Bence yapma bendeki hevesli yaptım 11.günüm eminim dedim çevremdekilerde ümitlendi bende ama bugün negatif sonucunu gördüm sonradan belki yükselir değerler belli değil ama moralim çok bozuldu keşke bekleseydim diyorum şimdiBen şimdiye kadar hiç yapmadım. Perşembe kan vereceğim. Bi takip ederim belki yarın ve çarşamba
İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın ben bugün verdim 11.gün olumsuz 15.günü bekliyorum kesin olması içinVarmı ben gbi yarın kan verecek olan aranızda biraz stresliyim rabbim isteyen heekese nasip etsin inşaallah
Bütün hamilelik belirtileri var şişmiş ve damarlı göğüsler gaz problemi kasıklarıma kramp şeklinde ağrı saplanıyor bakalım hayırlısı cuma günü ne diyecek doktor eğer olumsuzsa direk tüp bebek istiyorumHadi inşallah güzel haberler ile donersinnnasıl hissediyorsun var mı belirti
Gazı artan progesteron yapıyor progestan kapsül kullanıyorsanız kasıklardaki ağrı sancı aynı zamanda hamilelik belirtisi olabiliyor iş yerindeki arkadaşım ikinciye hamile adet günüme kadar hiç belirtim yoktı tek belirtim adet günü başlayan adet olacakmış gibi ağrıydı diyor böyle de devam etti diyor ilkinde de göğüsleri çok acıyordu adetten bir hafta önce başlamıştı kesinlikle her hamilelikte bile farklı bence belirtiler yanıltıcı olabilir inşallah pozitif olur ve sağlıkla ilerlerGöğüslerim çok fazla şişti damarlandı ve ağrıyor gaz problemim var 2 gündür ve kasığıma sancı kramp şeklinde ağrı saplanıyor 11.gün bugün benimde
Progesteron kullanmadım aşılama öncesi çatlatma iğneside yapılmadı sadece gonal f 450 iğne kullandım onun için çok umutluyum zaten kullandığım ilaçların sahte hamilelik belirtisi olmuyormuşGazı artan progesteron yapıyor progestan kapsül kullanıyorsanız kasıklardaki ağrı sancı aynı zamanda hamilelik belirtisi olabiliyor iş yerindeki arkadaşım ikinciye hamile adet günüme kadar hiç belirtim yoktı tek belirtim adet günü başlayan adet olacakmış gibi ağrıydı diyor böyle de devam etti diyor ilkinde de göğüsleri çok acıyordu adetten bir hafta önce başlamıştı kesinlikle her hamilelikte bile farklı bence belirtiler yanıltıcı olabilir inşallah pozitif olur ve sağlıkla ilerler
Öyle bekle bencedeBana doktorum aşılamanın 10. günü kan ver dedi ama gördüğüm kadarı ile 12-14. günlerde kan istenmiş genel olarak
Dayanamadım yaptım laboquick erken gebelik testi ve koskoca bir negatifÖyle bekle bencede
Dayanamadım yaptım laboquick erken gebelik testi ve koskoca bir negatifBence yapma bendeki hevesli yaptım 11.günüm eminim dedim çevremdekilerde ümitlendi bende ama bugün negatif sonucunu gördüm sonradan belki yükselir değerler belli değil ama moralim çok bozuldu keşke bekleseydim diyorum şimdi
Kaçıncı günündü bugün adet olana kadar umudunu yitirme adetine son 2 gün kala pozitif dönen bile varDayanamadım yaptım laboquick erken gebelik testi ve koskoca bir negatif
Bugün aşılama günü dahil 9. Ama hiç hayalet çizgi bile yoktuKaçıncı günündü bugün adet olana kadar umudunu yitirme adetine son 2 gün kala pozitif dönen bile var
Bende de öyle yapıyordum y bende negatif MalesefDayanamadım yaptım laboquick erken gebelik testi ve koskoca bir negatif
Ama çok erken bence kanka bile çıkmıyor 9. Günde bazen kanamam gelene kadar bekleDayanamadım yaptım laboquick erken gebelik testi ve koskoca bir negatif
Malesef negatifKan verdim geldim bende bugün e nabıza düşer inşallah sizlere güzel haber veririm
Rabbim yardımcınız olsun inşallah herşeyde vardır bi hayır vardır Rabbimin bir bildiği siz tabiki de pes etmeyin inşallah bidaha deneyin inşallah olulu sonuçlar alırsınızMalesef negatif