Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Ben de 9 ekimde aşılama oldum ama tutmadı kızlar ikinci iğneli aşılamamdı, çarşamba kan vereceğim ama tüm kaset testlerim negatif adetim sökülmeye başladı bugün Protestan ovüle rağmen napalım nasip değilmiş bu ay da , çok ümitlenmiştim ilk günler aşılamada oran düşük ama üç yumurtam vardı hiçbiri tutmamış
Ne kadar kafana takma desek de biliyoruz hepimiz tabi ki çok üzgünsün. Gayet doğal üzülmen ama önemli olan kendini çabucak toparlayıp sürece devam etmen. Vakti gelmemiş diyelim.

İnşallah pozitif sonuçla dönersiniz. Bir belirtiniz var mı? Benim bugün 8 yarın 9. günü olacak. Yarın test yapmayı düşünüyorum. Akşamları kasığıma fazlaca doluluk ve baskı hissi giriyor.
Yani öyle pek bi belirtim yok progestan ilaçtan dolayı olduğunu düşüyorum göğüslerim çok ağrıyor ve aşırı gaz oluyor

Herşeyde bi hayır vardır sıkma canını asla pes etmek yok biz elimizden geleni yapacağız Allahım bizimde yüzümüzü gülderecek elbet
İnşallah yok artık üzülmüyorum saati var diyorum hep umutla bekliyorum güzel düşünüyorum artık bekliyorsak herşey güzel olacak inşallah biz de kavuşacağız yavrularımıza en kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla inşallah 🫶🏻

İnşallah yok artık üzülmüyorum saati var diyorum hep umutla bekliyorum güzel düşünüyorum artık bekliyorsak herşey güzel olacak inşallah biz de kavuşacağız yavrularımıza en kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla inşallah 🫶🏻
Amin inşaallah Allahım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur herşeyin vakti zamanı var🥰

Kesinlikle sabrı öğrendik ya, eski halime bakıyorum üç dört ayda olmadı diye ağlayıp stres yapardım şimdi çok güçlüyüm herşeyde bir hayır vardır diyorum, Allah başka şeylerle imtihan etmesin vardır bir bildiği diyorum elimizden geleni yapacağız kızlar geriye dönüp baktığımızda bunları inşallah mutluluk gözyaşlarıyla hatırlarız hepimiz 🩷

Kesinlikle sabrı öğrendik ya, eski halime bakıyorum üç dört ayda olmadı diye ağlayıp stres yapardım şimdi çok güçlüyüm herşeyde bir hayır vardır diyorum, Allah başka şeylerle imtihan etmesin vardır bir bildiği diyorum elimizden geleni yapacağız kızlar geriye dönüp baktığımızda bunları inşallah mutluluk gözyaşlarıyla hatırlarız hepimiz 🩷
Kesinlikle katılıyorum sana zaman herşeyi öğretiyor sabır ne güzel şey ama inanıyorum Allahım nasip edecek bizlerede en güzel vakitte

Aşılama günü dahil 9. günü ultra erken gebelik testi yapsam çıkar mı sonuç?
Bence 9. Gün çok erken yanlış sonuç verebilir daha önceki aşılamamda çatlatma iğnesinin etkisi 11. Gün bile devam ediyordu tonsilit olmuştum aile hekimim bakalım beta hcg ye göre antibiyotik verelim demişti kaset testlerim silikti ikinci çizgi nitekim sonuç 4 çıktı, ancak bir gün sonra silik çizgi de kayboldu yani 11. Güne kadar yaptığım testlerde o gün de dahil silikti normal testlerde, bence en iyisi 12.gün

Yarın çatlama iğnesinin iğne günü dahil 10., aşılamanın da 9. günü. Bilmiyorum negatif görsem umutsuzluğa kapılacağım. Pozitif görsem acaba kaygısı yiyip bitirecek. Yapmamak için tutuyorum kendimi ama umarım yarın da tutabilirim.

Yani tabi bu durum kişiden kişiye değişebilir eğer gün gün takip ediyorsanız değişikliği anlayabilirsiniz mesela 9. Günde. Sonra gittikçe çizgi koyulaşırsa o şekilde de farkedilebilir diye düşünüyorum benimki negatif olduğu için yanlış yönlendirmeyeyim inşallah pozitif olur sonucunuz ya güzel haberler alırız 🌼

Ben içimdeki her gün umut taşıyıp bakmayı seviyordum açıkçası testleri de biraz fazla aldım ama sadece sabah idrarımla bakıyordum 13. Gün artık olmayınca adet de sökülmeye başlayınca bugün bıraktım artık

Ben şimdiye kadar hiç yapmadım. Perşembe kan vereceğim. Bi takip ederim belki yarın ve çarşamba

Ben içimdeki her gün umut taşıyıp bakmayı seviyordum açıkçası testleri de biraz fazla aldım ama sadece sabah idrarımla bakıyordum 13. Gün artık olmayınca adet de sökülmeye başlayınca bugün bıraktım artık
Gerçekten çok üzüldüm sanırım benimkide tutmadı öyle hissediyorum ama umudunu yitirme hayırlısı ne zamansa ozaman olur elbet ben şimdiden tüp bebek araştırmaya başladım aşılamaya zaman kaybetmek istemiyorum

İnşallah pozitif sonuçla dönersiniz. Bir belirtiniz var mı? Benim bugün 8 yarın 9. günü olacak. Yarın test yapmayı düşünüyorum. Akşamları kasığıma fazlaca doluluk ve baskı hissi giriyor.
Göğüslerim çok fazla şişti damarlandı ve ağrıyor gaz problemim var 2 gündür ve kasığıma sancı kramp şeklinde ağrı saplanıyor 11.gün bugün benimde

X