Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Aksam kasik agrim vardi ve lekelenme oldu ve gun asiri iliski dedi doktor ama iliskiden sonra kip kirmizi kan geldi simdi kasik agrim var ama koyu leke degil ama daha gelecekse bilmiyorum cok uzgunum
Hayırlısı olsun canım kendini dinleyip moralimi bozma bak bugünde gelecekmi gelmeyecekmi gelmezse kan testi verirsin pazartesi direk

Bende ilk aşılamamı oldum 9.günüm bugün. Test yaptım evde 2 çizgi çıktı ama biri birazcık silik pazartesi gidip kan tahlili yaptırıcam inşallah doğrudur

Bende ilk aşılamamı oldum 9.günüm bugün. Test yaptım evde 2 çizgi çıktı ama biri birazcık silik pazartesi gidip kan tahlili yaptırıcam inşallah doğrudur
Pozitifi görmek nasip olsun inşallah. ayın kaçında aşılama oldunuz. Bende 13ünde oldum aşılamayı. Bu sabah negatif çıktı evdeki testim.

Pozitifi görmek nasip olsun inşallah. ayın kaçında aşılama oldunuz. Bende 13ünde oldum aşılamayı. Bu sabah negatif çıktı evdeki testim.
11inde aşılama oldum Bugün kan testi yaptırdım 2.30 negatif doktor daha erken bir kaç gün sonra tekrar yaptır dedi bakalım hayırlısı

11inde aşılama oldum Bugün kan testi yaptırdım 2.30 negatif doktor daha erken bir kaç gün sonra tekrar yaptır dedi bakalım hayırlısı
Merhaba beraber olmuşuz evde yaptın mı hiç peki test bu kadar düşük değer pozitif gösterir mi merak ettim
Birde ne zaman test vermeni söyledi tekrardan

Merhaba beraber olmuşuz evde yaptın mı hiç peki test bu kadar düşük değer pozitif gösterir mi merak ettim
Birde ne zaman test vermeni söyledi tekrardan
Dün yaptım test erken gösterenden pozitif çıktı bugün kan verdim negatif cuma günü kendi doktoruma gidip orada test yaptırıcam normalde cuma günü yaptır demişti doktorum

Benim 2 ci tutma ve bu regal de degil bidaki oldugumda gidecem gobekten dedi 3 cu asilammi yapacaz dedi O nasil biseyde

Dün yaptım test erken gösterenden pozitif çıktı bugün kan verdim negatif cuma günü kendi doktoruma gidip orada test yaptırıcam normalde cuma günü yaptır demişti doktorum
Hadi inşallah güzel haberler ile donersinn nasıl hissediyorsun var mı belirti

Aşılama günü dahil 9. günü ultra erken gebelik testi yapsam çıkar mı sonuç?

Aşılama günü dahil 9. günü ultra erken gebelik testi yapsam çıkar mı sonuç?
Siz bilirsiniz tabi ama bence yapmayın 3 gün daha sabredin kan verin derim direk. Benimde yarın 12. Gün kan vereceğim 14 . Günü bekleyemedim varsa çıkar kanda diye düşünüyorum

Varmı ben gbi yarın kan verecek olan aranızda biraz stresliyim rabbim isteyen heekese nasip etsin inşaallah

Ben de 9 ekimde aşılama oldum ama tutmadı kızlar ikinci iğneli aşılamamdı, çarşamba kan vereceğim ama tüm kaset testlerim negatif adetim sökülmeye başladı bugün Protestan ovüle rağmen napalım nasip değilmiş bu ay da , çok ümitlenmiştim ilk günler aşılamada oran düşük ama üç yumurtam vardı hiçbiri tutmamış

Herşeyde bi hayır vardır sıkma canını asla pes etmek yok biz elimizden geleni yapacağız Allahım bizimde yüzümüzü gülderecek elbet

İnşallah pozitif sonuçla dönersiniz. Bir belirtiniz var mı? Benim bugün 8 yarın 9. günü olacak. Yarın test yapmayı düşünüyorum. Akşamları kasığıma fazlaca doluluk ve baskı hissi giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…