Hayırlısı olsun canım kendini dinleyip moralimi bozma bak bugünde gelecekmi gelmeyecekmi gelmezse kan testi verirsin pazartesi direkAksam kasik agrim vardi ve lekelenme oldu ve gun asiri iliski dedi doktor ama iliskiden sonra kip kirmizi kan geldi simdi kasik agrim var ama koyu leke degil ama daha gelecekse bilmiyorum cok uzgunum
Cok sagol Allah herkesin diledigini versin aynen verecem evde erken gebelik testi var ama yapmaya korkuyorumHayırlısı olsun canım kendini dinleyip moralimi bozma bak bugünde gelecekmi gelmeyecekmi gelmezse kan testi verirsin pazartesi direk
Amin canım Allah isteyen herkese tez vakitte nasip eylesin.Bence onu yapma hiç kafanı iyice karıştırma canımCok sagol Allah herkesin diledigini versin aynen verecem evde erken gebelik testi var ama yapmaya korkuyorum
Tm yapmadim zatenAmin canım Allah isteyen herkese tez vakitte nasip eylesin.Bence onu yapma hiç kafanı iyice karıştırma canım
Bende ilk aşılamamı oldum 9.günüm bugün. Test yaptım evde 2 çizgi çıktı ama biri birazcık silik pazartesi gidip kan tahlili yaptırıcam inşallah doğrudurMerhaba kızlar, 1 hafta içinde ikinci aşılamamı olucam… sadece femara kullanıyorum yine, yumurta takibi yapılıyor. Cuma günü kontrolüm var. İkinci aşılama için çok umutluyum, bu seferde tutmazsa bundan sonraki aşılamalarda ne yaparım nasıl hissederim hic bilmiyorumSabirli olmak gerekiyor ama bizimki sebepsiz infertilite, olmaması için cok büyük bir engelimiz yok. Neyse… bu ay aşılama olanlar var mi aranızda? Varsa kaçıncı denemeniz olacak?
Pozitif sonucunu bekliyoruz inşaallahBende ilk aşılamamı oldum 9.günüm bugün. Test yaptım evde 2 çizgi çıktı ama biri birazcık silik pazartesi gidip kan tahlili yaptırıcam inşallah doğrudur
Pozitifi görmek nasip olsun inşallah. ayın kaçında aşılama oldunuz. Bende 13ünde oldum aşılamayı. Bu sabah negatif çıktı evdeki testim.Bende ilk aşılamamı oldum 9.günüm bugün. Test yaptım evde 2 çizgi çıktı ama biri birazcık silik pazartesi gidip kan tahlili yaptırıcam inşallah doğrudur
Bugün kan verdim 11.günüm negatif çıktı 2.30Pozitif sonucunu bekliyoruz inşaallah
11inde aşılama oldum Bugün kan testi yaptırdım 2.30 negatif doktor daha erken bir kaç gün sonra tekrar yaptır dedi bakalım hayırlısıPozitifi görmek nasip olsun inşallah. ayın kaçında aşılama oldunuz. Bende 13ünde oldum aşılamayı. Bu sabah negatif çıktı evdeki testim.
Merhaba beraber olmuşuz evde yaptın mı hiç peki test bu kadar düşük değer pozitif gösterir mi merak ettim11inde aşılama oldum Bugün kan testi yaptırdım 2.30 negatif doktor daha erken bir kaç gün sonra tekrar yaptır dedi bakalım hayırlısı
Dün yaptım test erken gösterenden pozitif çıktı bugün kan verdim negatif cuma günü kendi doktoruma gidip orada test yaptırıcam normalde cuma günü yaptır demişti doktorumMerhaba beraber olmuşuz evde yaptın mı hiç peki test bu kadar düşük değer pozitif gösterir mi merak ettim
Birde ne zaman test vermeni söyledi tekrardan
Benim 2 ci tutma ve bu regal de degil bidaki oldugumda gidecem gobekten dedi 3 cu asilammi yapacaz dedi O nasil biseydeMerhaba kızlar, 1 hafta içinde ikinci aşılamamı olucam… sadece femara kullanıyorum yine, yumurta takibi yapılıyor. Cuma günü kontrolüm var. İkinci aşılama için çok umutluyum, bu seferde tutmazsa bundan sonraki aşılamalarda ne yaparım nasıl hissederim hic bilmiyorumSabirli olmak gerekiyor ama bizimki sebepsiz infertilite, olmaması için cok büyük bir engelimiz yok. Neyse… bu ay aşılama olanlar var mi aranızda? Varsa kaçıncı denemeniz olacak?
Hadi inşallah güzel haberler ile donersinnDün yaptım test erken gösterenden pozitif çıktı bugün kan verdim negatif cuma günü kendi doktoruma gidip orada test yaptırıcam normalde cuma günü yaptır demişti doktorum
Siz bilirsiniz tabi ama bence yapmayın 3 gün daha sabredin kan verin derim direk. Benimde yarın 12. Gün kan vereceğim 14 . Günü bekleyemedim varsa çıkar kanda diye düşünüyorumAşılama günü dahil 9. günü ultra erken gebelik testi yapsam çıkar mı sonuç?
Herşeyde bi hayır vardır sıkma canını asla pes etmek yok biz elimizden geleni yapacağız Allahım bizimde yüzümüzü gülderecek elbetBen de 9 ekimde aşılama oldum ama tutmadı kızlar ikinci iğneli aşılamamdı, çarşamba kan vereceğim ama tüm kaset testlerim negatif adetim sökülmeye başladı bugün Protestan ovüle rağmen napalım nasip değilmiş bu ay da , çok ümitlenmiştim ilk günler aşılamada oran düşük ama üç yumurtam vardı hiçbiri tutmamış