayı yapma bence ben düşük yaptım bugünbende çok tuhaf yaşıyorum dünden beri leke oluyor adet olmadım tam anlamıyla
Kesinlikle benim doktorum zaten adet olsan dahi kan testi yapmalısın diye belirtti çok üzüldüm arkadaşım çok büyük geçmiş olsunHemen git test yap benim yaptığım hatayı yapma bence ben düşük yaptım bugüngidip inatla kan testİ vermedim aptal gibi detayları anlatmıyorum ama ben hiç BÖyle bir şey düşürmedim adet gecikmem de olmadı erken bile geldi benim lekem kan pıhtısı gibi değildi
Kullanıyorum çok dikkat ediyorumYani zaten aslında bu kadar sancım olunca 11. Günden şüphelendi sağlıklı gebelik değilmiş diyorum kendime çünkü ben 12. Gün hafif silik çizgi gördüm ama çok net değildi dedim olmazsam giderim adet 14. Gün ama bu et parçasını görmesem iyiydi çok sancı çektiö düşürürken de o 2 büyük parçayı ... nasip.. progestaranınız varsa ihmal etmeyin ben kullandım evet ama düzensiz
Benim eşimin hareketli spermi düşüktü yıkandıktan sonra %95 ileri hareketli yazıyordu yanında harf değerleri yoktu sormadın mı doktoruna canım hiç aklım kesmiyor şu değerlerieşimin sperm sayısı çok düşüktü hızı yıkandıktan sonra a+b 100 yazıyordu ama acaba değerler düşük diye mi tutunamadı sağlıklı mı değildi sperm
merhaba aşılamadan önce sperm sayısı ve hareketliliği kaçtı ? sakıncası yoksa öğrenebilir miyimarkadaşlar merhabalar bilen varmı bilmiyorum ama ilk aşılamam yapılda ve hamileyim çok şükür progestan ı hale kullanmalı mıyım
Toplamı baza alınıyor canım tutan 1 hareketli ile bile tutuyor benim düşük yaptığım hamileliğinde ileri hareketli 0 yavaş hareketli 13 dü hiç onu düşünme o yüzden yeter ki allahım ol desinİleri hareketli 10 yavaş hareketli 90 yazıyordu canım toplamda 100 yazıyordu
Morfoloji kaçtı canım birde DNA hasarı varmıydıToplamı baza alınıyor canım tutan 1 hareketli ile bile tutuyor benim düşük yaptığım hamileliğinde ileri hareketli 0 yavaş hareketli 13 dü hiç onu düşünme o yüzden yeter ki allahım ol desin
Eve geçince çekip yollayayım aklımda değilMorfoloji kaçtı canım birde DNA hasarı varmıydı
Kesinlikle öyle bizim değerlerdi çok güzeldi yıkandıktan sonra hareketlilik bakalım nasibimizde var mı şuan sonucu almaya gidiyorum dua edin benim için deKızlar ben neler neler okudum 600 binme aşılama yaptırıp tutan 200 milyonla yaptırıp tutmayan yanş biz aslında takdiri ilahi biz ne desek boş
Canımm hayırlı haberler inşaallahKesinlikle öyle bizim değerlerdi çok güzeldi yıkandıktan sonra hareketlilik bakalım nasibimizde var mı şuan sonucu almaya gidiyorum dua edin benim için de
Dualar seninle canımKesinlikle öyle bizim değerlerdi çok güzeldi yıkandıktan sonra hareketlilik bakalım nasibimizde var mı şuan sonucu almaya gidiyorum dua edin benim için de
Kutlarım Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsinArkadaşlar hamileyiiimmmm dua edin değerlerim yükselsin şuan çok düşük değerim 20 inşallah yükselir ve benimledir meleğim tutunur sıkı sıkı banaSizlerde hep dualarımdasınız heppp
Aminnnn teşekkür ederim sizlerden de pozitif haberler bekliyorum inşallahKutlarım Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?