Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Ben şimdiye kadar hiç yapmadım. Perşembe kan vereceğim. Bi takip ederim belki yarın ve çarşamba
Bence yapma bendeki hevesli yaptım 11.günüm eminim dedim çevremdekilerde ümitlendi bende ama bugün negatif sonucunu gördüm sonradan belki yükselir değerler belli değil ama moralim çok bozuldu keşke bekleseydim diyorum şimdi

Göğüslerim çok fazla şişti damarlandı ve ağrıyor gaz problemim var 2 gündür ve kasığıma sancı kramp şeklinde ağrı saplanıyor 11.gün bugün benimde
Gazı artan progesteron yapıyor progestan kapsül kullanıyorsanız kasıklardaki ağrı sancı aynı zamanda hamilelik belirtisi olabiliyor iş yerindeki arkadaşım ikinciye hamile adet günüme kadar hiç belirtim yoktı tek belirtim adet günü başlayan adet olacakmış gibi ağrıydı diyor böyle de devam etti diyor ilkinde de göğüsleri çok acıyordu adetten bir hafta önce başlamıştı kesinlikle her hamilelikte bile farklı bence belirtiler yanıltıcı olabilir inşallah pozitif olur ve sağlıkla ilerler

Progesteron kullanmadım aşılama öncesi çatlatma iğneside yapılmadı sadece gonal f 450 iğne kullandım onun için çok umutluyum zaten kullandığım ilaçların sahte hamilelik belirtisi olmuyormuş

Merhaba kızlar bnde yarın olacağım var mı tavsiyeleriniz bu ikinci olacak benim gerginim birazcik

Dayanamadım yaptım laboquick erken gebelik testi ve koskoca bir negatif

Adete beş gün var ama bakalım. Doktorumun dediğine göre Perşembe kan testi vermem gerek

Amin inşallah güzel sonuç alırsın ben de bekliyorum ama ümidim biraz daha kırıldı düne göre negatif çıkarsa bu iyi bir şey aslında. Boş yere ümitlenmemiş olurum

Hayırlı günler bayanlar bende 18 i cuma günğ aşılama oldum 20 mm di yumurtam doktor sprmlerde baya iyi dedi. Çok sabırsızım çalıştığım yerde yoğun olduğu için doktor rapor verdi evde istirahat et ağır iş yapma dedi. Sürekli aklımda sürekli test yapasım var ama çesaretim yok 30 unda gideceğim kan testi için. Benim ilk iki hamileliğim kendiliğinden olmuştu şuan yumurta rezervin düşük olduğu için aşılama oldum. Allahım bekeleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…