Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet abla bende adet olduğumda ilkkez böyle bişey yaşadım ilaç etkisiyle çok kötü oldumAşılamadan sonraki regl tam bir işkence… aşırı ağrılı sancılı kanamalııı …
canım bugün nasılsın ben gün saymıyorum ama sanırım seninle aynıyız :)ancak salı günü gidebilirim adet olmazsam inşallah rabbim cabalarımızı boşa çıkarmasın
28 ekim ilk günüm bugün 12 gün senin kaçınçı Gününcanım bugün nasılsın ben gün saymıyorum ama sanırım seninle aynıyız :)
benimde 28 ekimde yapıldı aşılama canım :) benimde aşırı bi gaz sancısı var ara ara kasık ağrısı gelir gibi oluyor ama yok gibi de bde göğüs acısı var :)28 ekim ilk günüm bugün 12 gün senin kaçınçı Günün
Hiç test yaptınmı Cnmbenimde 28 ekimde yapıldı aşılama canım :) benimde aşırı bi gaz sancısı var ara ara kasık ağrısı gelir gibi oluyor ama yok gibi de bde göğüs acısı var :)
yapmadım canım yapmak da istemiyorum pozitif olmasına umudum zaten yok ama negatifide görsem üzülürüm korkuyorum yapmıyorumHiç test yaptınmı Cnm
Anladım cnm ben sabah yapmayı düşünüyorum çünkü böyle daha çok strese giriyorumyapmadım canım yapmak da istemiyorum pozitif olmasına umudum zaten yok ama negatifide görsem üzülürüm korkuyorum yapmıyorum
ama öyle de strese giriyorsun dün çok içimden yapmak geldi bi his sürekli yap dedi ama korktum yapmadım çünkü artık o tek çizgiyi görmek yordu :)Anladım cnm ben sabah yapmayı düşünüyorum çünkü böyle daha çok strese giriyorum
amiin inşallah canımallah büyük rabbim bize bu mutluluğu yaşatsın inşallah
benimde 30 ekimde oldu aşılama şuan hiç belirtide yok sanırım benimde olmadıbenimde 28 ekimde yapıldı aşılama canım :) benimde aşırı bi gaz sancısı var ara ara kasık ağrısı gelir gibi oluyor ama yok gibi de bde göğüs acısı var :)
Daha çok erken canım kısmet inşallah hepimizinki tutmuştur benim ikinci denemem pcos ve hormon bozukluğu varbenimde 30 ekimde oldu aşılama şuan hiç belirtide yok sanırım benimde olmadı
benim ilk denemem amh biraz düşük bide yaş faktörü var nasip bakalımDaha çok erken canım kısmet inşallah hepimizinki tutmuştur benim ikinci denemem pcos ve hormon bozukluğu var
benim 3. ama ikinci iptal oldu o yüzden 2. sayılır canım bende de pcos varDaha çok erken canım kısmet inşallah hepimizinki tutmuştur benim ikinci denemem pcos ve hormon bozukluğu var