Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Merhaba, bugün aşılama dahil 11. gün. Yani doktorumun kan vermemi istediği gün. Laboquick ultra erken gebelik testi yapayım dedim gitmeden. 20 ml hassasiyeti var bu testin ve test fotoğraftaki gibi. Ben silik mi silik bir şey gördüm sandım ama muhtemelen görmek istediğim için gördüm. Eşim de hiçbir şey yok diyor. Umudumuzu bu ay için yitirdik artık. Yine de gidip kan vereceğim.

Kesinlikle kan verin belki burda çıkmayıp kanda çıkabilir

Amin inşallah. Kan vermeye gittim artık acillerde gebelik testi yapılmıyormuş, zorla kabul ettirdim. Şimdi sonuç bekliyoruz bakalım. Hepimiz en kısa sürede istediğimiz sonucu alırız inşallah.

5.6 çıktı değerim. Bu ne ifade ediyor bilemedim. Sanırım beklememiz gerekecek.

Benimde yarin asilama gunum canim takip edelim birlikte insallah tutar doktor ilk 3 gun beslenmene dikkat et dedi avakado bal ceviz falan yiycem hep
Bnde avakado yiyorum sabahları yumurta filan ya bilmiyorum ama sanki bu sefer değişik hep ilki gbi değil..ilki tutttu ama malesef düşük oldu bu tutmazsa diye korkuyorum ..mesela ilkinde gosugsleri ağrımaya başlamıştı hemen bndanhic belirti yok

Doktorum yarın tekrar test yap ama ümitli değilim heveslenme dedi. Olmadı büyük ihtimalle, çok üzgünüm gerçekten. İş yerinde olmasan yere yatıp ağlayacağım

Doktorum yarın tekrar test yap ama ümitli değilim heveslenme dedi. Olmadı büyük ihtimalle, çok üzgünüm gerçekten. İş yerinde olmasan yere yatıp ağlayacağım
Hayır öyle düşünme olmadıysa da zamanı değil daha demekki ..ben seni çok iyi anlıyorum canm ayni duygular stresi kaygısı çok zor ama bu şekilde yapma lütfen Allah hayırlısını nasip etsin

Canım bana doktorun 42 mm kist var tüp bebek tedavisi iptal dediği ayda hiç 3.aşılama aklımda yokken ama denersem ne kaybederim dediğim ayda nasip oldu ilki düşük olunca sanki dünya başıma yıkıldı, ama asla pes etme rabbimin sınavı her haline şükür edip savaşıyor muyuz diye bakıyor asla savaşından vazgeçme sen inat edip direndikce bebeğin ısrarlarına dayanamayacak emin ol yalnız Allah'a sığınıp tüm kalbinle isteyip elinden geleni ortaya koy inşallah rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte nasip edecek tüm kalbimle inanıyorum ben ki asla çocuğum olmayacak benimde sınavım bu ve o duyguyu yaşamayacam diye kabul ettiğim anda 6.yılımın sonunda geldiyse mucizem inanıyorum hepinize isteyen herkese nasip olacak

Hepsinin belirtisi bir olmuyor canım farklılıklar oluyor aynı belirtileri yaşamayabilirsin bide belirtiler için en az bi 16 gün falan olması gerekiyor bence

Çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız için. Vakti gelmemiş demek ki, bu ay nasip değilmiş. İsyan edecek değilim elbet Rabbim en güzel zamanı, benim için hayırlı olanı benden daha iyi bilir ama bu süreçler çok yıpratıcıymış hakikaten. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım ki ben bir senedir uğraşıyorum. Sizin gibi yıllardır uğraşanların yaşadıklarını tahayyül bile edemiyorum. Eşim başlarda acele ettiğimi düşünüyordu, çok kafama taktığımı söylerdi. Artık o da çok etkilenmeye başladı. Zor bir sınav ama belki de daha zor bir sınavdan koruyordur rabbim. Bizlere de sabır ve güç versin inşallah. Yeniden deneyeceğiz ve inşallah bir gün kavuşacağız inanıyorum.

Vardır Rabbimin bir bildiği bunda da bir hayır vardır bekleten Rabbim güzelleştiriyordur inşallah

Psikoloji o kadar önemli ki hamile kalmak için canım mutlaka bir an önce toparla kendini olumlu düşün inşallah stres yapma inan olur inanıyorum ben buna. Ve hepiniz dualarımdasınız

Selam kızlar ayın 12 sinde aşılama yaptım bugün negatif bugünden sonra dönme ihtimali var mı yoksa boşuna ümit etmemeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…