Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Bugün aşılama günü dahil 9. Ama hiç hayalet çizgi bile yokt

Progesteron kullanmadım aşılama öncesi çatlatma iğneside yapılmadı sadece gonal f 450 iğne kullandım onun için çok umutluyum zaten kullandığım ilaçların sahte hamilelik belirtisi olmuyormuş
Evet bu kesinlikle ümit verici inşallah pozitife döner

Geç döllenme olabilir boyutu daha geriden gelen yumurtanız var mıydı döllenmenin üstünden 8 gün geçmeden kan testinde bile çıkmıyor genelde

Aşılama olduğun gün 20mm miydi bana dün 17.5mm dedi çatlatma iğnesi verdi erken mi davrandilar acaba yarın olucam asilamayi

Aşılama olduğun gün 20mm miydi bana dün 17.5mm dedi çatlatma iğnesi verdi erken mi davrandilar acaba yarın olucam asilamayi
20m di benim de ertesi o gün bidaha vurdum geliştirici iğneden gecesi çatlatmayı vurdum 36 saat sonra da aşılamam yapıldı

Benimde bu ay asilama surecim basladi tek tupum kapali morfoloji 1 insallah tutar kontrolde yumurta 16 mm cikmisti bir iki gune catlatma yapilacak sonra asilama

11inde aşılama oldum Bugün kan testi yaptırdım 2.30 negatif doktor daha erken bir kaç gün sonra tekrar yaptır dedi bakalım hayırlısı
inşallah yükselir. Bende 13ünde aşılama oldum. Beklemedeyim. Pazartesi evde yaptığım test negatifti :/

adetn geçerse gel dedi :/ aşılama 13üydü. pazartesiye kadar bekleyebilirsem beklicem. Pazartesi negatifti. Senin ne zamandı? çatlatma iğnesi oldunsa onun etkisi oluyor testte pozitif çıkıyor 7-8 gün.

adetn geçerse gel dedi :/ aşılama 13üydü. pazartesiye kadar bekleyebilirsem beklicem. Pazartesi negatifti. Senin ne zamandı? çatlatma iğnesi oldunsa onun etkisi oluyor testte pozitif çıkıyor 7-8 gün.
Bana 30 unda gel dedi çatlatma iğnesini vurulalı tam bir hafta oldu. Cuma günü aşılamam olmuştu. Biraz ümitlendim açıkcası kasıklarımda da bi ufak ufak batma var

inşallah kanda çıkar Rabbim büyük

Bana 30 unda gel dedi çatlatma iğnesini vurulalı tam bir hafta oldu. Cuma günü aşılamam olmuştu. Biraz ümitlendim açıkcası kasıklarımda da bi ufak ufak batma var
Bugünde ben aşılamayı oldum o an sordum iyi güzel dediler .heralde aksi bişey olsa iptal edilirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…