Aynen öyle teşekkür ediyorum pes etmek yok tekrar deneyeceğimRabbim yardımcınız olsun inşallah herşeyde vardır bi hayır vardır Rabbimin bir bildiği siz tabiki de pes etmeyin inşallah bidaha deneyin inşallah olulu sonuçlar alırsınız
Bugün aşılama günü dahil 9. Ama hiç hayalet çizgi bile yokt
Evet bu kesinlikle ümit verici inşallah pozitife dönerProgesteron kullanmadım aşılama öncesi çatlatma iğneside yapılmadı sadece gonal f 450 iğne kullandım onun için çok umutluyum zaten kullandığım ilaçların sahte hamilelik belirtisi olmuyormuş
Geç döllenme olabilir boyutu daha geriden gelen yumurtanız var mıydı döllenmenin üstünden 8 gün geçmeden kan testinde bile çıkmıyor geneldeBence yapma bendeki hevesli yaptım 11.günüm eminim dedim çevremdekilerde ümitlendi bende ama bugün negatif sonucunu gördüm sonradan belki yükselir değerler belli değil ama moralim çok bozuldu keşke bekleseydim diyorum şimdiki
İnşallah bekliyorum bakalım hayırlısıEvet bu kesinlikle ümit verici inşallah pozitife döner
Evet 1 tane yumurta 19 mm diğerleri daha ufaktı cuma günü belli olacak doktoruma gidicemGeç döllenme olabilir boyutu daha geriden gelen yumurtanız var mıydı döllenmenin üstünden 8 gün geçmeden kan testinde bile çıkmıyor genelde
Kaçıncı gününüz acabaAynen öyle teşekkür ediyorum pes etmek yok tekrar deneyeceğim
Aşılama olduğun gün 20mm miydi bana dün 17.5mm dedi çatlatma iğnesi verdi erken mi davrandilar acaba yarın olucam asilamayiHayırlı günler bayanlar bende 18 i cuma günğ aşılama oldum 20 mm di yumurtam doktor sprmlerde baya iyi dedi. Çok sabırsızım çalıştığım yerde yoğun olduğu için doktor rapor verdi evde istirahat et ağır iş yapma dedi. Sürekli aklımda sürekli test yapasım var ama çesaretim yok 30 unda gideceğim kan testi için. Benim ilk iki hamileliğim kendiliğinden olmuştu şuan yumurta rezervin düşük olduğu için aşılama oldum. Allahım bekeleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
20m di benim de ertesi o gün bidaha vurdum geliştirici iğneden gecesi çatlatmayı vurdum 36 saat sonra da aşılamam yapıldıAşılama olduğun gün 20mm miydi bana dün 17.5mm dedi çatlatma iğnesi verdi erken mi davrandilar acaba yarın olucam asilamayi
Aşılama olduğunda tam kaçtı bilmiyorum ama en son ölçüldüğünde 20 ydi bana kalırsa 17 18 normal gibi canımAşılama olduğun gün 20mm miydi bana dün 17.5mm dedi çatlatma iğnesi verdi erken mi davrandilar acaba yarın olucam asilamayi
Allahım inşallah olumlu sonuçlar alırız Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsinBenimde bu ay asilama surecim basladi tek tupum kapali morfoloji 1 insallah tutar kontrolde yumurta 16 mm cikmisti bir iki gune catlatma yapilacak sonra asilama
Bugün aşılamamın altıncı günü dayanamadım test yaptım çok silik bişey var gibi anlayamadım
inşallah yükselir. Bende 13ünde aşılama oldum. Beklemedeyim. Pazartesi evde yaptığım test negatifti :/11inde aşılama oldum Bugün kan testi yaptırdım 2.30 negatif doktor daha erken bir kaç gün sonra tekrar yaptır dedi bakalım hayırlısı
Doktor ne zaman kan tahlili istediinşallah yükselir. Bende 13ünde aşılama oldum. Beklemedeyim. Pazartesi evde yaptığım test negatifti :/
Bana 30 unda gel dedi çatlatma iğnesini vurulalı tam bir hafta oldu. Cuma günü aşılamam olmuştu. Biraz ümitlendim açıkcası kasıklarımda da bi ufak ufak batma varadetn geçerse gel dedi :/ aşılama 13üydü. pazartesiye kadar bekleyebilirsem beklicem. Pazartesi negatifti. Senin ne zamandı? çatlatma iğnesi oldunsa onun etkisi oluyor testte pozitif çıkıyor 7-8 gün.
inşallah kanda çıkar Rabbim büyükadetn geçerse gel dedi :/ aşılama 13üydü. pazartesiye kadar bekleyebilirsem beklicem. Pazartesi negatifti. Senin ne zamandı? çatlatma iğnesi oldunsa onun etkisi oluyor testte pozitif çıkıyor 7-8 gün.
İnşallah tutar canım ben bgn aşılamayı oldum evdeyim dinleniyorumBenimde bu ay asilama surecim basladi tek tupum kapali morfoloji 1 insallah tutar kontrolde yumurta 16 mm cikmisti bir iki gune catlatma yapilacak sonra asilama
Bugünde ben aşılamayı oldum o an sordum iyi güzel dediler .heralde aksi bişey olsa iptal edilirdi..Bana 30 unda gel dedi çatlatma iğnesini vurulalı tam bir hafta oldu. Cuma günü aşılamam olmuştu. Biraz ümitlendim açıkcası kasıklarımda da bi ufak ufak batma var